mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Mokykla blokuoja visus žaidimus

Reply

Temos įrankiai
Old 6 liepa 2007, 08:35
Naujas Narys

Default Mokykla blokuoja visus žaidimus

Aš negaliu eiti į bet mokyklą žaidimų dabar. Nieko su žodžiu žaidimas yra automatiškai uždraustos ir jei rasime žaidimo svetainėje, kuri veikia taip greitai, kaip palikti jį gauna blokuojamas.: (Mano draugas pasakė apie defilter bet mokykloje blokuoja jų taip pat (bent jau visi tie I've tried), vienintelis mano idėja padaryti savo svetainėje be žodžių žaidimą, tačiau jis tikriausiai gausite uždraustas. Padėkite, kas nors!
Old 6 liepa 2007, 08:42
Banned Group

Mokyklos Administratorius užblokavo visus bandymus prieiti prie žaidimų svetaines, todėl jie turėtų būti.

Susikurk savo svetainę mate.

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old 6 liepa 2007, 21:09
Narys

ir kai jūs padarysite toje vietoje, ir jūs norite pasakyti Žaidimo turėtumėte G @ m3 ar kažkas 337 ... mokykloje: (Breaking taisyklės ftw!
Old Liepa 31, 2007, 09:08
Naujas Narys

Ar kada nors bandėte naudotis proxy? Žinau, kad kai kurios mokyklos taip pat tai blokas tas, bet jei galima rasti vieną, kad jie nėra blokuoti, tada jūs turėtumėte turėti galimybę patekti į Manau. Negalima tikėtis, naudojant tą patį proxy daugiau ir daugiau, nors, kaip ji tikriausiai galima rasti ir blokavo kitą dieną:)
Old Liepa 31, 2007, 11:29
Narys

Dauguma mokyklų blokavimo sistemos yra pagrįstos blokavimo žodžių URL adresus arba visiškai (bent jau mano rajone), paprastas būdas sužinoti apie tai tik įvesti į svetainę tiesiai į Firefox or IE URL plotas TL. Šį leidinį galima rasti eikite į Start> run> cmd ir rašyti ping.exe tada svetainės pavadinimą. Turėtumėte gauti atsakymą, skaičių, nustatyti joje, tipo tų numerius ir ten jūs einate.
Old Liepa 31, 2007, 11:32
Moderatorius Grupė

Jei norite žaisti žaidimus mokykloje, patikrinti šitas Svetainės out
Citata:
Jums bus suteikta galimybė atlikti Free Internet Games akimirksniu. Mūsų sąraše yra tiek daug, didelė tikimybė, kad jūs niekada savo visą gyvenimą galės žaisti visi šie žaidimai. Kitas dalykas, kad yra didelis mūsų nemokama internetinių žaidimų sąrašas, nes mes teikiame visą klodai nemokami žaidimai tinkle, kai nemokama internetinių žaidimų svetainių sąrašas gali būti užblokuotas nuo savo mokyklos, kad tai tikriausiai galima rasti puikūs nemokami žaidimai čia, kad galite žaisti net ne mokykloje, be įgaliojimo svetainėse

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 1 rugpjūtis 2007, 15:15
Naujas Narys

Haha, aš Pagalba mokykloje technians todėl aš apeiti visus filtrus, nors galiu naudoti WLAN kaip aš mano nešiojamas į mokyklą, bet technians duoti mano nešiojamas visas galimybes, kad galėčiau eiti į bet kurį tinklalapį. Didžiosios Huh?

Travis
Old Rugpjūtis 13, 2007, 16:59
sub
Narys

Ive got taip, kad visuomet veikia. Bet išlaikyti ją underraps. Pirmasis būdas yra akivaizdus. 1. Versti puslapį žaidimai per "Google" vertimo. Jei tai neveikia, eikite į skaičiuotuvą, tada padės, tada padės temas tada dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite lango viršuje, po to pereiti prie URL. Įveskite žaidimo puslapyje ten .. Tai turėtų dirbti. :):):):):)
Old Rugpjūtis 19, 2007, 13:14
Narys

mano mokykloje nebuvo, kad norint, aš tai maniau, nes aš ne žaisti žaidimus. Kiekvienas žmogus, kad padarė žaisti žaidimus bandžiau atsisiųsti Firefox, nes ne vietoje buvo sustabdytas Firefox, bet kas su žodžiu Firefox svetainė buvo užblokuota, kad jie galėtų ne atsisiųsti. Tai buvo juokinga matyti juos bandyti jį gauti, kai negali realizuoti jis jau buvo įdiegtas mokyklų kompiuterių, visi jie turėjo padaryti, buvo pradėti Dreamweaver išsaugoti pagrindinius tuščią puslapį ir peržiūrėti Firefox lol.
Old Rugpjūtis 20, 2007, 02:54
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by sub View Post
Ive got taip, kad visuomet veikia. Bet išlaikyti ją underraps.
Hi! Taip, kad bus lengva svarsto jis buvo paskelbtas interneto forumas.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.