менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Видалення iexplore.exe вірус / викрадення журналу

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 листопада 2008, 20:21
Модератор групи

Default Видалення iexplore.exe вірус / викрадення журналу

• Натисніть ПОЧАТОК тоді RUN
  • Тепер введіть Combofix / U У runbox
  • Переконайтеся, що існує прогалина між Combofix і / U
  • Потім натисніть Увійти.
  • Ця процедура буде:
  • Виключити наступне:
  • ComboFix та пов'язані з ним файли та папки.
  • Скиньте налаштування годин.
  • Приховувати розширення файлів, якщо це буде потрібно.
  • Приховувати системні / приховані файли, якщо це буде потрібно.
  • Встановити новий, чистий Точка відновлення.

----------

Завантаження ATF Cleaner За Atribune на робочому столі.

Alternate Download Link

Примітка: Vista користувачі повинні використовувати Запуск від імені адміністратора
  • Під Головна: Вибір файлів, що видаляються Виберіть: Обрати всіх.
  • Натисніть Порожні Закладки кнопки.
  • Якщо ви використовуєте браузер Firefox натисніть Firefox вгорі і виберіть: Обрати всіх
    Якщо ви хочете зберегти ваші збережені паролі, натисніть Ні у командному рядку.
  • Якщо ви використовуєте браузер Opera натисніть Opera вгорі і виберіть: Обрати всіх
    Якщо ви хочете зберегти ваші збережені паролі, натисніть Ні у командному рядку.
  • Натисніть Вийти У головному меню, щоб закрити програму.

Зверніть увагу, що ваша система буде працювати повільніше, для перезавантаження або два після того, як використовувати цей інструмент, тому не панікуйте.

----------

Завантаження OTCleanIt.exe і збережіть його на робочому столі.
  • Двічі клацніть OTCleanIt.exe.
  • Натисніть Очищення! кнопки.
  • Виберіть Так коли "почати процес очищення"? з'являється підказка.
  • У відповідь на запит на перезавантаження в процесі очищення, виберіть Так.
  • Інструмент видаляє себе коли він завершиться, якщо не видалити його самостійно.

Важливо: Перезавантажте комп'ютер, перш ніж продовжити.

----------

Запустити сканування онлайн.

Цей сканер вимагає Internet Explorer

Використовуйте ESET Nod32 Онлайн сканер

1. Встановіть прапорець поруч із Так, я погоджуюсь з Умовами користування.
2. Натисніть Початок
3. Коли його запитали, що дозволяють ActiveX Control для установки
4. Натисніть Початок
5. Переконайтеся, що опція Видалити Знайдено загроз і варіант Сканування небажані програми є перевірка позначені.
6. Натисніть Сканування
7. Почекайте, сканування з обробкою
8. Блокнот для відкриття файлу журналу знаходиться в C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ log.txt
9. Додати C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ log.txt Увійдіть у свій наступний відповідь.

Крім того, дайте мені знати, як все зараз.

Old 12 листопада 2008, 17:28
Член групи

EsetOnlineScanner \ logThing

# Version = 4
# OnlineScanner.ocx = 1.0.0.635
# OnlineScannerDLLA.dll = 1, 0, 0, 79
# OnlineScannerDLLW.dll = 1, 0, 0, 78
# OnlineScannerUninstaller.exe = 1, 0, 0, 49
# Vers_standard_module = 3607 (20081112)
# Vers_arch_module = 1.064 (20080214)
# Vers_adv_heur_module = 1.066 (20070917)
# EOSSerial = 9ecc7a8983a5ec47ad9e0de013ce93ac
# Кінець = Завершено
# Remove_checked = True
# Unwanted_checked = True
# Utc_time = 2008-11-12 11:56:52
# Local_time = 2008-11-12 04:56:52 (-0700, US Mountain Standard Time)
# COUNTRY = "Сполучені Штати"
# OSVer = 5.1.2600 NT Service Pack 3
Відскановані = # 413321
Знайдено # = 0
# Scan_time = 6358

Everyone's збирається хороша тепер iexplore.exe & поп-UPS doesn't з'являтися більше більше
Omigosh, я думаю, це фіксований
Правильно?
Old 12 листопада 2008, 17:45
Модератор групи

Вона повинна бути фіксованою, сподіваюся! Гарна робота.

