![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
---------- Скидати АТФ чисти бы Атрибуне на свој Десктоп. Алтернате доунлоад линк Напомена: Виста корисници морају користити Покрени као администратор
Имајте на уму да ваш систем ће се покренути спорији за покретање или два након што користити овај алат да не паничари. ---------- Скидати ОТЦлеанИт.ексе и сачувајте је на свој Десктоп.
Важно: Поново покрените рачунар пре него што наставите. ---------- Покрени овај онлине Сцан. Тај скенер захтева Интернет Експлорер Користите ЕСЕТ НОД32 Онлине сцаннер 1. Потврдите поље поред Да, прихватам Услове коришћења. 2. Кликните Почетак 3. На питање, омогућити АцтивеКс контроле за инсталацију 4. Кликните Почетак 5. Проверите је ли могућност Уклоните пронађене претње и могућност Сцан нежељених апликација проверите је означен. 6. Кликните Сцан 7. Сачекајте за скенирање до краја 8. Користите нотес за отварање логфиле се налазе на Ц: \ Програм Филес \ ЕсетОнлинеСцаннер \ лог.ткст 9. Додати тај Ц: \ Програм Филес \ ЕсетОнлинеСцаннер \ лог.ткст Пријавите се на свој следећи одговор. Такође јавите ми како је све сада. |
|
|
|||
|
|||
|
ЕсетОнлинеСцаннер \ логТхинг
# Версион = 4 # ОнлинеСцаннер.оцкс = 1.0.0.635 # ОнлинеСцаннерДЛЛА.длл = 1, 0, 0, 79 # ОнлинеСцаннерДЛЛУ.длл = 1, 0, 0, 78 # ОнлинеСцаннерУнинсталлер.ексе = 1, 0, 0, 49 # Верс_стандард_модуле = 3607 (20081112) # Верс_арцх_модуле = 1,064 (20080214) # Верс_адв_хеур_модуле = 1,066 (20070917) # ЕОССериал = 9ецц7а8983а5ец47ад9е0де013це93ац # Енд = завршио # Ремове_цхецкед = труе # Унуантед_цхецкед = труе # Утц_тиме = 2008-11-12 11:56:52 # Лоцал_тиме = 2008-11-12 04:56:52 (-0700, УС Моунтаин Стандард Тиме) # Земље = "Унитед Статес" # Освер = 5/1/2600 НТ Сервице Пацк 3 # Скенираних = 413321 # Нашао = 0 # Сцан_тиме = 6358 Сви ће сада добро; Иексплоре.ексе & поп-уп доеснт појавити више више Омигосх, мислим да је фиксна ![]() Зар не? |
|
|
|||
|
|||
|
Треба фиксна, надамо се! Добар посао.
Завршни кораци. Дозволите ми да знам да ли имате било каквих питања. Постави нову тачку враћања за спречавање могућих реинфецтион од старог Постављање нову тачку враћања НАКОН чишћења система омогућиће рачунар ролл-бацк на чисто радно државе ако је потребно.
Уиндоус КСП Сыстем Ресторе Водич или Уиндоуси Видик Систем Вратити Водич ---------- Користите Сецуниа Софтуаре инспектор проверити за несувремен софтвера. Застарео софтвер безбедносних пропуста има злонамерних програма који могу искористити.
Иди на Мицрософт Уиндоус Упдате и добити сва критична ажурирања. ---------- Овде су неки велики ФРЕЕ алате који ће вам помоћи да задржите од узимајући окужен поново. Ови алати користити мало или никакве ресурсе па неће успорити ваше рачунар. Како бисте спречили да се непозната апликација инсталирана на ваш рачунар инсталирате УинПатрол 2008 * Коришћење Уинпатрол да заштити своје рачунар од злонамерних програма Хтјела предлажемо да користите СитеАдвисор. СитеАдвисор стопе локације на пословне праксе и спам. Безбедност ратингс фром МцАфее СитеАдвисор се темеље на аутоматски испитивање безбедности уеб-места. СпыуареБластер - Сигурна Вашег Интернет Експлорер како би се теже за тим АцтивеКс за покретање програма на рачунару. Такође престати одређени колачиће од додат у вашем рачунару када приказују заснива прегледачима као што су Мозилла Фирефокс. * Коришћење СпыуареБластер заштитити ваш рачунар од Спыуаре и заштита од злонамерних програма * Ако не знате што су АцтивеКс контроле, види овде Цхецк оут Имајући Ыоурселф сигурно на Уебу За савете и слободне алате да би вас сигурно у будућности. Такође погледајте Цомпутер Споро? То не може бити заштита од злонамерних програма бесплатно за чишћење / одржавање алата за помоћ држати твој рачунар трчање глатка. |
|
|
|||
|
|||
|
Оки ^ __ ^
Надам се да је у реду ако избришете ствари које сам скинути на мом десктопу. Захвалност толико толико толико ~! Ти си најбоље
|
|
|
|||
|
|||
|
Ыеус додатно логове или било шта друго може бити избрисан.
Он не би повредио да покрене један последњи Скенирај са Малуаребытес. То је брзо скенирање, око 5-10 минута. Такође имајте Малуаребытес, ажурирање и скенирање са њим сваке друге недеље или тако. Скидати Малуаребытес' Анти-заштита од злонамерних програма (МБАМ)
Екстра Напомена: Ако МБАМ сусрете датотеку која је тешко уклонити, бит ће представљен са 1 оф 2 упитом, кликните ОК да бисте било и нек МБАМ наставити са процесом дезинфекције, ако је затражено да поново покренете рачунар, учините то одмах. ---------- И за свакодневно коришћење Лиценсе: фрееуаре чистач диск. Такође је бесплатно и врло добро да би ваше јурњава без рачунара. Скидати ЦЦлеанер Слим и сачувајте је на свој Десктоп. Када је датотека сачувана, идите на свој Десктоп и двоструким кликом на ццсетупкскскс_слим.ексе Следите упутства за инсталирање програма. Комплетна инсталација онда:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ум.
ЈА донт знам да ли сте били озбиљни у вези објављивања дневника, али ум: Малуаребытес' Анти-заштита од злонамерних програма 1,30 Датабасе Версион: 1391 5/1/2600 Уиндоус Сервице Пацк 3 11/12/2008 7:02:29 АМ мбам-дневник-2008-11-12 (19-02-29) Ткст. Сцан тыпе: Куицк Сцан Скенираних објеката: 54526 Протекло време: 5 минут (а), 15 секунде (и) Меморы процессес заражених: 0 Меморијске модуле заражених: 0 Кључеви регистра заражених: 2 Регистры Валуес заражених: 0 Регистры Дата Итемс заражених: 0 Мапе заражених: 0 Заражених датотека: 0 Меморы процессес заражених: (Нема ставки откривених злонамерних) Меморијске модуле заражених: (Нема ставки откривених злонамерних) Кључеви регистра заражених: ХКЕЫ_ЦУРРЕНТ_УСЕР \ СОФТУАРЕ \ Мицрософт \ аффри (Малуаре.Траце) -> карантени и успешно избрисан. ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СОФТУАРЕ \ Мицрософт \ аффри (Малуаре.Траце) -> карантени и успешно избрисан. Регистры Валуес заражених: (Нема ставки откривених злонамерних) Регистры Дата Итемс заражених: (Нема ставки откривених злонамерних) Мапе заражених: (Нема ставки откривених злонамерних) Заражене датотеке: (Нема ставки откривених злонамерних) Мислим да смо овде урадили КСД Хвала јос једном ^ __ ^ |
|
|
|||
|
|||
|
Да сам желео да видим. Добро сте га водио јер уклањају пар трагова смо пропустили.
Јави ми ако ништа друго долази горе. Сеф сурфинг ...
|