manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Školski blokovi sve igre

Reply

Thread Tools
Old 6. srpnja 2007, 08:35
Novi član grupe

Default Školski blokovi sve igre

Ja ne mogu ići na bilo igara u školu sada. Ništa s riječju igra to je zabranjeno i automatski ako uočimo igre stranicu koja radi čim napustite ga dobije blokiran.: (Moj prijatelj je rekao o defilter ali škole im blokovi kao i (barem sve one Ive 'pokušao), samo moja ideja je da se moja stranica bez riječi igra u njoj ali to ćete vjerojatno dobiti zabranjen. Ugoditi pomoć, netko!
Old 6. srpnja 2007, 08:42
Zabranjen Group

Škola je admin blokirao svi pokušaji za pristup web stranicama igre i tako što bi trebale.

Napravite vlastiti site drugarica.

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 6. srpnja 2007, 21:09
Member Group

a kada napravite site-a i da vam želim reći Game trebali ste G @ m3 ili nešto L337 ... Škola: (Breaking pravila FTW!
Old 31 srp 2007, 09:08
Novi član grupe

Jeste li ikad pokušali koristiti proxy? Znam da je nekim školama i to one blok, ali ako možete pronaći onu koja nisu blokirani, a zatim biste trebali biti u mogućnosti da biste dobili u verujem. Nemojte računati na koristeći isti proxy više iako, kako je to vjerojatno će se naći i blokiran sutradan:)
Old 31 srp 2007, 11:29
Member Group

Većina škola blokiranjem sustava temelje se na blokiranje riječi u URL-ove ili cijelog URL-a (barem u moje područje), jednostavan način da biste dobili okolo to je samo upisivanjem ip od site direktno u firefox ili IE url području. To se može naći tako da odete na Start> trčanje> cmd i onda tipkati u ping.exe mjestu imenom. Trebali biste dobiti odgovor sa skupom brojeva u njoj, tipa one brojeve i tamo idete.
Old 31 srp 2007, 11:32
Moderator / ica grupe

Ako želite igrati igre u školi, provjerite ovo site out
Quote:
Moći ćete Play Free Games Internet odmah. Naš list je toliko velika, šanse su vam nikada neće biti cijeli život u vašem moći igrati sve ove igre. Još jedna stvar koja je izvrsna o naše besplatne online igre popis, jer mi dati popis cijele mreže besplatne online igre, neke od besplatne online igre sučelja svibanj neće biti blokiran iz vaše škole, tako da znači da će vjerojatno biti u mogućnosti naći neke velike besplatne online igrice ovdje da možete čak igrati u školi, bez korištenja proxy web stranice

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 1. kolovoz 2007, 15:15
Novi član grupe

Haha, mogu pomoći u školi tako da sam technians prevariti sve filtre iako sam koristiti WLAN vezu, kao i uzeti moj laptop u školu, ali technians dati sve pristupne moj laptop pa da mogu ići na bilo kojoj web stranici. Great Huh?

Travis
Old 13 kol 2007, 16:59
sub
Member Group

Ive je dobio tako da uvijek radi. No, imajte ga underraps. Prvi put je očigledan. 1. Prevedi stranicu igru preko google prijevod. Ako to se funkcionirati idite na kalkulator, zatim pomoć, zatim pomoć teme zatim kliknite desnom tipkom na vrhu prozora, a zatim prijeći na url. Tip igre stranicu tamo .. To bi trebalo raditi. :):):):):)
Old 19 kol 2007, 13:14
Member Group

moja škola učini da, nisam mislila uma, jer ja ne igraju online igre. Svi koji igraju online igre nije bio težak to preuzimanje FireFox jer site je blokiran na FireFox ali svaki site s riječju FireFox bio blokiran pa nisu mogli skinuti. To je smiješno gledajući ih pokušavaju dobiti kad ne shvatajući da je već instaliran na računalu škole, svi oni su morali napraviti je otvoriti Dreamweaver spremanje osnovnih praznu stranicu i pregled u FireFox lol.
Old 20 kol 2007, 02:54
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by sub View Post
Ive je dobio tako da uvijek radi. No, imajte ga underraps.
LOL! Da, da će biti lako s obzirom da je bila objavljena na internet forumu.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.