Прикінцеві кроки. Дозвольте мені знати, якщо у вас є які-небудь питання.

Встановити нову контрольну точку відновлення для запобігання можливого повторного зараження від старої
Установка нової точки відновлення після чищення вашої системи дозволить комп'ютеру для відкату до чисто робочий стан у разі потреби.
  • Перейти на Початок > Програми > Аксесуари > Засоби керування системою та натисніть Відновлення системи
  • Виберіть перемикач Створення точки відновлення У першому вікні натисніть кнопку Наступний Дайте точку відновлення ім'я, то натисніть Створити.
  • Нові знімки будуть нанесені на поточну дату і час. Тримайте цього журналу, щоб ви могли легко знайти її, якщо Вам буде потрібно використовувати "Відновлення системи".
  • Далі йдіть в Початок > Тікати і тип Cleanmgr
  • Натисніть OK
  • Натисніть Додаткові параметри Таб.
  • Натисніть Clean Up в розділі "Відновлення системи", щоб видалити всі попередні точки відновлення за винятком новостворених чисту.
Ви можете знайти інструкції з активації та повторно включити відновлення системи тут:

Windows XP "Відновлення системи" Посібнику або Windows Vista Відновлення системи керівництва

----------

Використовуйте Secunia Software інспектор для перевірки застаріле програмне забезпечення.
Застаріла програмне забезпечення вразливостей, що шкідливі програми можна використовувати.
  • Натисніть Start Now
  • Встановіть прапорець поруч із Увімкніть ретельну перевірку системи.
  • Натисніть Початок
  • Дозволити сканування з обробкою і Прокрутіть вниз, щоб побачити, якщо потрібні будь-які оновлення.
  • Оновлення нічого в списку.
----------

Перейти на Microsoft Windows Update і отримати всі критичні оновлення.

----------

Ось кілька великих безкоштовних інструментів, які допоможуть вам зберегти від зараження знову. Ці кошти використовують мало або взагалі не ресурси, не будуть уповільнювати роботу комп'ютера.

Щоб запобігти невідомих додатків можуть бути встановлені на вашому комп'ютері Встановити WinPatrol 2008
* Використання WinPatrol для захисту вашого комп'ютера від шкідливих програм

Я запропонував би використовувати SiteAdvisor. SiteAdvisor ставок сайтів на ділову практику і спаму. Безпека рейтинги від McAfee SiteAdvisor засновані на автоматизовані тести безпеки веб-сайтів.

SpywareBlaster - Захист вашого Internet Explorer, щоб ускладнити для цих програм ActiveX для запуску на вашому комп'ютері. Також зупиніть певні Cookies від додали до комп'ютера при запуску Mozilla браузерами, як Firefox.
* Використання SpywareBlaster для захисту вашого комп'ютера від програм-шпигунів і шкідливих програм
* Якщо ви не знаєте, що елементи керування ActiveX, см. тут

Від'їзд Підтримці свого безпечної On The Web Поради безкоштовні утиліти і тримати вас у безпечне майбутнє.

Також див Повільний комп'ютер? Він не може бути шкідливих програм на безкоштовне мийний / інструментів, що допомагають зберегти ваш комп'ютер працює гладко.

Old 12 листопада 2008, 18:35
Член групи

Oki ^ __ ^
Я сподіваюся, що це нормально, якщо я видалю те, що я завантажив на моєму робочому столі.
Завдяки Так собі стільки ~!
Ти кращий
Old 12 листопада 2008, 18:46
Модератор групи

Тис будь-яких додаткових журнали або що може бути вилучений.

Не завадило б для роботи одного останнього сканування з MalwareBytes. Це швидкий скан, близько 5-10 хвилин. Також майте MalwareBytes, оновлення та сканування з ним раз на два тижня або біля того.

