μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Αφαίρεση iexplore.exe ιός / αεροπειρατείας log

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Νοεμβρίου, 2008, 18:14
Μέλος Ομάδα

Γεια σου ρε παιδιά,
Um. Κάθε φορά που πραγματοποιείται εκκίνηση του υπολογιστή μου, το iexplore.exe (Σε φάτνη έργο) έρχεται από μόνη της όλα. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τον Internet Explorer, χρησιμοποιώ firefox. αλλά αυτό έρχεται από μόνη της. Είναι, επίσης, με τα περισσότερα από τη μνήμη μου. Είμαι, επίσης, να πάρει ένα δισεκατομμύριο popups που είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσετε είναι από αυτό. όποτε μπορώ να τερματίσω τη διαδικασία έρχεται πίσω μέχρι 3 ή 4 φορές, τότε συνήθως πηγαίνει μακριά μετά από την 5η φορά που το τέλος. αλλά αυτό είναι μόνο για περίπου 5 λεπτά, στη συνέχεια του πίσω πάλι. κάνει κάποιος ξέρει whats going on? Έχω τρέξει σαρώσεις με Ad-Aware, Norton, κτλ, αλλά δεν έχουν βρει τίποτα.
Επιπλέον Πληροφορίες:
Έχω XP Παράθυρο για
& & Επίσης υπάρχουν φωνές fcoming από τις διαφημίσεις. Δοκίμασα τα πάντα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ^ __ ^

Είμαι είδος των νέων σε αυτή. Έτσι μ. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να την καταργήσετε; Με απλό τρόπο-ish; = P

Logfile του HijackThis v1.99.1
Σάρωση αποθηκευτεί σε 6:14:25 μμ, στις 11/10/2008
Πλατφόρμα: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16735)

Διαδικασίες λειτουργίας:
C: \ WINDOWS \ System32 \ Smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
C: \ WINDOWS \ system32 \ Spoolsv.exe
C: \ WINDOWS \ ehome \ ehtray.exe
C: \ windows \ system \ hpsysdrv.exe
C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ Unload \ hpqcmon.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ hphmon05.exe
C: \ HP \ KBD \ KBD.EXE
C: \ WINDOWS \ LTMSG.exe
C: \ Program Files \ Multimedia Card Reader \ shwicon2k.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerDVD \ PDVDServ.exe
C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office12 \ GrooveMonitor.exe
C: \ WINDOWS \ ALCXMNTR.EXE
C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe
C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
C: \ Program Files \ Updates από την HP \ 137903 \ Program \ BackWeb-137903.exe
C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
C: \ Program Files \ Photodex \ ProShowGold \ ScsiAccess.exe
C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ 0LFlxR4x.exe
C: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware SE Professional \ Ad-Aware.exe
C: \ Program Files 1 \ WinZip \ winzip32.exe
C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ LOCALS ~ 1 \ Temp \ HijackThis.exe

R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://us10.hpwis.com/
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://srch-us10.hpwis.com/
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Bar = http://srch-us10.hpwis.com/
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://srch-us10.hpwis.com/
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Bar = http://srch-us10.hpwis.com/
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Connection Wizard, ShellNext = http://us10.hpwis.com/
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Int ernet Ρυθμίσεις, ProxyOverride = localhost
O2 - BHO: (δεν υπάρχει το όνομα) - (02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670) - (δεν αρχείου)
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (δεν name) - (3615EE58-6F38-47BA-9DD9-C99BD611C6A6) - C: \ WINDOWS \ system32 \ efcdbxx.dll (αρχείο που λείπει)
O2 - BHO: (δεν υπάρχει το όνομα) - (4715C8BC-0204-06D4-0A62-2E00BBB78BBD) - C: \ WINDOWS \ system32 \ izf.dll (αρχείο που λείπει)
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - (72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI1933 ~ 1 \ Office12 \ GRA8E1 ~ 1.DLL
O2 - BHO: (δεν υπάρχει το όνομα) - (843B515A-BBC4-4AF2-916D-69E9F7DD8F9D) - C: \ WINDOWS \ system32 \ vtsqo.dll (αρχείο που λείπει)
O2 - BHO: (684a8728-dd11-3ef9-b3e4-ea3410654e7c) - (c7e45601-43ae-4e3b-9fe3-11dd8278a486) - C: \ WINDOWS \ system32 \ ikwijhuy.dll (αρχείο που λείπει)
O3 - Toolbar: HP Δείτε - (B2847E28-5D7D-4DEB-8B67-05D28BCF79F5) - C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpdtlk02.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ehTray] C: \ WINDOWS \ ehome \ ehtray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [hpsysdrv] C: \ Windows \ system \ hpsysdrv.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HotKeysCmds] C: \ WINDOWS \ System32 \ hkcmd.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [CamMonitor] C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ Unload \ hpqcmon.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HPHUPD05] C: \ Program Files \ HP \ (45B6180B-DCAB-4093-8EE8-6164457517F0) \ hphupd05.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HPHmon05] C: \ WINDOWS \ System32 \ hphmon05.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [KBD] C: \ HP \ KBD \ KBD.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [TkBellExe] "C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe"-osboot
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AutoTKit] C: \ HP \ bin \ AUTOTKIT.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Recguard] C: \ WINDOWS \ SMINST \ RECGUARD.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ATIModeChange] Ati2mdxx.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [LTMSG] LTMSG.exe 7
O4 - HKLM \ .. \ Run: [PS2] C: \ WINDOWS \ system32 \ ps2.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Sunkist2k] C: \ Program Files \ Multimedia Card Reader \ shwicon2k.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ccApp] "C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [vptray] C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [RemoteControl] "C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerDVD \ PDVDServ.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ WINDOWS \ system32 \ NeroCheck.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [GrooveMonitor] "C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office12 \ GrooveMonitor.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 8,0 \ Reader \ Reader_sl.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AlcxMonitor] ALCXMNTR.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [UpdateManager] "C: \ Program Files \ Common Files \ Sonic \ Update Manager \ sgtray.exe" / r
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ATIPTA] C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI Control Panel \ atiptaxx.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Index Πλυντήρια] C: \ Program Files \ Webroot \ Πλυντήρια \ WashIdx.exe "Διαχειριστής"
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [SWG] C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 1.2.1128.5462 \ G oogleToolbarNotifier.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Παράθυρο Πλυντήρια] C: \ Program Files \ Webroot \ Πλυντήρια \ wwDisp.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Index Πλυντήρια] C: \ Program Files \ Webroot \ Πλυντήρια \ WashIdx.exe "Διαχειριστής"
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Calibration \ Adobe Gamma Loader.exe
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
O4 - Global Startup: Quicken Διαβαθμισμένες Updates.lnk = C: \ Program Files \ Quicken \ bagent.exe
O4 - Global Startup: Ενημερώσεις από HP.lnk = C: \ Program Files \ Updates από την HP \ 137903 \ Program \ BackWeb-137903.exe
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Ε & ξαγωγή στο Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ MI1933 ~ 1 \ Office12 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra κουμπί: Αποστολή στο OneNote - (2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI1933 ~ 1 \ Office12 \ ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: S & τέλος να OneNote - (2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI1933 ~ 1 \ Office12 \ ONBttnIE.dll
O9 - Extra κουμπί: Έρευνα - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI1933 ~ 1 \ Office12 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra κουμπί: MUSICMATCH MX Web Player - (d81ca86b-ef63-42af-bee3-4502d9a03c2d) -- http://wwws.musicmatch.com/mmz/openWebRadio.html (αρχείο που λείπει)
O9 - Extra κουμπί: (δεν υπάρχει το όνομα) - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) -% windir% \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe (αρχείο που λείπει)
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: @ xpsp3res.dll, -20001 - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) -% windir% \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe (αρχείο που λείπει)
O9 - Extra κουμπί: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International *
O16 - DPF: (67DABFBF-D0AB-41FA-9C46-CC0F21721616) -- http://download.divx.com/player/DivXBrowserPlugin.cab
O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload2.macromedia.com/ge...sh/swflash.cab
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - (88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI1933 ~ 1 \ Office12 \ GR99D3 ~ 1.DLL
O18 - Protocol: ms-help - (314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Help \ hxds.dll
O18 - Διηθείται πειρατεία: text / xml - (807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945) - C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ MICROS ~ 1 \ OFFICE12 \ MSOXMLMF.DL L
O20 - Winlogon Notify: dimsntfy -% SystemRoot% \ System32 \ dimsntfy.dll (αρχείο που λείπει)
Ø20 - Winlogon Notify: efcdbxx - efcdbxx.dll (αρχείο που λείπει)
O20 - Winlogon Notify: igfxcui - C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ igfxsrvc.dll
O20 - Winlogon Notify: NavLogon - C: \ WINDOWS \ system32 \ NavLogon.dll
O23 - Service: Adobe LM Service - Unknown owner - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe Systems Shared \ Service \ Adobelmsvc.exe
O23 - Service: Ati πλήκτρο άμεσης πρόσβασης Poller - Άγνωστος ιδιοκτήτη - C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Password Validation (ccPwdSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccPwdSvc.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus Definition Watcher (DefWatch) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
O23 - Service: PML Driver HPZ12 - HP - C: \ WINDOWS \ system32 \ HPZipm12.exe
O23 - Service: SAVRoam (SavRoam) - Symantec - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ SavRoam.exe
O23 - Service: ScsiAccess - Άγνωστος ιδιοκτήτη - C: \ Program Files \ Photodex \ ProShowGold \ ScsiAccess.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ SNDSrvc.exe
O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe
Old 10 Νοεμβρίου, 2008, 20:23
Συντονιστής Ομάδας

Καλώς ήλθατε στην CJ.

Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε αυτές τις οδηγίες, δεδομένου ότι θα χρειαστούν αργότερα, όταν η πρόσβαση στο Internet δεν είναι διαθέσιμη.

Λήψη SDFix από AndyManchesta και να το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Διαχειριστής του λογαριασμού του ή ένα λογαριασμό με Διοικητική δικαιώματα
  • Κάντε διπλό κλικ SDFix.exe και θα εξαγάγει τα αρχεία με το% systemdrive%
  • (αυτή είναι η μονάδα δίσκου που περιέχει τον κατάλογο των Windows, συνήθως C: \ SDFix).
  • Μην τη χρησιμοποιείτε μόνο ακόμη.
Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε Safe Mode χρησιμοποιώντας το F8 μέθοδο. Για να το κάνετε αυτό, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και μετά από ακρόαση του υπολογιστή σας μπιπ μια φορά κατά την εκκίνηση (αλλά πριν από την εγκατάσταση των Windows εμφανίζεται το εικονίδιο), πατήστε το πλήκτρο F8 επανειλημμένα. Ένα μενού θα εμφανιστεί με πολλές επιλογές. Χρησιμοποιήστε τα βέλη για να πλοηγηθείτε και επιλέξτε την επιλογή να τρέχουν τα Windows σε "ασφαλή λειτουργία".

SDFix Ανοίξτε το φάκελο και κάντε διπλό κλικ RunThis.bat για να αρχίσει το σενάριο.
  • Τύπος Y για να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης.
  • Θα αρθεί κάθε Trojan Υπηρεσίες ή καταχωρήσεις μητρώου που βρέθηκαν στη συνέχεια να σας ζητήσει να πατήσετε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση.
  • Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο και θα επανεκκίνηση του υπολογιστή.
  • Κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή, η Fixtool θα τρέχει ξανά και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία κατάργησης τότε απεικόνιση Ολοκληρώθηκε, Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να τελειώσει το σενάριο και το φορτίο στην επιφάνεια εργασίας σας εικονίδια.
  • Μόλις η επιφάνεια εργασίας εικονίδια φορτίο το SDFix έκθεση θα ανοίξει στην οθόνη και επίσης να αποθηκεύσετε στο φάκελο ως SDFix Report.txt.
  • Αντιγράψτε και επικολλήστε το περιεχόμενο του φακέλου αποτελέσματα Report.txt κατά την επόμενη απάντηση.
----------

Επίσης, εγκαταστήστε τη νέα έκδοση του HijackThis και μετά ένα νέο αρχείο καταγραφής από αυτό σε κατάσταση κανονική εκκίνηση μετά SDFix έχει ολοκληρωθεί.

Λήψη TrendMicro HijackThis.exe (HJT) στην επιφάνεια εργασίας.
  • Κάντε διπλό κλικ στο HJTInstall.
  • Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση κουμπί.
  • Θα τοποθετεί αυτόματα στο HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει HijackThis ανοικτή για εσάς.
  • Κάντε κλικ στο Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο κουμπί
  • HijackThis θα σαρώσει και στη συνέχεια θα ανοίξει ένα ημερολόγιο στο σημειωματάριο.
  • Αντιγραφή και στη συνέχεια επικολλήστε το περιεχόμενο του ημερολογίου σας σε θέση.
  • Μην HijackThis έχουν ορίσει ακόμα τίποτα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται.

Old 11 Νοεμβρίου 2008, 08:55
Μέλος Ομάδα

SDFix Έκθεση

SDFix: Έκδοση 1,240
Τρέχει από Administrator στις Τρι 11/11/2008 στις 08:39 π.μ.

Microsoft Windows XP [Έκδοση 5.1.2600]
Running Από: C: \ SDFix

Έλεγχος Υπηρεσίες :

Αποκατάσταση Προεπιλ Ασφαλείας Αξίες
Αποκατάσταση Προεπιλεγμένο αρχείο Hosts

Επανεκκίνηση

Έλεγχος των αρχείων :

Trojan Files Found:

C: \ Program Files \ nvcoi \ mst.stt - Διαγράφεται

Φάκελο C: \ Program Files \ nvcoi - Removed
Φάκελο C: \ Program Files \ Προσωρινή - Removed
Φάκελο C: \ Temp \ sanR24 - Removed

Removing Temp Files

ΚΕΠ Check :

Τελικός έλεγχος :

catchme 0.3.1361.2 W2K/XP/Vista - rootkit / malware λαθραία από ανιχνευτή Gmer, http://www.gmer.net
Rootkit scan 2008-11-11 08:47:19
Windows 5.1.2600 Service Pack 3 NTFS

scanning hidden διαδικασίες ...

σάρωσης & υπηρεσίες κρυφό σύστημα κυψέλη ...

scanning hidden καταχωρήσεις μητρώου ...

σάρωσης κρυφών αρχείων ...

σάρωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία
κρυφό διεργασιών: 0
hidden υπηρεσίες: 0
κρυφά αρχεία: 0

Εναπομένουσες Υπηρεσίες :

Επιτρεπόμενο Εφαρμογή Βασικές Εξαγωγή:

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ servic es \ SharedAccess \ Parameters \ firewallpolicy \ πρότυπο προφίλ \ authorizedapplications \ λίστα]
"% windir% \ \ system32 \ \ sessmgr.exe" = "% windir% \ \ syste M32 \ \ sessmgr.exe: *: Ενεργοποιημένη: @ Xpsp2res.dll, -22019"
"C: \ \ Program Files \ \ Updates από την HP \ \ 137903 \ \ Program \ \ BackWeb-137903.exe" = "C: \ \ Program Files \ \ Updates από την HP \ \ 137903 \ \ Program \ \ BackWeb-137903 . exe: *: Disabled: BackWeb-137903 "
"C: \ \ Program Files \ \ Microsoft Office \ \ Office12 \ \ Outlook.exe" = "C: \ \ Program Files \ \ Microsoft Office \ \ Office12 \ \ Outlook.exe: *: Enabled: Microsoft Office Outlook"
"C: \ \ Program Files \ \ Microsoft Office \ \ Office12 \ \ GROOVE.EXE" = "C: \ \ Program Files \ \ Microsoft Office \ \ Office12 \ \ GROOVE.EXE: *: Enabled: Microsoft Office Groove"
"C: \ \ Program Files \ \ Microsoft Office \ \ Office12 \ \ Onenote.exe" = "C: \ \ Program Files \ \ Microsoft Office \ \ Office12 \ \ Onenote.exe: *: Enabled: Microsoft Office OneNote"
"C: \ Program Files \ \ Common Files \ \ AOL \ \ Φορτωτή \ \ aolload.exe" = "C: \ \ Program Files \ \ Common Files \ \ AOL \ \ Φορτωτή \ \ aolload.exe: *: Ενεργοποιημένη : AOL Φορτωτής "
"C: \ \ Program Files \ \ AIM6 \ \ aim6.exe" = "C: \ \ Program Files \ \ AIM6 \ \ aim6.exe: *: Ενεργοποιημένη: ΣΤΟΧΟΣ"
"% windir% \ \ Network Diagnostic \ \ xpnetdiag.exe" = "% windir% \ \ Network Diagnostic \ \ xpnetdiag.exe: *: Ενεργοποιημένη: @ xpsp3res.dll, -20000"

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ servic es \ SharedAccess \ Parameters \ firewallpolicy \ domainpr ofile \ authorizedapplications \ λίστα]
"% windir% \ \ system32 \ \ sessmgr.exe" = "% windir% \ \ syste M32 \ \ sessmgr.exe: *: Ενεργοποιημένη: @ Xpsp2res.dll, -22019"
"% windir% \ \ Network Diagnostic \ \ xpnetdiag.exe" = "% windir% \ \ Network Diagnostic \ \ xpnetdiag.exe: *: Ενεργοποιημένη: @ xpsp3res.dll, -20000"

Εναπομένουσες Αρχεία :

File Backups: - C: \ SDFix \ backups \ backups.zip

Τα αρχεία με Κρυφό Χαρακτηριστικά :

Τετ 14 Νοεμβρίου, 2007 204 Α. SHR --- "C: \ BOOT.BAK"
Παρ 22 Αυγούστου 2008 635848 A.SH. --- "C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe"
Πέμ 15 Ιουλίου 2004 0 A.SH. --- "C: \ WINDOWS \ SMINST \ HPCD.SYS"
Πέμ 10 Ιανουαρίου, 2008 4348 A.SH. --- "C: \ Documents and Settings \ All Users \ DRM \ DRMv1.bak"
Πέμ 10 Ιανουαρίου, 2008 401 A.SH. --- "C: \ Documents and Settings \ All Users \ DRM \ DRMv19.bak"
Τετ 29 Οκτωβρίου 2008 3442 A.SH. --- "C: \ Documents and Settings \ All Users \ Documents \ Recorded τηλεόραση \ TempRec \ TempSBE \ SBE3.tmp"

Ολοκληρώθηκε!

------------------------------------------

HijackThis Εγγραφή

Logfile του Trend Micro HijackThis v2.0.2
Σάρωση αποθηκευτεί σε 8:55:16 μμ, στις 11/11/2008
Πλατφόρμα: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16735)
Boot mode: Normal

Διαδικασίες λειτουργίας:
C: \ WINDOWS \ System32 \ Smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
C: \ WINDOWS \ system32 \ Spoolsv.exe
C: \ Program Files \ Photodex \ ProShowGold \ ScsiAccess.exe
C: \ WINDOWS \ ehome \ ehtray.exe
C: \ windows \ system \ hpsysdrv.exe
C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ Unload \ hpqcmon.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ hphmon05.exe
C: \ HP \ KBD \ KBD.EXE
C: \ WINDOWS \ LTMSG.exe
C: \ Program Files \ Multimedia Card Reader \ shwicon2k.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerDVD \ PDVDServ.exe
C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office12 \ GrooveMonitor.exe
C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 8,0 \ Reader \ Reader_sl.exe
C: \ WINDOWS \ ALCXMNTR.EXE
C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe
C: \ Program Files \ Webroot \ Πλυντήρια \ wwDisp.exe
C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
C: \ Program Files \ Updates από την HP \ 137903 \ Program \ BackWeb-137903.exe
C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ notepad.exe
C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe

R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://us10.hpwis.com/
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://srch-us10.hpwis.com/
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Bar = http://srch-us10.hpwis.com/
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://srch-us10.hpwis.com/
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = περίπου: κενή
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Bar = http://srch-us10.hpwis.com/
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Connection Wizard, ShellNext = http://us10.hpwis.com/
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Int ernet Ρυθμίσεις, ProxyOverride = localhost
O2 - BHO: (δεν υπάρχει το όνομα) - (02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670) - (δεν αρχείου)
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (δεν υπάρχει το όνομα) - (4715C8BC-0204-06D4-0A62-2E00BBB78BBD) - C: \ WINDOWS \ system32 \ izf.dll (αρχείο που λείπει)
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - (72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI1933 ~ 1 \ Office12 \ GRA8E1 ~ 1.DLL
O2 - BHO: (δεν υπάρχει το όνομα) - (843B515A-BBC4-4AF2-916D-69E9F7DD8F9D) - C: \ WINDOWS \ system32 \ vtsqo.dll (αρχείο που λείπει)
O2 - BHO: (684a8728-dd11-3ef9-b3e4-ea3410654e7c) - (c7e45601-43ae-4e3b-9fe3-11dd8278a486) - C: \ WINDOWS \ system32 \ ikwijhuy.dll (αρχείο που λείπει)
O3 - Toolbar: HP Δείτε - (B2847E28-5D7D-4DEB-8B67-05D28BCF79F5) - C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpdtlk02.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ehTray] C: \ WINDOWS \ ehome \ ehtray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [hpsysdrv] C: \ Windows \ system \ hpsysdrv.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HotKeysCmds] C: \ WINDOWS \ System32 \ hkcmd.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [CamMonitor] C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ Unload \ hpqcmon.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HPHUPD05] C: \ Program Files \ HP \ (45B6180B-DCAB-4093-8EE8-6164457517F0) \ hphupd05.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [HPHmon05] C: \ WINDOWS \ System32 \ hphmon05.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [KBD] C: \ HP \ KBD \ KBD.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [TkBellExe] "C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe"-osboot
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AutoTKit] C: \ HP \ bin \ AUTOTKIT.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Recguard] C: \ WINDOWS \ SMINST \ RECGUARD.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ATIModeChange] Ati2mdxx.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [LTMSG] LTMSG.exe 7
O4 - HKLM \ .. \ Run: [PS2] C: \ WINDOWS \ system32 \ ps2.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Sunkist2k] C: \ Program Files \ Multimedia Card Reader \ shwicon2k.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ccApp] "C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [vptray] C: \ PROGRA ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [RemoteControl] "C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerDVD \ PDVDServ.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ WINDOWS \ system32 \ NeroCheck.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [GrooveMonitor] "C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office12 \ GrooveMonitor.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 8,0 \ Reader \ Reader_sl.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AlcxMonitor] ALCXMNTR.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [UpdateManager] "C: \ Program Files \ Common Files \ Sonic \ Update Manager \ sgtray.exe" / r
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ATIPTA] C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI Control Panel \ atiptaxx.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [SWG] C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 1.2.1128.5462 \ G oogleToolbarNotifier.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Παράθυρο Πλυντήρια] C: \ Program Files \ Webroot \ Πλυντήρια \ wwDisp.exe
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [AdobeUpdater] C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Updater5 \ AdobeUpdater.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [AdobeUpdater] C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Updater5 \ AdobeUpdater.exe (User 'Default χρήστη »)
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Calibration \ Adobe Gamma Loader.exe
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C: \ Program Files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe
O4 - Global Startup: Quicken Διαβαθμισμένες Updates.lnk = C: \ Program Files \ Quicken \ bagent.exe
O4 - Global Startup: Ενημερώσεις από HP.lnk = C: \ Program Files \ Updates από την HP \ 137903 \ Program \ BackWeb-137903.exe
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Ε & ξαγωγή στο Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ MI1933 ~ 1 \ Office12 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra κουμπί: Αποστολή στο OneNote - (2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI1933 ~ 1 \ Office12 \ ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: S & τέλος να OneNote - (2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI1933 ~ 1 \ Office12 \ ONBttnIE.dll
O9 - Extra κουμπί: Έρευνα - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI1933 ~ 1 \ Office12 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra κουμπί: MUSICMATCH MX Web Player - (d81ca86b-ef63-42af-bee3-4502d9a03c2d) -- http://wwws.musicmatch.com/mmz/openWebRadio.html (αρχείο που λείπει)
O9 - Extra button: (δεν name) - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe (αρχείο που λείπει)
O9 - menuitem Εργαλεία «έξτρα»: @ Xpsp3res.dll, -20001 - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe (αρχείο που λείπει)
O9 - Extra κουμπί: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O16 - DPF: (67DABFBF-D0AB-41FA-9C46-CC0F21721616) -- http://download.divx.com/player/DivXBrowserPlugin.cab
O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload2.macromedia.com/ge...sh/swflash.cab
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - (88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MI1933 ~ 1 \ Office12 \ GR99D3 ~ 1.DLL
O23 - Service: Adobe LM Service - Unknown owner - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe Systems Shared \ Service \ Adobelmsvc.exe
O23 - Service: Ati πλήκτρο άμεσης πρόσβασης Poller - Άγνωστος ιδιοκτήτη - C: \ WINDOWS \ System32 \ Ati2evxx.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Password Validation (ccPwdSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccPwdSvc.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSetMgr.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus Definition Watcher (DefWatch) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ DefWatch.exe
O23 - Service: PML Driver HPZ12 - HP - C: \ WINDOWS \ system32 \ HPZipm12.exe
O23 - Service: SAVRoam (SavRoam) - Symantec - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ SavRoam.exe
O23 - Service: ScsiAccess - Άγνωστος ιδιοκτήτη - C: \ Program Files \ Photodex \ ProShowGold \ ScsiAccess.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ SNDSrvc.exe
O23 - Service: Symantec SPBBCSvc (SPBBCSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ SPBBC \ SPBBCSvc.exe
O23 - Service: Symantec AntiVirus - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec AntiVirus \ Rtvscan.exe

--
End of file - 9268 bytes
Old 11 Νοεμβρίου 2008, 11:07
Συντονιστής Ομάδας

Λήψη Disable / Remove Windows Messenger στην επιφάνεια εργασίας για την άρση των Windows Messenger.

