менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Видалення AntiSpyware видалення Progams

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 грудня 2007, 14:14
Член групи

Добрий вечір, я задаюсь питанням, якщо хтось може допомогти. Я нещодавно зняв троянський кінь з допомогою EVILFANTASY, але не зміг видалити фактичні інструменти, які віддалені троянських і шпигунських програм, в першу чергу.

Я в даний час встановлена на комп'ютері:

SUPERAntiSpyware
Ccombofix
SDFix
ATF Cleaner

Спроба завантаження "Oldtimer - Moveit", щоб видалити вище, але воно не буде завантажити з-за помилки system32.

Many Thanks
Кріс
Old 21 грудня 2007, 19:45
Забороненої угруповання

Чи намагалися ви видалите з видалити в меню панелі управління? Це було б гарним початком. То при переході на папку програми знаходяться в пошуку і видалення програм. Після цього хороший старомодний TweakUI програма могла б допомогти вирішити вашу проблему. Що стосується вашої завантаження. Переконайтеся, що завантаження була успішною і що ви завантажили нову версію і що він насправді є виконуваним Win32.
Old 22 грудня 2007, 04:47
Член групи

Завдяки Dice, вони насправді не з'являється в панелі управління додати видалити програму області, і так що тут ще один спосіб позбутися від них

TweakUI програми? Ніколи не чув про це раніше, але я буду робити пошук.
Proeblem це завантажити не був успішним для деяких тих чи інших причин!
Все інше я намагався завантаженні у мене не було проблем з
Old 22 грудня 2007, 04:59
Забороненої угруповання

Як я вже сказав, може бути також видалити виконуються в рамках папці програми.
і я думаю, TweakXP хороша програма налаштування.
Тоді існує невелика ймовірність того, що програма не має потреби у видаленні і просто потрібен хороший видалити завантаження удар у відро для сміття
Old 22 грудня 2007, 05:11
Член групи

Я перевірив, що й не було, на жаль, чи існує шлях я можу прапором цієї ниткою, щоб адміністратор може на це дивитесь? Або я просто сподіваюся, що вони роблять? Я тільки вступила в останній час.
Old 22 грудня 2007, 05:21
Забороненої угруповання

Вони більш ніж ймовірно, подивився на неї і просто не реагувати
Old 22 грудня 2007, 05:37
Член групи

Не турбуйтеся, очевидно, це не велика річ тому я переїхала на робочому столі ярлики до папки "Мої документи", таким чином, ніхто не повинен натиснути Go!
Old 22 грудня 2007, 15:19
Донор групи

Хіба ви не видалите файли в папці Program Files під ім'ям, а потім видалити ключі реєстру?
Потім ще раз, що може бути самим тупим ідеєю коли-небудь?
їм не впевнений

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 23 грудня 2007, 11:56
Член групи

Було заборонено Dice14u?
Трохи шок, я вважаю, це було пов'язано з провиною
Old 26 грудня 2007, 17:59
Модератор групи

На жаль я був виїхати на кілька днів. Якщо допомога все ще необхідна, просто дайте мені знати, і ми будемо копати і подивитися, що ми можемо зробити. Дозвольте мені знати, які програми ви намагаєтесь видалити.

EF.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.