פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

בית הספר חוסמת את כל המשחקים

Reply

שרשרת כלים
Old 6 יולי 2007, 08:35
קבוצת חברות חדשות

Default בית הספר חוסמת את כל המשחקים

אני לא יכול לעבור על כל המשחקים בבית הספר עכשיו. כל דבר עם המילה משחק בו הוא אוטומטית מוחרם ואם אנו מוצאים משחק האתר שפועל ברגע שנעזוב אותו היא מקבלת חסמו.: (חבר שלי אמרה defilter אבל הספר חוסם גם אותם (לפחות את כל אלה ניסיתי), רק הרעיון שלי היא להפוך את האתר שלי בלי המילה משחק בו אבל זה יהיה כנראה לקבל מגורש. בבקשה עזרה, מישהו!
Old 6 יולי 2007, 08:42
קבוצת מגורש

מנהל בית הספר חסם כל ניסיונות גישה לאתרי משחקים ולכן הם צריכים.

הפוך את האתר האישי זוג.

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 6 יולי 2007, 21:09
חבר קבוצת

וכאשר אתה הופך את זה באתר ואתה רוצה להגיד שאתה משחק צריך G @ M3 או משהו ... L337 בית הספר: (שבירת הכללים FTW!
Old 31 יולי 2007, 09:08
קבוצת חברות חדשות

האם אי פעם ניסו באמצעות מיופה כח? אני יודע שיש כמה בתי ספר עושים גם לחסום אותם, אבל אם אתה יכול למצוא אחת כי הם לא חסמו, אז אתה אמור להיות מסוגל להיכנס, אני מאמין. אין לסמוך על ה-proxy באמצעות אותם שוב ושוב אם כי, כפי שהוא סביר להניח נמצא ו חסמו למחרת:)
Old 31 יולי 2007, 11:29
חבר קבוצת

רוב הספר חוסם מערכות מבוססות על חסימת מילים כתובות אתרים או כל כתובות האינטרנט (לפחות באזור שלי), דרך פשוטה לטיל זה רק להקליד את IP של האתר ישירות לתוך Firefox כלומר URL או אזור. זה ניתן למצוא על ידי לחיצה על התחל> הפעל> cmd ו ping.exe ואז להקליד את שם האתר. אתה אמור לקבל תשובה עם סדרה של מספרים בו, הקלד אלה המספרים ויש לך.
Old 31 יולי 2007, 11:32
מנהל קבוצת

אם אתה רוצה לשחק משחקים בבית הספר, לבדוק זה מחוץ לאתר
ציטוט:
תוכל לשחק משחקים באינטרנט ללא תשלום מיידי. ברשימה שלנו הוא כה גדול; הסיכויים הם לעולם לא כל החיים שלך תוכל לשחק במשחקים האלה. עוד דבר זה נהדר על Free Online המשחק הרשימה; מאז אנו מספקים רשימה של כל webs Free Online Games, חלק במשחק המקוון החינם אתרים עלול לא להיות חסום את הספר, אז זה אומר סביר להניח שאתה תצליח למצוא חלק גדול Free Online Games כאן כי אתה יכול לשחק גם בבית הספר, ללא שימוש proxy sites

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 1 אוגוסט 2007, 15:15
קבוצת חברות חדשות

Haha, אני technians עזרה לבית הספר, כך אני מקבל את כל המסננים עגולים למרות שאני משתמש בחיבור WLAN כמו לקחת הנייד שלי לבית הספר אבל technians לתת את הנייד שלי כל גישה אז אני יכול ללכת על כל אתר אינטרנט. מצויין אה?

Travis
Old אוגוסט 13 2007, 16:59
חבר קבוצת

Ive יש דרך כי תמיד עובד. אבל לשמור את זה underraps. הדרך הראשונה היא הברורה. 1. תרגם את דף המשחק באמצעות Google Translation. אם זה עובד doesn't ללכת המחשבון, אז עזרה, אז נושאי עזרה ולאחר מכן לחץ לחיצה ימנית על החלק העליון של החלון, ולאחר מכן לעבור URL. סוג המשחק דף שם .. זה אמור לעבוד. :):):):):)
Old 19 אוגוסט 2007, 13:14
חבר קבוצת

הספר שלי עשה את זה, אני לא אכפת, כי חשבתי שאני לא משחק משחקים מקוונים. כולם עשו את זה לשחק משחקים מקוונים היה מנסה להוריד את Firefox, כי האתר לא היה חסום ב-Firefox, אבל כל אתר עם המילה Firefox נחסם כך שהם לא יכולים להוריד אותו. זה היה מצחיק לראות אותם מנסים להשיג אותה כאשר realising זה לא היה כבר מותקן על המחשב בבתי הספר, כל מה שהם היו צריכים לעשות זה לפתוח Dreamweaver לשמור דף ריק בסיסיים תצוגה מקדימה אותה Firefox LOL.
Old 20 אוגוסט 2007, 02:54
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי תת View Post
Ive יש דרך כי תמיד עובד. אבל לשמור את זה underraps.
LOL! כן, זה יהיה קל בהתחשב זה פורסמו על פורומים באינטרנט.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בבית הספר שלי Idiots עצה שלהם מחדש משאיות ... cheesepuff דיון Off topic 5 22 אוקטובר 2009 15:41
Malware וירוסים / Trojan חוסמת את IE תמונות! (עזרה) eslfish וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 42 2nd ינואר 2009 18:58
בית הספר הישן של חיוג סלולרי pest79456 רישות, מודמים & VoIP 1 2nd אוגוסט 2008 12:39
מי התכנות בבית הספר? gaza14 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 22 29 מרץ 2008 04:09
עזרה סכר בית הספר adamshore רישות, מודמים & VoIP 1 ה -5 בחודש דצמבר 2007 11:38
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.