![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nemůžu jít o jakékoli hry na školu teď. Cokoliv se slovem hry je automaticky zakázáno, a pokud zjistíme, herní stránce, která funguje, jakmile ji opustí, že dostane blokován.: (Můj přítel řekl o defilter ale škola bloků je stejně (alespoň ty, jsem se pokusil), moje jediná myšlenka je vytvořit své vlastní webové stránky, aniž by se slova hry ho ale budete pravděpodobně mít zakázaný. Prosím pomozte, někdo! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Škola admin zablokoval všechny pokusy o přístup stránky hry, a tak by měl.
| |||
| |||
| a když se tohoto webu a chcete říct her byste měli mít G @ m3 nebo něco L337 ... Škola: (Prolomit pravidla FTW! |
|
| |||
| |||
| Už jste někdy vyzkoušeli použití proxy? Vím, že některé školy i do bloku ty, ale pokud si může najít, že není blokován, pak byste měli být schopni získat v věřím. Don't počítat pomocí stejné proxy více a více, i když, jak to bude pravděpodobně nalezen a blokovala další den:) |
|
| |||
| |||
| Většina školních blokační systémy jsou založeny na blokování slov v URL nebo celé adresy URL (alespoň v mé oblasti), což je jednoduchý způsob, jak obejít toto je pouhým zadáním IP stránky přímo do prohlížeče Firefox nebo IE url oblasti. To může být zjištěno, že přejdete na start> spustit> cmd a psát do ping.exe potom místě jméno. Měli byste dostat odpověď sadou čísel v něm, typ těchto čísel a tam jít. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Pokud chcete hrát hry ve škole, podívejte se tento lokalit Citace:
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Haha, já pomoci škole technians tak i obletět všechny filtry, i když i používat WLAN připojení jak si vzít notebook do školy, ale technians dát můj laptop všechny přístupové tak můžu jít na jakoukoli webovou stránku. Velká Huh? Travis |
|
| |||
| |||
| Ive dostal tak, že vždy funguje. Ale zachovat ji underraps. První cestou je zřejmá. 1. Přeložte stránky pomocí google hra překladu. Pokud to doesnt práce jít na kalkulačce, pak pomůže, pak pomůže témata potom klikněte pravým tlačítkem na horním okraji okna, pak skok na url. Typ hry stránce tam .. To by mělo fungovat. :):):):):) |
|
| |||
| |||
| mé školy, aby udělal to, udělal jsem to nevadí, protože jsem myslel, nebudou hrát online hry. Všichni, co hrají online hry se snažil stáhnout FireFox, protože není na místě, byla zablokována FireFox, ale každá stránka se slovem FireFox byla zablokována takže nemohl stáhnout. Byla to sranda vidět nich snaží dostat, když ne realizace je již byl nainstalován na školách počítač, vše, co musel udělat byla otevřena Dreamweaver ušetřit základní prázdnou stránku a náhled ve FireFox lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL! jo, to bude snadné zvážení je to byl zveřejněn na internetové fórum. ![]()
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Idioti na Moje škola Tip nad jejich Truck ... | cheesepuff | Vypnout Téma diskuze | 5 | 22.října 2009 15:41 |
| Malware Virus / Trojan Bloky IE Obrázky! (HELP) | eslfish | Virus, spyware a bezpečnost | 42 | 2. ledna 2009 18:58 |
| Old School mobilní telefonické nahoru | pest79456 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 2. srpna 2008 12:39 |
| Kdo je programování ve škole? | gaza14 | Web Design, hosting & SEO | 22 | 29. března 2008 04:09 |
| Nápověda Dam škola | adamshore | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 5. prosince 2007 11:38 |
| Thread Nástroje | |
| |