![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
---------- Indirmek ATF Cleaner Atribune Masaüstü oldu. Alternatif indirme bağlantısı Not: Vista kullanıcıları kullanmalısınız Çalıştır'ı olarak Administrator
Bu sistemin yeniden başlatılmasını veya iki daha yavaş panik yok bu araç kullanılır sonra çalışacağını unutmayın. ---------- Indirmek OTCleanIt.exe ve masaüstünüze kaydedin.
Önemli: Devam etmeden önce bilgisayarınızı yeniden başlatın. ---------- Bunu çevrimiçi tarama. Bu tarayıcı Internet Explorer gerektirir Kullan ESET Nod32 Online Scanner 1. Seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin Evet, Kullanım Şartları'nı kabul. 2. Tıklayın Başlatmak 3. Ne zaman sorular, yüklemek için ActiveX denetimini sağlamak 4. Tıklayın Başlatmak 5. Emin olun seçenek Kaldır tehditler bulundu ve seçeneği Tarama istenmeyen uygulamalar kontrol işaretlenir. 6. Tıklayın Tarama 7. Bitiş için tarama bekleyin 8. Kullanım not defteri ve Logfile yer açmak için C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ Log.Txt 9. Eklemek CAN NOT TRANSLATE C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ Log.Txt Bir sonraki cevap giriş. Ayrıca bana nasıl herşey artık bildirin. |
|
| |||
| |||
| EsetOnlineScanner logThing \ # Version = 4 # OnlineScanner.ocx = 1.0.0.635 # OnlineScannerDLLA.dll = 1, 0, 0, 79 # OnlineScannerDLLW.dll = 1, 0, 0, 78 # OnlineScannerUninstaller.exe = 1, 0, 0, 49 # Vers_standard_module = 3607 (20081112) # Vers_arch_module = 1,064 (20.080.214) # Vers_adv_heur_module = 1,066 (20.070.917) # EOSSerial = 9ecc7a8983a5ec47ad9e0de013ce93ac # End = bitmiş # = True remove_checked # = True unwanted_checked # Utc_time = 2008-11-12 11:56:52 # Local_time = 2008-11-12 04:56:52 (-0700, ABD Dağ Standart Saati) # Country = "Amerika Birleşik Devletleri" # OSVer = 5/1/2600 NT Service Pack 3 # Taranan = 413.321 # = 0 bulundu # Scan_time = 6.358 Herkesin iyi gidiyoruz; iexplore.exe & pop up'ları artık daha fazla show up doesnt Omigosh, sanırım bunu sabit ![]() Değil mi? |
|
| |||
| |||
| It, umarım sabit olmalıdır! İyi iş. Son adımları. Eğer sorularınız varsa bana bildirin. Yeni Bir Geri Yükleme Noktası bir eski olası yeniden önlemek için Yeni bir noktadan sonra bilgisayar rulo sağlayacak sistem temizleme geri temiz çalışan devlet gerektiğinde geri Ayarlama.
Windows XP'de Sistem Geri Yükleme Kılavuzu veya Windows Vista'da Sistem Geri Yükleme Kılavuzu ---------- Kullan Secunia Yazılım Müfettiş güncel yazılımı olup olmadığına bakın. Güncel yazılım kötü amaçlı yazılım o yararlanmak için güvenlik açıkları vardır.
