![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
---------- Preuzimanje ATF čistiju by Atribune na svoj Desktop. Alternate download link Napomena: Vista korisnici moraju koristiti Pokreni kao administrator
Imajte na umu da vaš sustav će se pokrenuti sporiji za pokretanje ili dva nakon što koristiti ovaj alat kako ne paničari. ---------- Preuzimanje OTCleanIt.exe i spremite je na svoj Desktop.
Važno: Ponovo pokrenite računalo prije nego što nastavite. ---------- Pokreni ovaj online scan. Taj skener zahtjeva Internet Explorer Koristite ESET NOD32 Online Scanner 1. Potvrdite okvir pored Da, prihvaćam Uvjete korištenja. 2. Kliknite Početak 3. Na pitanje, omogućiti ActiveX kontrole za instalaciju 4. Kliknite Početak 5. Provjerite je li mogućnost Uklonite pronađene prijetnje i mogućnost Scan neželjenih aplikacija provjerite je označen. 6. Kliknite Scan 7. Pričekajte za skeniranje do kraja 8. Koristite notesa za otvaranje logfile se nalaze na C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ log.txt 9. Dodati taj C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ log.txt Prijavite se na svoj sljedeći odgovor. Također javite mi kako je sve sada. |
|
| |||
| |||
| EsetOnlineScanner \ logThing # Version = 4 # OnlineScanner.ocx = 1.0.0.635 # OnlineScannerDLLA.dll = 1, 0, 0, 79 # OnlineScannerDLLW.dll = 1, 0, 0, 78 # OnlineScannerUninstaller.exe = 1, 0, 0, 49 # Vers_standard_module = 3607 (20081112) # Vers_arch_module = 1,064 (20080214) # Vers_adv_heur_module = 1,066 (20070917) # EOSSerial = 9ecc7a8983a5ec47ad9e0de013ce93ac # End = završio # Remove_checked = true # Unwanted_checked = true # Utc_time = 2008-11-12 11:56:52 # Local_time = 2008-11-12 04:56:52 (-0700, SAD Mountain Standard Time) # Zemlje = "United States" # Osver = 5/1/2600 NT Service Pack 3 # Skenirane = 413.321 # Pronašao = 0 # Scan_time = 6.358 Svatko će dobro sada, iexplore.exe i pop up prozore doesn't show up anymore više Omigosh, mislim da je fiksni ![]() Right? |
|
| |||
| |||
| To bi trebao biti čvrst, nadajmo se! Dobar posao. Završni koraci. Pustiti mene znati ako imate bilo kakvih pitanja. Postavi novu točku vraćanja za sprečavanje mogućih reinfection od starog Postavljanje novu točku vraćanja NAKON čišćenja sustava omogućit će računalo roll-back na čisto radno države ako je potrebno.
Windows XP System Restore Vodič ili Windows Vidik Sistem Vratiti Vodič ---------- Koristite Secunia Software inspektor provjeriti za nesuvremen softvera. Zastario softver sigurnosnih propusta ima zlonamjernih programa koji mogu iskoristiti.
