![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Не мога да отида по всички игри в училище сега. Нещо с думата игра в него е автоматично забранени и ако се намери игра сайт, който работи като веднага след като ние го оставите той получава блокиран.: (Моят приятел каза за defilter но училището блока им, както и (най-малко на всички онези, Аз сте опитвали), единствената ми идея е да направя моя собствен сайт, без думата игра в нея, но тя вероятно ще се забранява. Моля, помогнете, някой! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Училището администратор е блокирал всички опити за достъп до игри сайтове и така трябва.
| |||
| |||
| И когато се правят този сайт и Вие искате да кажете на играта, че трябва да имаш G @ М3 или нещо L337 ... Училище: (Разрушаване на правилата FTW! |
|
| |||
| |||
| Били ли сте някога се опита чрез пълномощник? Знам, че някои училища също да блокират тези, но ако можете да намерите тази, която те не са блокирани, тогава вие трябва да бъдете в състояние да влезем вярвам. Да не се разчита на помощта на един и същ прокси отново и все пак, тъй като вероятно ще бъдат открити и блокирани на следващия ден:) |
|
| |||
| |||
| Повечето училища блокиращи системи са базирани на блокиране на думи в URL адреси или цялото URL адреси (поне в моя район), прост начин да се получи около това е просто напишете в полето за ПР на сайта директно в Firefox или т.е. URL област. Това може да се намери, като отидете на Start> Run> CMD и да пишете в ping.exe тогава името на съответния сайт. Трябва да получиш отговор с набор от числа в него, вида на тези номера и там да отидем. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ако искате да играете игри в училище, проверете това Карта изложени Цитат:
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Haha, че помагат на училище technians затова обикалям всички филтри, макар че аз използвате безжична връзка, както и да ми лаптоп на училище, но technians дам моя лаптоп всякакъв достъп за да мога да отида на някоя интернет страница. Велик А? Травис |
|
| |||
| |||
| Айв Има начин, че винаги работи. Но да го underraps. Първият път е най-очевидното. 1. Превод на играта страница чрез Google превод. Ако това doesn't работа Отидете на калкулатора, след това помогне, тогава помогне теми тогава Кликнете с десния бутон в горната част на прозореца, след това отидете на сайт. Тип на играта страница там .. Това трябва да работи. :):):):):) |
|
| |||
| |||
| моето училище, че за да се направи, аз не се има предвид, че тъй като аз не играя онлайн игри. Всеки, които не играят онлайн игри, се опитва да изтегли FireFox, защото не е бил блокиран сайт FireFox, но за всеки обект с думата FireFox е блокиран, така че те не можеха да го изтеглите. Той беше смешно като ги видя, се опитвам да го осъществяване, когато не го е вече инсталирана на компютъра на училище, всичко, което трябваше да направя бе открита Dreamweaver запишете основния празна страница и предварителен го FireFox LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL! Да, това ще бъде лесно разглеждане е бил публикуван на интернет форум. ![]()
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Идиоти в моето училище Подсказка над Камион ... | cheesepuff | Изключено Тема Дискусия | 5 | 22-ри октомври 2009 година 15:41 |
| Злонамерен софтуер Virus / троянски блокче IE зображения! (Помощ) | eslfish | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 42 | 2-ро Jan 2009 18:58 |
| Старата школа мобилни набиране нагоре | pest79456 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 2-ро Aug 2008 12:39 |
| Кой е програмиране в училище? | gaza14 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 22 | 29 Март 2008 04:09 |
| Помощ язовир училище | adamshore | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 5-и парламентарен Дек 2007 11:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |