![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא יכול לעבור על כל המשחקים בבית הספר עכשיו. כל דבר עם המילה משחק בו הוא אוטומטית מוחרם ואם אנו מוצאים משחק האתר שפועל ברגע שנעזוב אותו היא מקבלת חסמו.: (חבר שלי אמרה defilter אבל הספר חוסם גם אותם (לפחות את כל אלה ניסיתי), רק הרעיון שלי היא להפוך את האתר שלי בלי המילה משחק בו אבל זה יהיה כנראה לקבל מגורש. בבקשה עזרה, מישהו! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מנהל בית הספר חסם כל ניסיונות גישה לאתרי משחקים ולכן הם צריכים.
| |||
| |||
| וכאשר אתה הופך את זה באתר ואתה רוצה להגיד שאתה משחק צריך G @ M3 או משהו ... L337 בית הספר: (שבירת הכללים FTW! |
|
| |||
| |||
| האם אי פעם ניסו באמצעות מיופה כח? אני יודע שיש כמה בתי ספר עושים גם לחסום אותם, אבל אם אתה יכול למצוא אחת כי הם לא חסמו, אז אתה אמור להיות מסוגל להיכנס, אני מאמין. אין לסמוך על ה-proxy באמצעות אותם שוב ושוב אם כי, כפי שהוא סביר להניח נמצא ו חסמו למחרת:) |
|
| |||
| |||
| רוב הספר חוסם מערכות מבוססות על חסימת מילים כתובות אתרים או כל כתובות האינטרנט (לפחות באזור שלי), דרך פשוטה לטיל זה רק להקליד את IP של האתר ישירות לתוך Firefox כלומר URL או אזור. זה ניתן למצוא על ידי לחיצה על התחל> הפעל> cmd ו ping.exe ואז להקליד את שם האתר. אתה אמור לקבל תשובה עם סדרה של מספרים בו, הקלד אלה המספרים ויש לך. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| אם אתה רוצה לשחק משחקים בבית הספר, לבדוק זה מחוץ לאתר ציטוט:
|
| |||
| |||
| Haha, אני technians עזרה לבית הספר, כך אני מקבל את כל המסננים עגולים למרות שאני משתמש בחיבור WLAN כמו לקחת הנייד שלי לבית הספר אבל technians לתת את הנייד שלי כל גישה אז אני יכול ללכת על כל אתר אינטרנט. מצויין אה? Travis |
|
| |||
| |||
| Ive יש דרך כי תמיד עובד. אבל לשמור את זה underraps. הדרך הראשונה היא הברורה. 1. תרגם את דף המשחק באמצעות Google Translation. אם זה עובד doesn't ללכת המחשבון, אז עזרה, אז נושאי עזרה ולאחר מכן לחץ לחיצה ימנית על החלק העליון של החלון, ולאחר מכן לעבור URL. סוג המשחק דף שם .. זה אמור לעבוד. :):):):):) |
|
| |||
| |||
| הספר שלי עשה את זה, אני לא אכפת, כי חשבתי שאני לא משחק משחקים מקוונים. כולם עשו את זה לשחק משחקים מקוונים היה מנסה להוריד את Firefox, כי האתר לא היה חסום ב-Firefox, אבל כל אתר עם המילה Firefox נחסם כך שהם לא יכולים להוריד אותו. זה היה מצחיק לראות אותם מנסים להשיג אותה כאשר realising זה לא היה כבר מותקן על המחשב בבתי הספר, כל מה שהם היו צריכים לעשות זה לפתוח Dreamweaver לשמור דף ריק בסיסיים תצוגה מקדימה אותה Firefox LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL! כן, זה יהיה קל בהתחשב זה פורסמו על פורומים באינטרנט. ![]()
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בבית הספר שלי Idiots עצה שלהם מחדש משאיות ... | cheesepuff | דיון Off topic | 5 | 22 אוקטובר 2009 15:41 |
| Malware וירוסים / Trojan חוסמת את IE תמונות! (עזרה) | eslfish | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 42 | 2nd ינואר 2009 18:58 |
| בית הספר הישן של חיוג סלולרי | pest79456 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 2nd אוגוסט 2008 12:39 |
| מי התכנות בבית הספר? | gaza14 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 22 | 29 מרץ 2008 04:09 |
| עזרה סכר בית הספר | adamshore | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 11:38 |
| שרשרת כלים | |
| |