Git Microsoft Windows Update ve tüm kritik güncelleştirmeleri almak. ---------- İşte size tekrar enfekte karşılaşıyorum yardımcı olacak bazı büyük ÜCRETSİZDİR araçlardır. Bu araçlar veya kaynakları az çok PC yavaşlatacak not kullanın. Kimden bilinmeyen uygulamaları önlemek için bilgisayarınıza yüklemek yükleniyor WinPatrol 2008 * Winpatrol zararlı yazılımlara karşı bilgisayarınızı korumak için kullanma Ben kullanarak tavsiye ediyor SiteAdvisor. Iş uygulamaları spam hakkında SiteAdvisor'ın oranları siteleri. McAfee SiteAdvisor, kimden Güvenlik derecelendirme Web sitelerinin otomatik güvenlik testlerine dayanmaktadır. SpywareBlaster - Bilgisayarınıza çalıştırmak için bu ActiveX programlar için zor yapmak için Internet Explorer Güvenli. Ayrıca, belirli çerezleri durdurmak bilgisayarınıza bir Firefox gibi Mozilla tabanlı tarayıcılarda çalışan eklendi olmak. * Spyware ve Kötü Amaçlı Yazılım karşı bilgisayarınızı korumak için SpywareBlaster kullanma * Eğer ActiveX denetimleri ne olduğunu, bilmiyorum görmek burada Check out Edin Web'de güvenli tutmak ipuçlarını ve ücretsiz araçlar için gelecekte güvenli tutmak için. Ayrıca bakınız Yavaş Bilgisayar? Buna Kötücül Yazılım Olabilir ücretsiz temizleme / bakım araçları bilgisayarınızın düzgün çalışmasını sağlamak yardımcı olmak için. |
|
| |||
| |||
| Oki ^ __ ^ Eğer ben benim masaüstünde indirilen şeyleri silmek tamam umuyoruz. Thanks so so so much ~! You're the best |
|
| |||
| |||
| Yews fazladan günlüklerini ya da her türlü silinebilir. Bu son bir Malwarebytes tarama çalışmasına incitmez. Bu hızlı, 5-10 dakika civarında tarama olduğu. Ayrıca, güncelleme ve tüm diğer hafta kadar tarama Malwarebytes tutun. Indirmek Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
Ekstra Not: Eğer bu MBAM kaldırmak için zor bir dosya karşılaştığında, 1 2 karşılaşacaksınız tıklayın da Tamam'ı ve bilgisayarı yeniden başlatmanız istenir MBAM ve dezenfeksiyon işlemi ile devam izin ister, lütfen bunu hemen. ---------- Ayrıca günlük bir sürücü temizleyici kullanın CCleaner için. Aynı zamanda ve çok PC yığılmayı ücretsiz tutmak için iyi ücretsiz. Indirmek CCleaner Slim ve masaüstünüze kaydedin. Ne zaman dosya kaydedildi, Masaüstü ve gitmek çift tıklayın ccsetupxxx_slim.exe Bu programı yüklemek için talimatları uygulayın. Tam yükleme sonra:
|
|
| |||
| |||
| Um. Eğer, buradaki günlük ama tam ilanıyla ilgili ciddi olduğunu dont know: Malwarebytes' Anti-Malware 1,30 Veritabanı sürümü: 1391 5/1/2600 Windows Service Pack 3 11/12/2008 7:02:29 mbam-log-2008-11-12 (19-02-29). txt Tarama tipi: Hızlı Tarama Taranan Nesneler: 54.526 Geçen zaman: 5 dakika (ler), 15 (lar) ikinci Bellek Süreçleri Infected: 0 Memory Modules Infected: 0 Kayıt Anahtarları Infected: 2 Kayıt Defteri Değerleri Infected: 0 Registry Data Items Infected: 0 Klasörler Infected: 0 Dosyalar Infected: 0 Bellek Süreçleri Infected: (Hayır zararlı öğeler tespit) Memory Modules Infected: (Hayır zararlı öğeler tespit) Kayıt Anahtarları Infected: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ affri (Malware.Trace) -> karantinaya ve başarıyla silindi. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ affri (Malware.Trace) -> karantinaya ve başarıyla silindi. Kayıt Defteri Değerleri Infected: (Hayır zararlı öğeler tespit) Registry Data Items Infected: (Hayır zararlı öğeler tespit) Klasörler Infected: (Hayır zararlı öğeler tespit) Dosyalar Infected: (Hayır zararlı öğeler tespit) Ben burada XD bitti düşünmek Thanks again ^ __ ^ |
|
| |||
| |||
| Evet görmek istedim. It olarak biz kaçırmıştı birkaç izlerini çıkarmak bunu koştu iyi. Eğer başka bir şey gelir bana bildirin. Güvenli sörf ... |
![]() |
|
| Bookmarks |