![]() |
|
| |||
| |||
---------- Lejupielādēt ATF Apkopēja ar Atribune uz Jūsu rakstāmgalda. Alternate download link Piezīme: Vista lietotājiem jāizmanto Run As Administrator
Ņemiet vērā, ka sistēma darbosies lēnāk par reboot vai divas pēc tam izmanto šo rīku, lai nav panika. ---------- Lejupielādēt OTCleanIt.exe un saglabājiet to savā datorā.
Svarīgi: Restartēt datoru, pirms turpināt. ---------- Palaist šo online scan. Šis skeneris pieprasa Internet Explorer Lietošanai ESET Nod32 Online Scanner 1. Pārbaudiet lodziņu blakus Jā, es piekrītu Lietošanas noteikumi. 2. Click Sākums 3. Jautāti, ļauj ActiveX kontroli, lai instalētu 4. Click Sākums 5. Pārliecinieties, ka opcija Noņemt atrasts draudi un izvēle Scan nevēlamas programmas tikai jāpārbauda marked. 6. Click Scan 7. Sagaidiet scan pabeigt 8. Lietot notepad atvērt logfile atrodas C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ log.txt 9. Pievienot C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ log.txt Ieejiet savā nākamajā atbildi. Arī ļaujiet man zināt, cik viss ir tagad. |
|
| |||
| |||
| EsetOnlineScanner \ logThing # Version = 4 # OnlineScanner.ocx = 1.0.0.635 # OnlineScannerDLLA.dll = 1, 0, 0, 79 # OnlineScannerDLLW.dll = 1, 0, 0, 78 # OnlineScannerUninstaller.exe = 1, 0, 0, 49 # Vers_standard_module = 3607 (20081112) # Vers_arch_module = 1,064 (20.080.214) # Vers_adv_heur_module = 1,066 (20.070.917) # EOSSerial = 9ecc7a8983a5ec47ad9e0de013ce93ac # End = pabeigts # Remove_checked = true # Unwanted_checked = true # Utc_time = 2008/11/12 11:56:52 # Local_time = 2008/11/12 04:56:52 (-0700, US Mountain Standard Time) # Country = "United States" # Osver = 5.1.2600 NT Service Pack 3 # Skenēts = 413.321 # Atrasts = 0 # Scan_time = 6.358 Ikvienam notiek labi tagad; iexplore.exe un pop ups doesn't parādīsies vairs vairāk Omigosh, es domāju, ka jums noteikti ir ![]() Tiesības? |
|
| |||
| |||
| Būtu jānosaka, cerams! Good job. Galīgo pasākumu. Dariet man zināmu, ja jums ir kādi jautājumi. Set New Restore Point ir novērst iespējamo reinfection no vecā Nosakot jaunu atjaunošanas punktu pēc tīrīšanas jūsu sistēma ļaus jūsu datoru, lai apgāšanās atpakaļ uz tīras darba stāvoklī, ja nepieciešams.
Windows XP System Restore Guide vai Windows Vista System Restore Guide ---------- Lietošanai Secunia Software Inspector lai pārbaudītu novecojis programmatūru. Novecojis programmatūra ir drošības ievainojamības, ka ļaundabīgās programmas var izmantot.
