mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Skolas bloķē visas spēles

Reply

Thread Tools
Old 6 jūlijs 2007, 08:35
New Member Group

Default Skolas bloķē visas spēles

Es nevaru aiziet uz jebkuru skolā spēles tagad. Kaut kas ar vārdu spēli tiek automātiski aizliegta, un, ja mēs atrodam spēli vietā, kas darbojas, tiklīdz mēs atstājam to tā kļūst bloķēts.: (Mana draudzene teica par defilter bet skola bloķē arī tās (vismaz visi tie, Es esmu mēģinājis), mans vienīgais nolūks ir padarīt savu vietni bez vārdu spēli, bet tas būs iespējams iegūt aizliegta. Lūdzu palīdziet kāds!
Old 6 jūlijs 2007, 08:42
Banned Group

Skola admin ir bloķēts visi mēģinājumi piekļūt spēļu vietām un tādējādi tām jābūt.

Make your own site mate.

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old 6 jūlijs 2007, 21:09
Loceklis

un, kad jūs veicat šo vietni, un jūs gribat teikt Game jums ir jābūt G @ m3 vai kaut 337 ... skola: (Breaking noteikumi FTW!
Old Jūlijs 31, 2007, 09:08
New Member Group

Vai jūs kādreiz esat mēģinājuši izmantot proxy? Es zinu, ka dažās skolās rīkoties arī bloķēt tos, bet, ja jūs varat atrast, ka tās nav bloķētas, tad Jums vajadzētu būt iespējai iegūt I believe. Nav rēķināties, izmantojot pašu starpniekserveri vairāk un vairāk, ja, kā tas, iespējams, tiks atrasts un bloķēja nākamajā dienā:)
Old Jūlijs 31, 2007, 11:29
Loceklis

Lielākā daļa skolu bloķēšanas sistēmas ir balstītas uz bloķēšanu vārdiem URL vai viss URL (vismaz manā apgabalā), Vienkāršs veids, kā apiet šīs ir tikai ierakstot ip tieši ražotnes vietā Firefox vai IE url jomā. To var atrast, gatavojas sākt> Run> cmd un ierakstot ping.exe tad vietnes nosaukums. Jums vajadzētu saņemt atbildi ar numuru, kas noteikts tā, ierakstiet šo numuru un tur jums iet.
Old Jūlijs 31, 2007, 11:32
Moderator Group

Ja jūs vēlaties spēlēt spēles skolā, pārbaudiet šis site out
Quote:
Jūs varēsiet to Play Free Internet Games acumirklī. Mūsu saraksts ir tik liels, iespējas ir jūs nekad visa jūsu dzīve būtu iespēja spēlēt visus šos spēles. Vēl viena lieta, kas ir liels mūsu bezmaksas tiešsaistes spēļu saraksts, jo mēs nodrošinām saraksts visas webs bezmaksas tiešsaistes spēles, dažas bezmaksas online spēli vietas nedrīkst tikt bloķēta no savas skolas, lai tas nozīmē, ka jūs droši vien varētu atrast dažas lielas bezmaksas tiešsaistes spēles Šeit jūs varat pat spēlēt skolā, bez izmantojot Proxy Sites

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Augusts 1, 2007, 15:15
New Member Group

Haha, man palīdzēt skolu technians so i apiet visu filtru gan es izmantot WLAN savienojumu, kā es savu klēpjdatoru uz skolu, bet technians dot savu klēpjdatoru visus piekļuves, lai es varētu doties uz jebkuru tīmekļa vietnē. Great Huh?

Travis
Old Augusts 13, 2007, 16:59
sub
Loceklis

Ive got veidā, ka vienmēr darbojas. Bet paturiet to underraps. Pirmais veids ir acīmredzama. 1. Pārtulkot spēli lapu caur google translation. Ja šī doesn't darbs iet uz kalkulatoru, tad palīdzēt, tad palīdzības tēmas, tad nospiediet labo peles taustiņu virs loga, tad pārlēkt uz URL. Tipa spēle lapā tur .. Ka vajadzētu strādāt. :):):):):)
Old Augusts 19, 2007, 13:14
Loceklis

Manā skolā darīja, ka to, man nav prātā doma, jo man nav play online games. Ikviens, kas bija play online games centās lejupielādēt FireFox jo nav vietā bija bloķēta FireFox bet katru vieta ar vārdu FireFox tika bloķēta, lai viņi nevarētu lejupielādēt to. Tas bija smieklīgi redzējis, ka tās mēģina iegūt to, kad nevar īstenot to tā jau bija uzstādīta uz skolas datora, visi viņi bija jādara tika atvērts Dreamweaver saglabāt pamata tukšu lapu un priekšskatīt to FireFox lol.
Old Augusts 20, 2007, 02:54
Donors Group

Quote:
Originally Posted by sub View Post
Ive got veidā, ka vienmēr darbojas. Bet paturiet to underraps.
LOL! Jā, tā būs viegli, ņemot vērā tā ir publicēta interneta forumu.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer