![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добрий вечір, я задаюсь питанням, якщо хтось може допомогти. Я нещодавно зняв троянський кінь з допомогою EVILFANTASY, але не зміг видалити фактичні інструменти, які віддалені троянських і шпигунських програм, в першу чергу. Я в даний час встановлена на комп'ютері: SUPERAntiSpyware Ccombofix SDFix ATF Cleaner Спроба завантаження "Oldtimer - Moveit", щоб видалити вище, але воно не буде завантажити з-за помилки system32. Many Thanks Кріс |
|
| |||
| |||
| Чи намагалися ви видалите з видалити в меню панелі управління? Це було б гарним початком. То при переході на папку програми знаходяться в пошуку і видалення програм. Після цього хороший старомодний TweakUI програма могла б допомогти вирішити вашу проблему. Що стосується вашої завантаження. Переконайтеся, що завантаження була успішною і що ви завантажили нову версію і що він насправді є виконуваним Win32. |
|
| |||
| |||
| Завдяки Dice, вони насправді не з'являється в панелі управління додати видалити програму області, і так що тут ще один спосіб позбутися від них TweakUI програми? Ніколи не чув про це раніше, але я буду робити пошук. Proeblem це завантажити не був успішним для деяких тих чи інших причин! Все інше я намагався завантаженні у мене не було проблем з |
|
| |||
| |||
| Як я вже сказав, може бути також видалити виконуються в рамках папці програми. і я думаю, TweakXP хороша програма налаштування. Тоді існує невелика ймовірність того, що програма не має потреби у видаленні і просто потрібен хороший видалити завантаження удар у відро для сміття |
|
| |||
| |||
| Я перевірив, що й не було, на жаль, чи існує шлях я можу прапором цієї ниткою, щоб адміністратор може на це дивитесь? Або я просто сподіваюся, що вони роблять? Я тільки вступила в останній час. |
|
| |||
| |||
| Вони більш ніж ймовірно, подивився на неї і просто не реагувати |
|
| |||
| |||
| Не турбуйтеся, очевидно, це не велика річ тому я переїхала на робочому столі ярлики до папки "Мої документи", таким чином, ніхто не повинен натиснути Go! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба ви не видалите файли в папці Program Files під ім'ям, а потім видалити ключі реєстру?
| |||
| |||
| Було заборонено Dice14u? Трохи шок, я вважаю, це було пов'язано з провиною |
|
| |||
| |||
| На жаль я був виїхати на кілька днів. Якщо допомога все ще необхідна, просто дайте мені знати, і ми будемо копати і подивитися, що ми можемо зробити. Дозвольте мені знати, які програми ви намагаєтесь видалити. EF. |