Doties uz Microsoft Windows Update un saņemt visus kritiskos atjauninājumus. ---------- Šeit ir daži lielu bezmaksas rīki, kas palīdz jums uzturēt no nokļūst inficētas vēlreiz. Šos instrumentus izmantot gandrīz nemaz vai resursus, lai nepalēninātu datoru. Lai novērstu nezināms pieteikumi tiek instalēta datorā instalēt WinPatrol 2.008 * Izmantojot Winpatrol, lai aizsargātu Jūsu datoru no ļaunprātīgas programmatūras Es gribētu ierosināt, izmantojot SiteAdvisor. SiteAdvisor likmes vietās uzņēmējdarbības prakses un surogātpastu. Drošības reitingu no McAfee SiteAdvisor ir balstīti uz automatizētu drošības testus Web vietu. SpywareBlaster - Nodrošināt programmas Internet Explorer apgrūtina šo ActiveX programmām darboties datorā. Arī pārtraukt dažu sīkdatnes no kuras tiek pievienotas datoram, braucot Mozilla pamatā pārlūkprogrammās, piemēram, Firefox. * Izmantojot SpywareBlaster, lai aizsargātu datoru pret spiegprogrammatūru un ļaunprātīgu programmatūru * Ja jūs nezināt, kas ActiveX vadīklas ir sk šeit Izbraukšana Uzturētu sevi droši On Web par padomiem un bezmaksas rīki, lai saglabātu jums droši nākotnē. Apskatiet arī Lēns dators? To nedrīkst Malware bezmaksas tīrīšanas / uzkopšanas līdzekļus, lai palīdzētu saglabāt jūsu datorā, kurā darbojas gluda. |
|
| |||
| |||
| Oki ^ __ ^ Es ceru, ka tas ir labi, ja varu izdzēst lietas, ko es lejupielādēt par manu desktop. Thanks so tik tik daudz ~! Tu esi labākais |
|
| |||
| |||
| Yews nekādas papildu logs vai kāds var svītrot. Tas nesāpēs skaitīt no pēdējā skenēšanu ar Malwarebytes. Tas ir ātrs, apmēram 5-10 minūtes. Arī jāuztur Malwarebytes, atjaunina un skenēšana ar to katru otro nedēļu, vai arī tā. Lejupielādēt Malwarebytes "Anti-Malware (MBAM)
Extra Piezīme: Ja MBAM sastopas failu, kas ir grūta, Jums tiks parādīts 1 of 2 uzvednes, noklikšķiniet uz Labi, lai nu un ļaujiet MBAM rīkoties ar dezinfekcijas procesu, ja prasīts restartēt datoru, lūdzu, dariet to nekavējoties. ---------- Arī ikdienas vadīt tīrāku izmantošanu CCleaner. Tas ir arī bez un ļoti labi, lai saglabātu jūsu datoru jucekli free. Lejupielādēt CCleaner Slim un saglabājiet to savā datorā. Kad fails ir saglabāts, dodieties uz Desktop un veiciet dubultklikšķi uz ccsetupxxx_slim.exe Sekojiet norādēm, lai instalētu programmu. Pabeigtu uzstādīšanu, tad:
|
|
| |||
| |||
| Um. I dont zināt, ja jūs nopietni par norīkošanu log bet um: Malwarebytes "Anti-Malware 1,30 Database version: 1.391 Windows 5.1.2600 Service Pack 3 11/12/2008 7:02:29 mbam-log-2008-11-12 (19-02-29). txt Scan type: Quick Scan Objekti skenēts: 54.526 Pagājušo laiku: 5 minūte (s), 15 second (s) Memory Processes Inficētie: 0 Memory Modules Inficētie: 0 Registry Keys Inficētie: 2 Reģistra vērtības Inficētie: 0 Registry Data Items Infected: 0 Mapes Inficētie: 0 Faili Inficētie: 0 Atmiņas procesi Inficētie: (No ļaunprātīgs preces konstatētas) Memory Modules Inficētie: (No ļaunprātīgs preces konstatētas) Registry Keys Inficētie: HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ affri (Malware.Trace) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ affri (Malware.Trace) -> Karantīnā ievietotie un svītrots veiksmīgi. Reģistra vērtības Inficētie: (No ļaunprātīgs preces konstatētas) Registry Data Items Infected: (No ļaunprātīgs preces konstatētas) Mapes Inficētie: (No ļaunprātīgs preces konstatētas) Faili Inficētie: (No ļaunprātīgs preces konstatētas) Es domāju, ka mēs pabeigsim šeit XD Thanks again ^ __ ^ |
|
| |||
| |||
| Jā, es gribēju redzēt. Tas ir labi jūs darbojās kā tas noņem dažas pēdas, mums bija nokavēta. Let me know if anything else nāk uz augšu. Drošu sērfošanu ... |