![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ja ne mogu ići na bilo igara u školu sada. Ništa s riječju igra to je zabranjeno i automatski ako uočimo igre stranicu koja radi čim napustite ga dobije blokiran.: (Moj prijatelj je rekao o defilter ali škole im blokovi kao i (barem sve one Ive 'pokušao), samo moja ideja je da se moja stranica bez riječi igra u njoj ali to ćete vjerojatno dobiti zabranjen. Ugoditi pomoć, netko!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Škola je admin blokirao svi pokušaji za pristup web stranicama igre i tako što bi trebale.
|
|||
|
|||
|
a kada napravite site-a i da vam želim reći Game trebali ste G @ m3 ili nešto L337 ... Škola: (Breaking pravila FTW!
|
|
|
|||
|
|||
|
Jeste li ikad pokušali koristiti proxy? Znam da je nekim školama i to one blok, ali ako možete pronaći onu koja nisu blokirani, a zatim biste trebali biti u mogućnosti da biste dobili u verujem. Nemojte računati na koristeći isti proxy više iako, kako je to vjerojatno će se naći i blokiran sutradan:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Većina škola blokiranjem sustava temelje se na blokiranje riječi u URL-ove ili cijelog URL-a (barem u moje područje), jednostavan način da biste dobili okolo to je samo upisivanjem ip od site direktno u firefox ili IE url području. To se može naći tako da odete na Start> trčanje> cmd i onda tipkati u ping.exe mjestu imenom. Trebali biste dobiti odgovor sa skupom brojeva u njoj, tipa one brojeve i tamo idete.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Ako želite igrati igre u školi, provjerite ovo site out
Quote:
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
|||
|
|||
|
Haha, mogu pomoći u školi tako da sam technians prevariti sve filtre iako sam koristiti WLAN vezu, kao i uzeti moj laptop u školu, ali technians dati sve pristupne moj laptop pa da mogu ići na bilo kojoj web stranici. Great Huh?
Travis |
|
|
|||
|
|||
|
Ive je dobio tako da uvijek radi. No, imajte ga underraps. Prvi put je očigledan. 1. Prevedi stranicu igru preko google prijevod. Ako to se funkcionirati idite na kalkulator, zatim pomoć, zatim pomoć teme zatim kliknite desnom tipkom na vrhu prozora, a zatim prijeći na url. Tip igre stranicu tamo .. To bi trebalo raditi. :):):):):)
|
|
|
|||
|
|||
|
moja škola učini da, nisam mislila uma, jer ja ne igraju online igre. Svi koji igraju online igre nije bio težak to preuzimanje FireFox jer site je blokiran na FireFox ali svaki site s riječju FireFox bio blokiran pa nisu mogli skinuti. To je smiješno gledajući ih pokušavaju dobiti kad ne shvatajući da je već instaliran na računalu škole, svi oni su morali napraviti je otvoriti Dreamweaver spremanje osnovnih praznu stranicu i pregled u FireFox lol.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
LOL! Da, da će biti lako s obzirom da je bila objavljena na internet forumu.
![]()
|