![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε οποιαδήποτε παιχνίδια στο σχολείο τώρα. Οτιδήποτε με τη λέξη στο παιχνίδι αυτό είναι μια αυτόματα απαγορεύονται και αν βρείτε ένα παιχνίδι site που λειτουργεί μόλις αφήσει γίνεται φραγή.: (Ο φίλος μου είπε περίπου defilter αλλά το μπλοκ του σχολείου τους, αλλά (τουλάχιστον όλα αυτά Έχω δοκιμάσει), το μόνο μου ιδέα είναι να κάνουμε τη δική μου ιστοσελίδα, χωρίς την λέξη σε αυτό το παιχνίδι, αλλά πιθανότατα θα λάβετε απαγορεύονται. Παρακαλώ βοηθήσει κάποιος! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το σχολείο admin έχει μπλοκάρει όλες τις προσπάθειες για την πρόσβαση παιχνίδια χώρων και έτσι πρέπει.
| |||
| |||
| και όταν κάνουμε αυτή την ιστοσελίδα και θέλετε να πω παιχνίδι θα πρέπει να έχετε G @ m3 ή κάτι L337 ... Σχολή: (Σπάζοντας τους κανόνες FTW! |
|
| |||
| |||
| Έχετε ποτέ δοκιμάσει χρησιμοποιώντας ένα πληρεξούσιο; Γνωρίζω ότι ορισμένα σχολεία επίσης να μπλοκάρουν αυτές, αλλά εάν μπορείτε να βρείτε μία που δεν έχουν παγώσει, τότε θα πρέπει να μπορείτε να έρθετε σε πιστεύω. Μην υπολογίζετε σε μεσολάβησης χρησιμοποιώντας το ίδιο ξανά και ξανά αν και, όπως πιθανότατα θα βρεθούν και να μπλοκάρει την επόμενη μέρα:) |
|
| |||
| |||
| Τα περισσότερα σχολικά συστήματα κλείδωμα βασίζονται στις λέξεις στο κλείδωμα ή ολόκληρων urls urls (τουλάχιστον στην περιοχή μου), ένας απλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό είναι απλά πληκτρολογώντας την ip του site απευθείας στο firefox ή δηλαδή url περιοχή. Αυτό μπορεί να βρεθεί από που να ξεκινήσει> εκτέλεση> cmd και πληκτρολογώντας Ping.exe τότε το όνομα της ιστοσελίδας. Θα πρέπει να λάβετε μια απάντηση με μια σειρά από αριθμούς σε αυτό, το είδος αυτών των αριθμών και εκεί θα πάτε. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Αν θέλετε να παίξετε παιχνίδια στο σχολείο, να ελέγχει αυτό site αναφέρονται Απόσπασμα:
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Haha, θα βοηθήσουν το σχολείο, ώστε να πάρω technians γύρο όλα τα φίλτρα, αν και χρησιμοποιώ ένα WLAN σύνδεση στο φορητό υπολογιστή μου να μου στο σχολείο, αλλά το laptop μου technians δίνουν πρόσβαση όλα έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Μεγάλη Ε; Travis |
|
| |||
| |||
| IVe έχεις πάντα έναν τρόπο που λειτουργεί. Αλλά το τηρεί underraps. Ο πρώτος τρόπος είναι η προφανής. 1. Μεταφράστε το παιχνίδι σελίδα Google μέσω της μετάφρασης. Αν αυτό πάει στην εργασία doesn't αριθμομηχανή, τότε βοήθεια, τότε τα θέματα βοήθειας, στη συνέχεια κάντε δεξί κλικ στο πάνω μέρος του παραθύρου και στη συνέχεια μεταβείτε στη διεύθυνση URL. Πληκτρολογήστε το παιχνίδι στη σελίδα εκεί .. Αυτό θα πρέπει να εργαστεί. :):):):):) |
|
| |||
| |||
| μου έκανε ότι στο σχολείο, δεν πειράζει σκέψης γιατί δεν παίζουν online παιχνίδια. Ο καθένας έκανε ότι παίζουν online παιχνίδια προσπαθούσε να κατεβάσετε FireFox, επειδή δεν είχε δεσμευτεί στο site FireFox αλλά κάθε site με τη λέξη FireFox μπλοκαρίστηκε έτσι δεν μπορούσαν να το κατεβάσετε. Θα ήταν αστείο βλέποντας τους προσπαθούν να πείσουν ότι όταν δεν είναι να το είχε ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή, τα σχολεία, το μόνο που είχε να κάνει ήταν ανοικτή Dreamweaver αποθηκεύσετε μια βασική κενή σελίδα και προεπισκόπηση σε FireFox lol. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
![]()
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ηλίθιοι στο My Σχολή Συμβουλή Πάνω από τους φορτηγό ... | cheesepuff | Off Topic Συζήτηση | 5 | 22 Οκτωβρίου 2009 15:41 |
| Malware Virus / Trojan Κυβοειδές IE Εικόνες! (HELP) | eslfish | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 42 | 2η Ιαν 2009 18:58 |
| Old School κλήση κινητής | pest79456 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 2 Αυγ 2008 12:39 |
| Ποιος είναι ο προγραμματισμός στο σχολείο; | gaza14 | Web Design, Hosting & SEO | 22 | 29 Μαρ 2008 04:09 |
| Βοήθεια Dam Σχολή | adamshore | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 5 Δεκ. 2007 11:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |