menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Školní bloky všech her

Reply

Thread Nástroje
Old 6. července 2007, 08:35
Nový člen skupiny

Default Školní bloky všech her

Nemůžu jít o jakékoli hry na školu teď. Cokoliv se slovem hry je automaticky zakázáno, a pokud zjistíme, herní stránce, která funguje, jakmile ji opustí, že dostane blokován.: (Můj přítel řekl o defilter ale škola bloků je stejně (alespoň ty, jsem se pokusil), moje jediná myšlenka je vytvořit své vlastní webové stránky, aniž by se slova hry ho ale budete pravděpodobně mít zakázaný. Prosím pomozte, někdo!
Old 6. července 2007, 08:42
Banned Skupina

Škola admin zablokoval všechny pokusy o přístup stránky hry, a tak by měl.

Vytvořte si vlastní stránky kámo.

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 6. července 2007, 21:09
Člen Skupina

a když se tohoto webu a chcete říct her byste měli mít G @ m3 nebo něco L337 ... Škola: (Prolomit pravidla FTW!
Old 31. července 2007, 09:08
Nový člen skupiny

Už jste někdy vyzkoušeli použití proxy? Vím, že některé školy i do bloku ty, ale pokud si může najít, že není blokován, pak byste měli být schopni získat v věřím. Don't počítat pomocí stejné proxy více a více, i když, jak to bude pravděpodobně nalezen a blokovala další den:)
Old 31. července 2007, 11:29
Člen Skupina

Většina školních blokační systémy jsou založeny na blokování slov v URL nebo celé adresy URL (alespoň v mé oblasti), což je jednoduchý způsob, jak obejít toto je pouhým zadáním IP stránky přímo do prohlížeče Firefox nebo IE url oblasti. To může být zjištěno, že přejdete na start> spustit> cmd a psát do ping.exe potom místě jméno. Měli byste dostat odpověď sadou čísel v něm, typ těchto čísel a tam jít.
Old 31. července 2007, 11:32
Moderátor skupiny

Pokud chcete hrát hry ve škole, podívejte se tento lokalit
Citace:
Budete mít možnost Play Free Internet Hry okamžitě. Náš přehled je tak velký, šance se už nikdy v celém životě mohli hrát všechny hry. Jiná věc je, že o naší skvělé online hry zdarma seznam je, protože jsme se poskytnout seznam celého weby zdarma online hry, některé z free online hry stránek nesmí být blokován z vaší školy, tak to znamená, že budete pravděpodobně schopni najít některé skvělé zdarma online hry, které zde můžete hrát i ve škole, bez použití proxy stránky

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 1. srpna 2007, 15:15
Nový člen skupiny

Haha, já pomoci škole technians tak i obletět všechny filtry, i když i používat WLAN připojení jak si vzít notebook do školy, ale technians dát můj laptop všechny přístupové tak můžu jít na jakoukoli webovou stránku. Velká Huh?

Travis
Old 13. srpen 2007, 16:59
sub
Člen Skupina

Ive dostal tak, že vždy funguje. Ale zachovat ji underraps. První cestou je zřejmá. 1. Přeložte stránky pomocí google hra překladu. Pokud to doesnt práce jít na kalkulačce, pak pomůže, pak pomůže témata potom klikněte pravým tlačítkem na horním okraji okna, pak skok na url. Typ hry stránce tam .. To by mělo fungovat. :):):):):)
Old 19. srpna 2007, 13:14
Člen Skupina

mé školy, aby udělal to, udělal jsem to nevadí, protože jsem myslel, nebudou hrát online hry. Všichni, co hrají online hry se snažil stáhnout FireFox, protože není na místě, byla zablokována FireFox, ale každá stránka se slovem FireFox byla zablokována takže nemohl stáhnout. Byla to sranda vidět nich snaží dostat, když ne realizace je již byl nainstalován na školách počítač, vše, co musel udělat byla otevřena Dreamweaver ušetřit základní prázdnou stránku a náhled ve FireFox lol.
Old 20. srpna 2007, 02:54
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal sub View Post
Ive dostal tak, že vždy funguje. Ale zachovat ji underraps.
LOL! jo, to bude snadné zvážení je to byl zveřejněn na internetové fórum.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Idioti na Moje škola Tip nad jejich Truck ... cheesepuff Vypnout Téma diskuze 5 22.října 2009 15:41
Malware Virus / Trojan Bloky IE Obrázky! (HELP) eslfish Virus, spyware a bezpečnost 42 2. ledna 2009 18:58
Old School mobilní telefonické nahoru pest79456 Sítě, Modemy & VoIP 1 2. srpna 2008 12:39
Kdo je programování ve škole? gaza14 Web Design, hosting & SEO 22 29. března 2008 04:09
Nápověda Dam škola adamshore Sítě, Modemy & VoIP 1 5. prosince 2007 11:38
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.