![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem mehetek minden játékok iskolában most. Bármi a szót játék ez automatikusan tiltott, és ha úgy találjuk, a játék honlapján, hogy a munkálatok, amint hagyja lesz blokkolva.: (A barátom mondott defilter, hanem az iskola blokkolja őket is (legalábbis az összes közül Én már próbáltam), az egyetlen ötlet az, hogy saját weboldal nélkül szót játék, de azt valószínűleg el fogja tiltani. Kérem, segítsen valaki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az iskola admin megakadályozta minden kísérletet elérhetjük játékok helyszínek és így kell.
| |||
| |||
| És ha az, hogy az oldalon, és azt akarom mondani játékkal kellett volna G @ m3 vagy valami L337 ... Iskola: (A szabályok megszegése FTW! |
|
| |||
| |||
| Előfordult már próbáltam használ proxy? Tudom, hogy néhány iskola is nem blokkolja ezeket, de ha talál egy olyan, hogy nem blokkolja, akkor képesnek kell lennie arra, hogy az azt hiszem. Nem számíthat az ugyanazon proxy többször is, mert valószínűleg kell találni, és blokkolja a következő nap:) |
|
| |||
| |||
| A legtöbb iskola blokkoló rendszer alapján blokkoló szavak teljes URL-t vagy URL-ek (legalábbis az én területem), egy egyszerű módja, hogy körülbelül ez csak a gépelés az ip a terület közvetlenül a Firefox vagy az URL-t, azaz a területen. Ez megtalálható lesz a Start> Futtatás> cmd és gépelni ping.exe majd a honlap nevét. Akkor kapunk választ, egy sor számok azt, írja be a fenti számokat, és már kész is. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ha szeretnél játszani az iskolában, ellenőrizze ez site out Idézet:
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Haha, azt segítik az iskola technians Szóval elterjed a szűrők bár használja a WLAN-kapcsolat, mint én veszem a laptop az iskolába, de a technians adom laptop valamennyi hozzáférési így mehetek bármely honlapján. Nagy He? Travis |
|
| |||
| |||
| Ive got, hogy mindig bejön. De tartsd meg underraps. Az első út az nyilvánvaló. 1. Translate a játék oldalán a Google fordítás. Ha ez nem dolgozik tovább a számológépet, akkor segít, akkor súgótémakörök akkor kattintson a jobb egér gombbal az ablak tetején, akkor ugorj az URL-t. Írja be a játék oldalán ott .. Ez a munka. :):):):):) |
|
| |||
| |||
| Saját iskola volt, hogy én nem arra gondoltam, mert nem játszanak online játékokat. Mindenkinek, hogy nem játszanak online játékokat próbál letölteni FireFox helyén volt, mert nem blokkolja a FireFox, de minden oldalon szó FireFox blokkolva volt, így nem letölthető. Vicces volt látni őket, hogy próbálják meg, ha nem felismerve azt, hogy már telepítve van az iskolák számítógép, minden volt, hogy nyitva volt Dreamweaver menteni alapvető üres oldal és elõnézet azt FireFox lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL! Igen, ez lesz könnyű ítélve volt kifüggesztett egy internetes fórum. ![]()