Завантаження Malwarebytes 'Anti-Malware (MBAM)
  • Двічі клацніть mbam-setup.exe і дотримуйтесь інструкцій, щоб встановити програму.
  • Врешті-решт, бути впевнені, галочка стоїть в безпосередній близькості до наступного:
    • Оновлення Malwarebytes 'Anti-Malware
    • Ракета Malwarebytes 'Anti-Malware
  • Потім натисніть Готово.
  • У разі виявлення оновлень, вона буде завантажити і встановити останню версію.
  • Після того як програма завантажиться, виберіть Виконати швидке сканування, Потім натисніть Сканування.
  • Коли сканування завершено, натисніть кнопку OK, Потім Показати результати Для перегляду результатів.
  • Будьте впевнені, що все перевіряється, і натисніть Видалити вибрані.
  • Після завершення дезінфекції, журнал буде відкритий в Блокноті і Вам може бути запропоновано перезавантажити. (Див. Додаткова примітка)
  • У журналі зберігається автоматично за MBAM і можуть бути переглянуті, вибравши вкладку Журнал в MBAM.
  • Копіювати та вставити весь звіт в наступному відповіді.

Додаткова Примітка: Якщо MBAM зустрічає файлів, які важко видалити, вам буде представлений з 1 по 2 підказками, натисніть кнопку ОК або, і нехай MBAM приступити до процесу дезінфекції, якщо запит на перезавантаження комп'ютера, будь-ласка, зробіть це негайно.

----------

Також для щоденного використання чистого диска CCleaner. Це також безкоштовний і дуже хороший, щоб зберегти ваш комп'ютер безлад безкоштовно.

Завантаження CCleaner Slim і збережіть його на робочому столі.
Якщо файл був збережений, перейдіть на вашому робочому столі і двічі клацніть на ccsetupxxx_slim.exe
Дотримуйтесь інструкцій по встановленню програми.
Завершити установку, то:
  • Двічі клацніть CCleaner на робочому столі ярлик для запуску програми.
  • Натисніть на Опції блоку ліворуч, потім виберіть Печиво.
    • Під Печиво Видалити, Перейдіть до будь-якої куки ви хотіли б зберегти постійне
    • Натисніть кнопку зі стрілкою вправо > щоб перемістити їх в Печиво тримати вікна.
  • Ідіть в Опції > Розширений ООНперевіряти Тільки видаляти файли в папки Windows Temp старше 48 години
  • Натисніть Cleaner зліва потім Запустити Cleaner про право на запуск програми.
  • Важливо: Переконайтеся, що УСІ вікна браузера закриті перед вибором Запустити Cleaner
  • Увага: Не рекомендується використовувати функцію "Реєстр", якщо Ви добре знайомі з реєстром.
  • Вийти CCleaner Після завершення свого процесу.

Old 12 листопада 2008, 19:06
Член групи

Розум.
Я не знаю, якщо ви серйозно про публікацію журналу, але UM:

Malwarebytes 'Anti-Malware 1.30
Версія бази даних: 1391
Windows 5.1.2600 Service Pack 3

11/12/2008 7:02:29 PM
mbam-Log-2008-11-12 (19-02-29). TXT

Тип сканування: швидке сканування
Перевірка: 54526
Час минув: 5 хвилин (и), 15 секунд (и)

Memory Processes Infected: 0
Модулі пам'яті Infected: 0
Ключі реєстру Infected: 2
Registry Values Infected: 0
Дані реєстру Пункти Infected: 0
Папки Infected: 0
Заражені файли: 0

Пам'яті Процесів Infected:
(Шкідливі програми не виявлені)

Модулі пам'яті Infected:

Ключі реєстру Infected:
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ affri (Malware.Trace) -> на карантині і успішно вилучено.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ affri (Malware.Trace) -> на карантині і успішно вилучено.

Registry Values Infected:

Дані реєстру Пункти Infected:

Папки Infected:

Заражені файли:

Я думаю, що ми зробили тут XD
Ще раз спасибі ^ __ ^
Old 12 листопада 2008, 19:43
Модератор групи

Так, я хотів побачити. Добре, ви запускаєте його як вона зняла кілька слідів ми пропустили.

Дозвольте мені знати, якщо що-небудь ще йде вгору.

Безпечної серфінгу ...

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Re: iexplore.exe вірус mpenney Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 6 3 листопада 2008 14:11
Iexplore вірусом, а деякі ще? rreiss Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 19 жовтня 2008 18:46
Iexplore.exe вірус знову! davejess00 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 18 13 жовтня 2008 10:16
IEXPLORER.EXE вірус PLS огляді журналу HiJack nitingaur Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 15 22 вересня 2008 16:40
Iexplore.exe вірус kfarns00 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 9 4 грудня 2007 14:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.