Idi na Microsoft Windows Update i dobiti sva kritična ažuriranja. ---------- Ovdje su neki veliki FREE alate koji će vam pomoći da zadržite od uzimajući okužen ponovno. Ovi alati koristiti malo ili nikakve resurse pa neće usporiti vaše računalo. Kako biste spriječili da se nepoznata aplikacija instalirana na vaše računalo instalirati WinPatrol 2008 * Korištenje Winpatrol da zaštiti svoje računalo od zlonamjernih programa Htjela predlažemo da koristite SiteAdvisor. SiteAdvisor stope lokacije na poslovne prakse i spama. Sigurnost ratings from McAfee SiteAdvisor se temelje na automatizirano ispitivanje sigurnosti web-mjesta. SpywareBlaster - Sigurna Vašeg Internet Explorera kako bi se teže za tim ActiveX za pokretanje programa na računalu. Također prestati određeni kolačiće od dodan u vašem računalu kada prikazuju temelji preglednicima kao što su Mozilla Firefox. * Korištenje SpywareBlaster zaštititi vaše računalo od Spyware i zaštita od zlonamjernih programa * Ako ne znate što su ActiveX kontrole, vidi ovdje Check out Imajući Yourself sigurno na Webu Za savjete i slobodne alate da bi vas sigurno u budućnosti. Također pogledajte Computer Sporo? To ne može biti zaštita od zlonamjernih programa besplatno za čišćenje / održavanje alata za pomoć držati tvoj računalo trčanje glatka. |
|
| |||
| |||
| Oki ^ __ ^ Nadam se da je u redu ako sam izbrisati stvari koje sam skinuti na moj radna površina. Hvala na taj način toliko ~! Ti si najbolji |
|
| |||
| |||
| Yews dodatne datoteke poruka ili bilo što može biti izbrisan. It wouldn't hurt to trčanje skandirati posljednji sa Malwarebytes. To je brzo skeniranje, oko 5-10 minuta. Također, imajte Malwarebytes, update i scan s njom svaki drugi tjedan ili tako. Preuzimanje Malwarebytes' Anti-zaštita od zlonamjernih programa (MBAM)
Extra Napomena: Ako MBAM susrete datoteku koja je teško ukloniti, bit će predstavljen sa 1 of 2 upitom, kliknite U redu da biste bilo i nek MBAM nastaviti s procesom dezinfekcije, ako je zatraženo da ponovo pokrenete računalo, učinite to odmah. ---------- Također za dnevne vožnje koriste čistač CCleaner. To je isto besplatan i vrlo dobar za držati tvoj računalo nered besplatno. Preuzimanje CCleaner Slim i spremite je na svoj Desktop. Kada je datoteka spremljena, odite na svoj Desktop i dvostrukim klikom na ccsetupxxx_slim.exe Slijedite upute za instaliranje programa. Kompletna instalacija onda:
|
|
| |||
| |||
| Um. Ja dont znati ako ste bili ozbiljni o knjiženje zapisnika, ali um: Malwarebytes' Anti-zaštita od zlonamjernih programa 1,30 Database Version: 1391 5/1/2600 Windows Service Pack 3 11/12/2008 7:02:29 mbam-log-2008-11-12 (19-02-29). txt Scan type: Quick Scan Objekti skenirane: 54.526 Vrijeme proteklo: 5 minuta (e), 15 second (s) Memory Processes zaraženih: 0 Memorijske module zaraženih: 0 Ključevi registra zaraženih: 2 Registry Values zaraženih: 0 Registry Data Items zaraženih: 0 Mape zaraženih: 0 Zaraženih datoteka: 0 Memory Processes zaraženih: (Nema stavki otkrivenih zlonamjernih) Memorijske module zaraženih: (Nema stavki otkrivenih zlonamjernih) Ključevi registra zaraženih: HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ affri (Malware.Trace) -> karanteni i uspješno izbrisan. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ affri (Malware.Trace) -> karanteni i uspješno izbrisan. Registry Values zaraženih: (Nema stavki otkrivenih zlonamjernih) Registry Data Items zaraženih: (Nema stavki otkrivenih zlonamjernih) Mape zaraženih: (Nema stavki otkrivenih zlonamjernih) Zaražene datoteke: (Nema stavki otkrivenih zlonamjernih) Mislim da smo učinili tu XD Hvala opet ^ __ ^ |
|
| |||
| |||
| Da sam želio vidjeti. To je dobro ste ga ran, jer uklanja tragove nekoliko imali smo propustili. Pustiti mene znati ako ništa drugo dolazi gore. Sef surfing ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Re: iexplore.exe virus | mpenney | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 3. studeni 2008 14:11 |
| Iexplore virus i još neki? | rreiss | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 19. listopad 2008 18:46 |
| Iexplore.exe virus ponovo! | davejess00 | Virus, Spyware i sigurnost | 18 | 13. listopad 2008 10:16 |
| IEXPLORER.EXE virus pls pregled Hijack log | nitingaur | Virus, Spyware i sigurnost | 15 | 22. Ruj 2008 16:40 |
| Iexplore.exe virus | kfarns00 | Virus, Spyware i sigurnost | 9 | 4. prosinac 2007 14:26 |
| Thread Tools | |
| |