Να μην συγχέουμε Windows Messenger με MSN Messenger γιατί δεν είναι το ίδιο. Windows Messenger είναι μια συχνή αιτία popups.

Αποσυμπιέστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας. Ανοίξτε το MessengerDisable.exe και επιλέξτε το πλαίσιο κάτω -- Απεγκατάσταση Windows Messenger και πατήστε Εφαρμόζω.

Έξοδος από MessengerDisable τα δύο στη συνέχεια, διαγράψτε τα αρχεία που είχαν τεθεί για το Desktop.

----------

Open HijackThis και επιλέξτε Να σαρώσετε μόνο ένα σύστημα.

Τοποθετήστε ένα σημάδι ελέγχου δίπλα στις ακόλουθες ενδείξεις: (αν υπάρχει)

- O2 - BHO: (δεν υπάρχει το όνομα) - (02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670) - (δεν αρχείου)
- O2 - BHO: (δεν name) - (4715C8BC-0204-06D4-0A62-2E00BBB78BBD) - C: \ WINDOWS \ system32 \ izf.dll (αρχείο που λείπει)
- O2 - BHO: (δεν name) - (843B515A-BBC4-4AF2-916D-69E9F7DD8F9D) - C: \ WINDOWS \ system32 \ vtsqo.dll (αρχείο που λείπει)
- O2 - BHO: (684a8728-DD11-3ef9-b3e4-ea3410654e7c) - (c7e45601-43ae-4e3b-9fe3-11dd8278a486) - C: \ WINDOWS \ system32 \ ikwijhuy.dll (αρχείο που λείπει)
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [AlcxMonitor] ALCXMNTR.EXE

Σημαντικό: Κλείστε όλα τα παράθυρα εκτός από το HijackThis και κάντε κλικ Fix ελέγχονται.

Exit HijackThis.

----------

Σημείωση: ήταν κάτω από τις οδηγίες που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν τον χρήστη. Αν δεν είναι αυτό το χρήστη, ΜΗΝ ακολουθήστε αυτές τις κατευθύνσεις που θα μπορούσε να βλάψει τη λειτουργία του συστήματός σας

Πηγαίνετε στο Έναρξη> Εκτέλεση και το είδος notepad.exe στη συνέχεια, κάντε κλικ ΟΚ

Αντιγράψτε και επικολλήστε το παρακάτω στο Notepad και να το αποθηκεύσετε ως fixme.reg για να σας Desktop

Κωδικός:
REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run] "AlcxMonitor" =-
Εντοπίστε fixme.reg για την επιφάνεια εργασίας σας και κάντε διπλό κλικ σε αυτό. Απάντηση Ναι όταν σας ζητηθεί να συγχωνευθεί με το μητρώο.

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να μου πείτε εάν λάβετε ένα μήνυμα επιτυχίας σχετικά με την προσθήκη του ανωτέρω στο μητρώο. Εάν δεν λάβετε ένα μήνυμα επιτυχίας, αυτό δεν λειτούργησε.

Διαγράψτε το fixme.reg από την επιφάνεια εργασίας.

----------

Κατεβάστε ComboFix από επόενα από έναν από τους παρακάτω συνδέσμους. Βεβαιωθείτε αρχή για να αποθηκεύσετε το Desktop.

Link # 1
Link # 2

** Σημείωση: Είναι σημαντικό ότι έχει αποθηκευτεί απευθείας στην επιφάνεια εργασίας σας

Κλείστε όλα τα ανοιχτά προγράμματα περιήγησης στο Web. (Firefox, Internet Explorer, κτλ), πριν από την έναρξη ComboFix.

Προσωρινά απενεργοποιώ σου ιών, Καθώς και κάθε antispyware προστασία σε πραγματικό χρόνο πριν την εκτέλεση μιας σάρωσης. Κάντε κλικ αυτό τον σύνδεσμο για να δείτε μια λίστα με ασφάλεια τα προγράμματα που θα πρέπει να είναι άτομα με αναπηρία και πώς να απενεργοποιήσουμε.

Κάντε διπλό κλικ combofix.exe & ακολουθήσετε τις υποδείξεις.

Για να εγκαταστήσετε τα Windows XP Συστήματα το Recovery Console:

- Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows XP και δεν έχουν ήδη τη δυνατότητα Recovery Console εγκατασταθεί, μπορείτε να εξασφαλιστεί η σύνδεσή σας στο Internet είναι ενεργό (αν είναι δυνατόν) και κάντε κλικ Ναι.
- Αν για κάποιο λόγο σας στο Internet δεν λειτουργεί κλικ Δεν.
-- Εάν δεν χρησιμοποιείτε τα Windows XP, δεν θα σας ζητηθεί.
- Όταν σας ζητηθεί να αποδεχτείτε την Άδεια κλικ ΟΚ.
- Αποδοχή της Microsoft EULA (Click Ναι).
- Όταν λένε ότι το RC είναι εγκατεστημένο σωστά Πατήστε ΝΑΙ για να συνεχίσετε τη σάρωση για κακόβουλο λογισμικό.

Όταν τελειώσετε ComboFix θα παράγει ένα ημερολόγιο για εσάς.
Μετά την ComboFix log κατά την επόμενη απάντηση.

Σημαντικό: Μην mouseclick ComboFix το παράθυρο, ενώ βρίσκεται σε λειτουργία. Αυτό ενδέχεται να το κάνουν να σταματήσει.

Θυμηθείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το antivirus και antispyware προστασία ComboFix όταν έχει ολοκληρωθεί.

Επίσης θα ήθελα να μάθω πώς ο υπολογιστής λειτουργεί τώρα.

Old 11 Νοεμβρίου 2008, 11:55
Μέλος Ομάδα

ComboFix log

ComboFix 08-11-10.01 - Διαχειριστής 2008-11-11 11:39:43.1 - NTFSx86
Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1252.1.1033.18.176 [GMT -7:00]
Λειτουργία από: C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Desktop \ ComboFix.exe
* Δημιουργήθηκε ένα νέο σημείο επαναφοράς
.

Άλλα ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Διαγραφές ))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.

C: \ Documents and Settings \ Administrator \ My Documents \ TSKS ~ 1
c: \ program files \ Common Files \ racle ~ 1
c: \ program files \ stem32 ~ 1
c: \ program files \ wnsxs ~ 1
c: \ windows \ BMf3ec611b.txt
C: \ Windows \ system32 \0LFlxR4x.exe.a_a
c: \ windows \ system32 \ epljwqgq.ini
c: \ windows \ system32 \ fj8wNOvc.exe.a_a
c: \ windows \ system32 \ icidbcft.ini
c: \ windows \ system32 \ iDlo01
c: \ windows \ system32 \ jrjvfibu.ini
c: \ windows \ system32 \ jryeuaqx.ini
c: \ windows \ system32 \ mcrh.tmp
c: \ windows \ system32 \ MSINET.oca
c: \ windows \ system32 \ mvmqocpc.ini
c: \ windows \ system32 \ oqstv.ini
c: \ windows \ system32 \ oqstv.ini2
D: \ Autorun.inf

.
((((((((((((((((((((((((( Αρχεία που δημιουργούνται από 2008-10-11 να 2008-11-11 ))))))))))) ))))))))))))))))))))
.

2008-11-11 08:54. 2008-11-11 08:54 <DIR> d -------- C: \ program files \ Trend Micro
2008-11-11 08:38. 2008-11-11 08:38 578.560 - α - γ --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ user32.dll
2008-11-11 08:29. 2008-11-11 08:29 <DIR> d -------- C: \ Windows \ ERUNT
2008-11-11 08:23. 2008-11-11 08:51 <DIR> d -------- C: \ SDFix
2008-11-02 09:12. 2008-11-10 14:10 41.474 - a ------ C: \ windows \ system32 \0LFlxR4x.exe_
2008-11-02 09:12. 2008-11-11 09:12 40.450 - a ------ C: \ windows \ system32 \0LFlxR4x.exe
2008-10-31 18:00. 2008-10-31 18:00 <DIR> d -------- C: \ Documents and Settings \ NetworkService \ Application Data \ Yahoo!
2008-10-31 16:40. 2008-10-31 16:40 <DIR> d -------- C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ Yahoo!
2008-10-31 16:39. 2008-11-10 17:27 <DIR> d -------- C: \ program files \ Yahoo!
2008-10-29 17:23. 2008-10-29 17:23 <DIR> d -------- C: \ windows \ system32 \ CatRoot_bak
2008-10-29 17:23. 2008-09-08 03:41 333.824 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ Srv.sys
2008-10-29 17:23. 2008-06-13 04:05 272.128 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ bthport.sys
2008-10-29 17:23. 2008-08-14 03:04 138.496 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ afd.sys
2008-10-29 17:22. 2008-08-14 03:11 2.189.184 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ ntoskrnl.exe
2008-10-29 17:22. 2008-08-14 03:09 2.145.280 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ Ntkrnlmp.exe
2008-10-29 17:22. 2008-08-14 02:33 2.066.048 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ ntkrnlpa.exe
2008-10-29 17:22. 2008-08-14 02:33 2.023.936 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ Ntkrpamp.exe
2008-10-29 17:22. 2008-09-15 05:12 1.846.400 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ win32k.sys
2008-10-29 17:22. 2008-04-11 12:04 691.712 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ Inetcomm.dll
2008-10-29 17:22. 2008-05-08 07:02 203.136 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ rmcast.sys
2008-10-28 18:39. 2008-10-28 18:39 10 - a ------ C: \ Windows \ Wininit.ini
2008-10-23 14:45. 2008-10-15 09:34 337.408 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ Netapi32.dll
2008-10-15 18:38. 2008-10-29 15:26 <DIR> d -------- C: \ windows \ system32 \ scripting
2008-10-15 18:38. 2008-10-29 15:26 <DIR> d -------- C: \ windows \ system32 \ en
2008-10-15 18:38. 2008-10-29 15:26 <DIR> d -------- C: \ windows \ system32 \ bits
2008-10-15 18:38. 2008-10-29 15:26 <DIR> d -------- C: \ Windows \ l2schemas
2008-10-15 18:23. 2007-06-13 03:23 1.033.216 - a ------ C: \ Windows \ SET25A.tmp
2008-10-15 18:22. 2008-08-14 03:09 2.145.280 - a ------ C: \ windows \ system32 \ ntoskrnl.exe
2008-10-15 16:09. 2008-10-15 16:09 <DIR> d -------- C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ Motive
2008-10-12 17:26. 2008-10-12 17:25 30.272 - a ------ C: \ windows \ system32 \ fj8wNOvc.exe

.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M Έκθεση )))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
2008-11-11 18:38 --------- d ----- wc: \ program files \ Symantec AntiVirus
2008-11-10 22:05 --------- d ----- wc: \ program files \ DivX
2008-11-10 22:03 --------- d ----- wc: \ program files \ Java
2008-11-10 01:37 --------- d ----- wc: \ program files \ Microsoft Plus! Digital Media Edition
2008-11-10 01:35 --------- d ----- wc: \ program files \ Microsoft Works
2008-11-08 02:37 90.112 ---- aw C: \ Windows \ DUMP3a98.tmp
2008-11-08 01:26 30 ---- aw C: \ Documents and Settings \ Administrator \ jagex_runescape_preferences. Dat
2008-10-29 22:21 77.824 ---- aw C: \ Windows \ PCHealth \ HelpCtr \ Παροχείς \ CN = Hewlett-Packard, L = Cupertino, S = Ca, C = US \ Pavilion \ XPENABP4EN \ plugin \ bin \ FDIWrapper.dll
2008-10-29 22:21 69.632 ---- aw C: \ Windows \ PCHealth \ HelpCtr \ Παροχείς \ CN = Hewlett-Packard, L = Cupertino, S = Ca, C = US \ Pavilion \ XPENABP4EN \ plugin \ bin \ jsharpde \ msxmlwrapper.dll
2008-10-29 22:21 5.632 ---- aw C: \ Windows \ PCHealth \ HelpCtr \ Παροχείς \ CN = Hewlett-Packard, L = Cupertino, S = Ca, C = US \ Pavilion \ XPENABP4EN \ plugin \ bin \ jsharpde \ GUI.dll
2008-10-29 22:21 49.152 ---- aw C: \ Windows \ PCHealth \ HelpCtr \ Παροχείς \ CN = Hewlett-Packard, L = Cupertino, S = Ca, C = US \ Pavilion \ XPENABP4EN \ plugin \ bin \ PCHI18N.dll
2008-10-29 22:21 32.768 ---- aw C: \ Windows \ PCHealth \ HelpCtr \ Παροχείς \ CN = Hewlett-Packard, L = Cupertino, S = Ca, C = US \ Pavilion \ XPENABP4EN \ plugin \ bin \ jsharpde \ pchapi.dll
2008-10-29 22:21 26.572 ---- aw C: \ Windows \ PCHealth \ HelpCtr \ Παροχείς \ CN = Hewlett-Packard, L = Cupertino, S = Ca, C = US \ Pavilion \ XPENABP4EN \ plugin \ bin \ jsharpde \ INV16.dll
2008-10-29 22:21 213.089 ---- aw C: \ Windows \ PCHealth \ HelpCtr \ Παροχείς \ CN = Hewlett-Packard, L = Cupertino, S = Ca, C = US \ Pavilion \ XPENABP4EN \ plugin \ bin \ jsharpde \ motive.zip
2008-10-29 22:21 139.264 ---- aw C: \ Windows \ PCHealth \ HelpCtr \ Παροχείς \ CN = Hewlett-Packard, L = Cupertino, S = Ca, C = US \ Pavilion \ XPENABP4EN \ plugin \ bin \ ContentUpdater.exe
2008-10-29 22:21 114.688 ---- aw C: \ Windows \ PCHealth \ HelpCtr \ Παροχείς \ CN = Hewlett-Packard, L = Cupertino, S = Ca, C = US \ Pavilion \ XPENABP4EN \ plugin \ bin \ jsharpde \ ZipLib.dll
2008-10-29 22:21 114.688 ---- aw C: \ Windows \ PCHealth \ HelpCtr \ Παροχείς \ CN = Hewlett-Packard, L = Cupertino, S = Ca, C = US \ Pavilion \ XPENABP4EN \ plugin \ bin \ jsharpde \ asst_ui.dll
2008-10-29 22:11 --------- d - h - wc: \ program files \ InstallShield Installation Information
2008-10-29 22:11 --------- d ----- wc: \ program files \ ATI Technologies
2008-10-25 01:16 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ Μετακίνηση Δίκτυα
2008-10-16 22:05 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Viewpoint
2008-10-16 01:06 --------- d ----- wc: \ program files \ Google
2008-09-28 22:59 --------- d ----- wc: \ program files \ Common Files \ AOL
2008-09-22 21:29 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ AOL OCP
2008-09-22 21:29 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ acccore
2008-09-22 21:27 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ AOL
2008-09-17 01:24 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ VSO
2008-09-15 12:12 1.846.400 ---- aw C: \ Windows \ system32 \ Win32k.sys
2008-08-26 07:24 826.368 ---- aw C: \ windows \ system32 \ Wininet.dll
2008-08-14 09:33 2.023.936 ---- aw C: \ windows \ system32 \ ntkrnlpa.exe
2007-12-28 00:53 79.738 ---- aw C: \ Documents and Settings \ Fonts \ broken_ghost.zip
2007-11-23 01:25 81.920 ---- aw C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ ezpinst.exe
2007-11-23 01:25 47.360 ---- aw C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ pcouffin.sys
.

((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Reg Loading Points )))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
* Σημείωση * κενές καταχωρήσεις & legit προεπιλεγμένες καταχωρήσεις δεν εμφανίζονται
REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Run]
"Ctfmon.exe" = "C: \ Windows \ system32 \ Ctfmon.exe" [2008-04-13 15360]
"Window Washer" = "c: \ program files \ Webroot \ Πλυντήρια \ wwDisp.exe" [2005-03-08 910336]

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Run]
"ehTray" = "c: \ windows \ eHome \ ehtray.exe" [2004-08-04 50176]
"hpsysdrv" = "c: \ windows \ system \ hpsysdrv.exe" [1998-05-07 52736]
"HotKeysCmds" = "C: \ Windows \ System32 \ hkcmd.exe" [2003-10-02 118784]
"CamMonitor" = "c: \ program files \ HP \ Digital Imaging \ Unload \ hpqcmon.exe" [2002-10-07 90112]
"HPHmon05" = "C: \ Windows \ System32 \ hphmon05.exe" [2003-05-23 483328]
"KBD" = "C: \ HP \ KBD \ KBD.EXE" [2003-02-11 61440]
"TkBellExe" = "c: \ program files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe" [2003-12-17 151597]
"Recguard" = "c: \ windows \ SMINST \ RECGUARD.EXE" [2002-09-13 212992]
"PS2" = "c: \ windows \ system32 \ ps2.exe" [2002-10-16 81920]
"Sunkist2k" = "c: \ program files \ Multimedia Card Reader \ shwicon2k.exe" [2003-08-14 139264]
"ccApp" = "c: \ program files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe" [2005-06-02 48752]
"vptray" = "C: \ Program ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe" [2005-06-23 85696]
"Τηλεχειρισμό" = "c: \ program files \ CyberLink \ PowerDVD \ PDVDServ.exe" [2004-11-02 32768]
"NeroFilterCheck" = "C: \ Windows \ system32 \ NeroCheck.e XE" [2001-07-09 155648]
"GrooveMonitor" = "C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office12 \ GrooveMonitor.exe" [2006-10-27 31016]
"Adobe Reader Speed Launcher" = "C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 8,0 \ Reader \ Reader_sl.exe" [2007-10-10 39792]
"ATIModeChange" = "Ati2mdxx.exe" [2001-09-05 c: \ windows \ system32 \ Ati2mdxx.exe]
"LTMSG" = "LTMSG.exe" [2003-07-14 c: \ windows \ ltmsg.exe]

[HKEY_USERS \. DEFAULT \ Software \ Microsoft \ Windows \ Cur rentVersion \ Run]
"AdobeUpdater" = "C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Updater5 \ AdobeUpdater.exe" [2007-03-01 2321600]

C: \ Documents and Settings \ All Users \ Start Menu \ Programs \ Startup \
Adobe Gamma Loader.lnk - c: \ program files \ Common Files \ Adobe \ Calibration \ Adobe Gamma Loader.exe [2007-11-22 113664]
HP Digital Imaging Monitor.lnk - c: \ program files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe [2003-09-16 237568]

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Security Center \ Παρακολούθηση \ SymantecAntiVirus]
"DisableMonitoring" = dword: 00000001

[HKLM \ ~ \ υπηρεσίες \ SharedAccess \ Parameters \ firewallpo licy \ standardprofile \ AuthorizedApplications \ List]
"% windir% \ \ system32 \ \ sessmgr.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ Updates από την HP \ \ 137903 \ \ Program \ \ BackWeb-137903.exe" =
"C: \ \ Program Files \ \ Microsoft Office \ \ Office12 \ \ Outlook.exe" =
"C: \ \ Program Files \ \ Microsoft Office \ \ Office12 \ \ GROOVE.EXE" =
"C: \ \ Program Files \ \ Microsoft Office \ \ Office12 \ \ ONENOTE.EXE" =
"% windir% \ \ Network Diagnostic \ \ xpnetdiag.exe" =

R2 CX88XBAR? Conexant 2388x Μπαράκι διπλή είσοδος? C: \ windows \ system32 \ drivers \ CX88XBARDUAL.sys [2003-12-10 7040]

[HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ curre ntversion \ Explorer \ mountpoints2 \ D]
\ Shell \ AutoRun \ command - D: \ Info.exe folder.htt 480 480

* Νεοσύστατη Υπηρεσία * - PROCEXP90
.
Περιεχόμενα του "Scheduled Tasks" φάκελο

2008-10-30 c: \ windows \ Εργασίες \ At1.job
- C: \ windows \ system32 \ fj8wNOvc.exe [2008-10-12 17:25]

2008-11-11 c: \ windows \ Εργασίες \ At10.job

2008-11-02 c: \ windows \ Εργασίες \ At100.job
- C: \ windows \ system32 \0LFlxR4x.exe [2008-11-11 09:12]

2008-11-02 c: \ windows \ Εργασίες \ At101.job

2008-11-02 c: \ windows \ Εργασίες \ At102.job

2008-11-02 c: \ windows \ Εργασίες \ At103.job

2008-11-02 c: \ windows \ Εργασίες \ At104.job

2008-11-02 c: \ windows \ Εργασίες \ At105.job

2008-11-11 c: \ windows \ Εργασίες \ At106.job

2008-11-11 c: \ windows \ Εργασίες \ At107.job

2008-11-09 c: \ windows \ Εργασίες \ At108.job

2008-11-09 c: \ windows \ Εργασίες \ At109.job

2008-11-11 c: \ windows \ Εργασίες \ At11.job

2008-11-09 c: \ windows \ Εργασίες \ At110.job

2008-11-10 c: \ windows \ Εργασίες \ At111.job

2008-11-10 c: \ windows \ Εργασίες \ At112.job

2008-11-06 c: \ windows \ Εργασίες \ At113.job

2008-11-09 c: \ windows \ Εργασίες \ At114.job

2008-11-11 c: \ windows \ Εργασίες \ At115.job

2008-11-11 c: \ windows \ Εργασίες \ At116.job

2008-11-09 c: \ windows \ Εργασίες \ At117.job

2008-11-02 c: \ windows \ Εργασίες \ At118.job

2008-11-02 c: \ windows \ Εργασίες \ At119.job

2008-11-09 c: \ windows \ Εργασίες \ At12.job

2008-11-02 c: \ windows \ Εργασίες \ At120.job

2008-11-09 c: \ windows \ Εργασίες \ At13.job

2008-11-09 c: \ windows \ Εργασίες \ At14.job

2008-11-10 c: \ windows \ Εργασίες \ At15.job

2008-11-10 c: \ windows \ Εργασίες \ At16.job

2008-11-06 C: \ Windows \ Tasks \ At17.job

2008-11-09 c: \ windows \ Εργασίες \ At18.job

2008-11-11 c: \ windows \ Εργασίες \ At19.job

2008-10-30 c: \ windows \ Εργασίες \ At2.job

2008-11-11 c: \ windows \ Εργασίες \ At20.job

2008-11-09 c: \ windows \ Εργασίες \ At21.job

2008-10-30 c: \ windows \ Εργασίες \ At22.job

2008-10-30 c: \ windows \ Εργασίες \ At23.job

2008-10-30 c: \ windows \ Εργασίες \ At24.job

2008-10-30 c: \ windows \ Εργασίες \ At3.job

2008-10-30 c: \ windows \ Εργασίες \ At4.job

2008-10-30 c: \ windows \ Εργασίες \ At5.job

2008-10-30 c: \ windows \ Εργασίες \ At6.job

2008-10-31 c: \ windows \ Εργασίες \ At7.job

2008-10-30 c: \ windows \ Εργασίες \ At8.job

2008-11-01 c: \ windows \ Εργασίες \ At9.job

2008-11-02 c: \ windows \ Εργασίες \ At97.job

2008-11-02 c: \ windows \ Εργασίες \ At98.job

2008-11-02 c: \ windows \ Εργασίες \ At99.job
.
- - - - ΟΡΦΑΝΑ REMOVED - - - --

HKCU-Run-SWG - c: \ program files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 1.2.1128.5462 \ G oogleToolbarNotifier.exe
HKCU-Run-RecordNow! - (Δεν αρχείου)
HKLM-Run-HPHUPD05 - c: \ program files \ HP \ (45B6180B-DCAB-4093-8EE8-6164457517F0) \ hphupd05.exe
HKLM-Run-AutoTKit - C: \ HP \ bin \ AUTOTKIT.EXE
HKLM-Run-UpdateManager - c: \ program files \ Common Files \ Sonic \ Update Manager \ sgtray.exe
HKLM-Run-ATIPTA - c: \ program files \ ATI Technologies \ ATI Control Panel \ atiptaxx.exe

.
Συμπληρωματικές Scan ------- -------
.
FireFox -: Προφίλ - C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \0rews22y.default \
FireFox -: prefs.js - STARTUP.HOMEPAGE - περίπου: κενή
FF -: plugin - C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \0rews22y.default \ Extensions \ moveplayer @ movenetworks. com \ πλατφόρμα \ WINNT_x86-MSVC \ plugins \ npmnqmp07076007.dll
FF -: plugin - C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ Mozilla \ plugins \ npPxPlay.dll
FF -: plugin - c: \ program files \ Mozilla Firefox \ plugins \ npmozax.dll
FF -: plugin - c: \ program files \ Mozilla Firefox \ plugins \ npsnapfish.dll
FF -: plugin - c: \ program files \ Real \ RealOne Player \ Netscape6 \ nppl3260.dll
FF -: plugin - c: \ program files \ Real \ RealOne Player \ Netscape6 \ nprjplug.dll
FF -: plugin - c: \ program files \ Real \ RealOne Player \ Netscape6 \ nprpjplug.dll
.

catchme 0.3.1367 W2K/XP/Vista - rootkit / malware λαθραία από ανιχνευτή Gmer, http://www.gmer.net
Rootkit scan 2008-11-11 11:44:13

scanning hidden autostart καταχωρήσεις ...

.
Χρόνου συμπλήρωση: 2008-11-11 11:47:43
ComboFix-καραντίνα-files.txt 2008-11-11 18:46:39

Προ-Run: 89.004.101.632 bytes δωρεάν
Post-Run: 89.081.098.240 bytes δωρεάν

272 --- EOF --- 2008-10-30 03:01:59

~ ~
Μέχρι στιγμής iexplore.exe hasn't παπαρούνα πάνω ^ _ ^
Υπάρχει ούτως ή άλλως για να βεβαιωθείτε ότι το είναι πάει;
& & Είναι εντάξει, αν μπορώ να διαγράψω τα πράγματα που μπορώ να κατεβάσω;
Old 11 Νοεμβρίου 2008, 12:04
Συντονιστής Ομάδας

Εμείς θα καθαρίσει τα πάντα πριν είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Υπάρχει ακόμη να γίνουν περισσότερα, αλλά έχω να τρέξει για λίγο. Είναι ξανά αργότερα.

Old 11 Νοεμβρίου 2008, 12:19
Μέλος Ομάδα

Περισσότερα βήματα; Νόμιζα ότι είχαν γίνει D:
Γρήγορη ερώτηση? Είναι όλα αυτά πρόκειται να επηρεάσει τα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή μου;
Alrightie, έχω να πάω για λίγο, καθώς xP
Old 11 Νοεμβρίου 2008, 13:07
Μέλος Ομάδα

iexplore.exe είναι ακόμα εδώ? -?
Old 11 Νοεμβρίου 2008, 16:28
Συντονιστής Ομάδας

Δεν είμαστε, δεν γίνεται. Θα σου δώσω όλα η σαφής όταν είναι πάνω από

Σημείωση: ήταν κάτω από τις οδηγίες που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν τον χρήστη. Αν δεν είναι αυτό το χρήστη, ΜΗΝ ακολουθήστε αυτές τις κατευθύνσεις που θα μπορούσε να βλάψει τη λειτουργία του συστήματός σας

Διαγράψτε τα αρχεία / φακέλους, ως εξής:

1. Πηγαίνετε στο Εκκίνηση > Τρέχω > Τύπου Notepad.exe και πατήστε ΟΚ για να ανοίξετε το Notepad.
Αυτό πρέπει να Notepad, δεν Wordpad.
2. Αντιγράψτε το παρακάτω κείμενο στο κουτί κωδικό τονίζοντας ολόκληρο το κείμενο και πιέζοντας Ctrl + C

Κωδικός:
3. Πήγαινε στο παράθυρο και κάντε κλικ στο Σημειωματάριο Επεξεργασία > Επικόλληση
4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ Αρχείο > Αποθηκεύω
5. Ονομάστε το αρχείο CFScript.txt - Αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας
6. Στη συνέχεια, σύρετε το CFScript (κρατήστε το αριστερό κουμπί του ποντικιού ενώ σύροντας το αρχείο) και πτώση της (αφήστε το αριστερό κουμπί του ποντικιού) σε ComboFix.exe όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο. Σημαντικό: Εκτελέστε αυτήν οδηγίες προσεκτικά!

ComboFix θα αρχίσει να εκτελέσει, απλά ακολουθήστε τις υποδείξεις.
Μετά την επανεκκίνηση (σε περίπτωση που ζητήσει την επανεκκίνηση), θα παράγουν ένα ημερολόγιο για εσάς.
Post ότι log (Combofix.txt) κατά την επόμενη απάντηση.

Σημείωση: Μην mouseclick ComboFix το παράθυρο, ενώ βρίσκεται σε λειτουργία. Αυτό μπορεί να προκαλέσει το σύστημα σας να παγώσει

Old 11 Νοεμβρίου 2008, 17:36
Μέλος Ομάδα

Εντάξει ^ __ ^

Combofix Εγγραφή

ComboFix 08-11-10.01 - Διαχειριστής 2008-11-11 17:21:42.2 - NTFSx86
Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1252.1.1033.18.153 [GMT -7:00]
Λειτουργία από: C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Desktop \ ComboFix.exe
Εντολή διακόπτες που χρησιμοποιούνται:: C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Desktop \ CFScript.txt
* Δημιουργήθηκε ένα νέο σημείο επαναφοράς

ΑΡΧΕΙΟ:
c: \ windows \ SET25A.tmp
C: \ Windows \ system32 \0LFlxR4x.exe
C: \ Windows \ system32 \0LFlxR4x.exe_
c: \ windows \ system32 \ fj8wNOvc.exe
C: \ Windows \ Tasks \ At1.job
C: \ Windows \ Tasks \ At10.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At100.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At101.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At102.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At103.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At104.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At105.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At106.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At107.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At108.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At109.job
C: \ Windows \ Tasks \ At11.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At110.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At111.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At112.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At113.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At114.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At115.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At116.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At117.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At118.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At119.job
C: \ Windows \ Tasks \ At12.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At120.job
C: \ Windows \ Tasks \ At13.job
C: \ Windows \ Tasks \ At14.job
C: \ Windows \ Tasks \ At15.job
C: \ Windows \ Tasks \ At16.job
C: \ Windows \ Tasks \ At17.job
C: \ Windows \ Tasks \ At18.job
C: \ Windows \ Tasks \ At19.job
C: \ Windows \ Tasks \ At2.job
C: \ Windows \ Tasks \ At20.job
C: \ Windows \ Tasks \ At21.job
C: \ Windows \ Tasks \ At22.job
C: \ Windows \ Tasks \ At23.job
C: \ Windows \ Tasks \ At24.job
C: \ Windows \ Tasks \ At3.job
C: \ Windows \ Tasks \ At4.job
C: \ Windows \ Tasks \ At5.job
C: \ Windows \ Tasks \ At6.job
C: \ Windows \ Tasks \ At7.job
C: \ Windows \ Tasks \ At8.job
C: \ Windows \ Tasks \ At9.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At97.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At98.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At99.job
.

Άλλα ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Διαγραφές ))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.

c: \ windows \ SET25A.tmp
C: \ Windows \ system32 \0LFlxR4x.exe
C: \ Windows \ system32 \0LFlxR4x.exe.a_a
c: \ windows \ system32 \ fj8wNOvc.exe
C: \ Windows \ Tasks \ At1.job
C: \ Windows \ Tasks \ At10.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At100.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At101.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At102.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At103.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At104.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At105.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At106.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At107.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At108.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At109.job
C: \ Windows \ Tasks \ At11.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At110.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At111.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At112.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At113.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At114.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At115.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At116.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At117.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At118.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At119.job
C: \ Windows \ Tasks \ At12.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At120.job
C: \ Windows \ Tasks \ At13.job
C: \ Windows \ Tasks \ At14.job
C: \ Windows \ Tasks \ At15.job
C: \ Windows \ Tasks \ At16.job
C: \ Windows \ Tasks \ At17.job
C: \ Windows \ Tasks \ At18.job
C: \ Windows \ Tasks \ At19.job
C: \ Windows \ Tasks \ At2.job
C: \ Windows \ Tasks \ At20.job
C: \ Windows \ Tasks \ At21.job
C: \ Windows \ Tasks \ At22.job
C: \ Windows \ Tasks \ At23.job
C: \ Windows \ Tasks \ At24.job
C: \ Windows \ Tasks \ At3.job
C: \ Windows \ Tasks \ At4.job
C: \ Windows \ Tasks \ At5.job
C: \ Windows \ Tasks \ At6.job
C: \ Windows \ Tasks \ At7.job
C: \ Windows \ Tasks \ At8.job
C: \ Windows \ Tasks \ At9.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At97.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At98.job
c: \ windows \ Εργασίες \ At99.job

.
((((((((((((((((((((((((( Αρχεία που δημιουργούνται από 2008-10-12 να 2008-11-12 ))))))))))) ))))))))))))))))))))
.

2008-11-11 08:54. 2008-11-11 08:54 <DIR> d -------- C: \ program files \ Trend Micro
2008-11-11 08:38. 2008-11-11 08:38 578.560 - α - γ --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ user32.dll
2008-11-11 08:29. 2008-11-11 08:29 <DIR> d -------- C: \ Windows \ ERUNT
2008-11-11 08:23. 2008-11-11 08:51 <DIR> d -------- C: \ SDFix
2008-10-31 18:00. 2008-10-31 18:00 <DIR> d -------- C: \ Documents and Settings \ NetworkService \ Application Data \ Yahoo!
2008-10-31 16:40. 2008-10-31 16:40 <DIR> d -------- C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ Yahoo!
2008-10-31 16:39. 2008-11-10 17:27 <DIR> d -------- C: \ program files \ Yahoo!
2008-10-29 17:23. 2008-10-29 17:23 <DIR> d -------- C: \ windows \ system32 \ CatRoot_bak
2008-10-29 17:23. 2008-09-08 03:41 333.824 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ Srv.sys
2008-10-29 17:23. 2008-06-13 04:05 272.128 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ bthport.sys
2008-10-29 17:23. 2008-08-14 03:04 138.496 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ afd.sys
2008-10-29 17:22. 2008-08-14 03:11 2.189.184 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ ntoskrnl.exe
2008-10-29 17:22. 2008-08-14 03:09 2.145.280 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ Ntkrnlmp.exe
2008-10-29 17:22. 2008-08-14 02:33 2.066.048 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ ntkrnlpa.exe
2008-10-29 17:22. 2008-08-14 02:33 2.023.936 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ Ntkrpamp.exe
2008-10-29 17:22. 2008-09-15 05:12 1.846.400 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ win32k.sys
2008-10-29 17:22. 2008-04-11 12:04 691.712 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ Inetcomm.dll
2008-10-29 17:22. 2008-05-08 07:02 203.136 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ rmcast.sys
2008-10-28 18:39. 2008-10-28 18:39 10 - a ------ C: \ Windows \ Wininit.ini
2008-10-23 14:45. 2008-10-15 09:34 337.408 ----- c --- C: \ windows \ system32 \ dllcache \ Netapi32.dll
2008-10-15 18:38. 2008-10-29 15:26 <DIR> d -------- C: \ windows \ system32 \ scripting
2008-10-15 18:38. 2008-10-29 15:26 <DIR> d -------- C: \ windows \ system32 \ en
2008-10-15 18:38. 2008-10-29 15:26 <DIR> d -------- C: \ windows \ system32 \ bits
2008-10-15 18:38. 2008-10-29 15:26 <DIR> d -------- C: \ Windows \ l2schemas
2008-10-15 18:23. 2006-09-23 14:12 1.022.976 - a ------ C: \ windows \ system32 \ SETA0B.tmp
2008-10-15 18:22. 2008-08-14 03:09 2.145.280 - a ------ C: \ windows \ system32 \ ntoskrnl.exe
2008-10-15 16:09. 2008-10-15 16:09 <DIR> d -------- C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ Motive

.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M Έκθεση )))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
2008-11-12 00:29 --------- d ----- wc: \ program files \ Symantec AntiVirus
2008-11-10 22:05 --------- d ----- wc: \ program files \ DivX
2008-11-10 22:03 --------- d ----- wc: \ program files \ Java
2008-11-10 01:37 --------- d ----- wc: \ program files \ Microsoft Plus! Digital Media Edition
2008-11-10 01:35 --------- d ----- wc: \ program files \ Microsoft Works
2008-11-08 02:37 90.112 ---- aw C: \ Windows \ DUMP3a98.tmp
2008-11-08 01:26 30 ---- aw C: \ Documents and Settings \ Administrator \ jagex_runescape_preferences. Dat
2008-10-29 22:11 --------- d - h - wc: \ program files \ InstallShield Installation Information
2008-10-29 22:11 --------- d ----- wc: \ program files \ ATI Technologies
2008-10-25 01:16 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ Μετακίνηση Δίκτυα
2008-10-16 22:05 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Viewpoint
2008-10-16 01:06 --------- d ----- wc: \ program files \ Google
2008-09-28 22:59 --------- d ----- wc: \ program files \ Common Files \ AOL
2008-09-22 21:29 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ AOL OCP
2008-09-22 21:29 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ acccore
2008-09-22 21:27 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ AOL
2008-09-17 01:24 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ VSO
2007-12-28 00:53 79.738 ---- aw C: \ Documents and Settings \ Fonts \ broken_ghost.zip
2007-11-23 01:25 81.920 ---- aw C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ ezpinst.exe
2007-11-23 01:25 47.360 ---- aw C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Application Data \ pcouffin.sys
.

((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Reg Loading Points )))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
* Σημείωση * κενές καταχωρήσεις & legit προεπιλεγμένες καταχωρήσεις δεν εμφανίζονται
REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Run]
"Ctfmon.exe" = "C: \ Windows \ system32 \ Ctfmon.exe" [2008-04-13 15360]
"Window Washer" = "c: \ program files \ Webroot \ Πλυντήρια \ wwDisp.exe" [2005-03-08 910336]

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Run]
"ehTray" = "c: \ windows \ eHome \ ehtray.exe" [2004-08-04 50176]
"hpsysdrv" = "c: \ windows \ system \ hpsysdrv.exe" [1998-05-07 52736]
"HotKeysCmds" = "C: \ Windows \ System32 \ hkcmd.exe" [2003-10-02 118784]
"CamMonitor" = "c: \ program files \ HP \ Digital Imaging \ Unload \ hpqcmon.exe" [2002-10-07 90112]
"HPHmon05" = "C: \ Windows \ System32 \ hphmon05.exe" [2003-05-23 483328]
"KBD" = "C: \ HP \ KBD \ KBD.EXE" [2003-02-11 61440]
"TkBellExe" = "c: \ program files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe" [2003-12-17 151597]
"Recguard" = "c: \ windows \ SMINST \ RECGUARD.EXE" [2002-09-13 212992]
"PS2" = "c: \ windows \ system32 \ ps2.exe" [2002-10-16 81920]
"Sunkist2k" = "c: \ program files \ Multimedia Card Reader \ shwicon2k.exe" [2003-08-14 139264]
"ccApp" = "c: \ program files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe" [2005-06-02 48752]
"vptray" = "C: \ Program ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ VPTray.exe" [2005-06-23 85696]
"Τηλεχειρισμό" = "c: \ program files \ CyberLink \ PowerDVD \ PDVDServ.exe" [2004-11-02 32768]
"NeroFilterCheck" = "C: \ Windows \ system32 \ NeroCheck.e XE" [2001-07-09 155648]
"GrooveMonitor" = "C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office12 \ GrooveMonitor.exe" [2006-10-27 31016]
"Adobe Reader Speed Launcher" = "C: \ Program Files \ Adobe \ Reader 8,0 \ Reader \ Reader_sl.exe" [2007-10-10 39792]
"ATIModeChange" = "Ati2mdxx.exe" [2001-09-05 c: \ windows \ system32 \ Ati2mdxx.exe]
"LTMSG" = "LTMSG.exe" [2003-07-14 c: \ windows \ ltmsg.exe]

[HKEY_USERS \. DEFAULT \ Software \ Microsoft \ Windows \ Cur rentVersion \ Run]
"AdobeUpdater" = "C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Updater5 \ AdobeUpdater.exe" [2007-03-01 2321600]

C: \ Documents and Settings \ All Users \ Start Menu \ Programs \ Startup \
Adobe Gamma Loader.lnk - c: \ program files \ Common Files \ Adobe \ Calibration \ Adobe Gamma Loader.exe [2007-11-22 113664]
HP Digital Imaging Monitor.lnk - c: \ program files \ HP \ Digital Imaging \ bin \ hpqtra08.exe [2003-09-16 237568]

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Security Center \ Παρακολούθηση \ SymantecAntiVirus]
"DisableMonitoring" = dword: 00000001

[HKLM \ ~ \ υπηρεσίες \ SharedAccess \ Parameters \ firewallpo licy \ standardprofile \ AuthorizedApplications \ List]
"% windir% \ \ system32 \ \ sessmgr.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ Updates από την HP \ \ 137903 \ \ Program \ \ BackWeb-137903.exe" =
"C: \ \ Program Files \ \ Microsoft Office \ \ Office12 \ \ Outlook.exe" =
"C: \ \ Program Files \ \ Microsoft Office \ \ Office12 \ \ GROOVE.EXE" =
"C: \ \ Program Files \ \ Microsoft Office \ \ Office12 \ \ ONENOTE.EXE" =
"% windir% \ \ Network Diagnostic \ \ xpnetdiag.exe" =

R2 CX88XBAR? Conexant 2388x Μπαράκι διπλή είσοδος? C: \ windows \ system32 \ drivers \ CX88XBARDUAL.sys [2003-12-10 7040]
.

catchme 0.3.1367 W2K/XP/Vista - rootkit / malware λαθραία από ανιχνευτή Gmer, http://www.gmer.net
Rootkit scan 2008-11-11 17:26:59

scanning hidden autostart καταχωρήσεις ...

σάρωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία
κρυφά αρχεία: 0

.
------------------------ Other Running Processes ----------------------- --
.
C: \ Windows \ system32 \ ati2evxx.exe
c: \ program files \ Photodex \ ProShowGold \ scsiaccess.exe
c: \ program files \ Updates από την HP \ 137903 \ Program \ BackWeb-137903.exe
c: \ windows \ system32 \ hpzipm12.exe
.
.
Συμπλήρωση του χρόνου: 2008-11-11 17:34:29 - μηχανή ήταν επανεκκίνηση
ComboFix-καραντίνα-files.txt 2008-11-12 00:34:22
ComboFix2.txt 2008-11-11 18:47:44

Προ-Run: 89.064.681.472 bytes δωρεάν
Post-Run: 89.055.629.312 bytes δωρεάν

239 --- EOF --- 2008-10-30 03:01:59
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.