![]() |
|
| |||
| |||
| Es nevaru aiziet uz jebkuru skolā spēles tagad. Kaut kas ar vārdu spēli tiek automātiski aizliegta, un, ja mēs atrodam spēli vietā, kas darbojas, tiklīdz mēs atstājam to tā kļūst bloķēts.: (Mana draudzene teica par defilter bet skola bloķē arī tās (vismaz visi tie, Es esmu mēģinājis), mans vienīgais nolūks ir padarīt savu vietni bez vārdu spēli, bet tas būs iespējams iegūt aizliegta. Lūdzu palīdziet kāds! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skola admin ir bloķēts visi mēģinājumi piekļūt spēļu vietām un tādējādi tām jābūt.
| |||
| |||
| un, kad jūs veicat šo vietni, un jūs gribat teikt Game jums ir jābūt G @ m3 vai kaut 337 ... skola: (Breaking noteikumi FTW! |
|
| |||
| |||
| Vai jūs kādreiz esat mēģinājuši izmantot proxy? Es zinu, ka dažās skolās rīkoties arī bloķēt tos, bet, ja jūs varat atrast, ka tās nav bloķētas, tad Jums vajadzētu būt iespējai iegūt I believe. Nav rēķināties, izmantojot pašu starpniekserveri vairāk un vairāk, ja, kā tas, iespējams, tiks atrasts un bloķēja nākamajā dienā:) |
|
| |||
| |||
| Lielākā daļa skolu bloķēšanas sistēmas ir balstītas uz bloķēšanu vārdiem URL vai viss URL (vismaz manā apgabalā), Vienkāršs veids, kā apiet šīs ir tikai ierakstot ip tieši ražotnes vietā Firefox vai IE url jomā. To var atrast, gatavojas sākt> Run> cmd un ierakstot ping.exe tad vietnes nosaukums. Jums vajadzētu saņemt atbildi ar numuru, kas noteikts tā, ierakstiet šo numuru un tur jums iet. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ja jūs vēlaties spēlēt spēles skolā, pārbaudiet šis site out Quote:
|
| |||
| |||
| Haha, man palīdzēt skolu technians so i apiet visu filtru gan es izmantot WLAN savienojumu, kā es savu klēpjdatoru uz skolu, bet technians dot savu klēpjdatoru visus piekļuves, lai es varētu doties uz jebkuru tīmekļa vietnē. Great Huh? Travis |
|
| |||
| |||
| Ive got veidā, ka vienmēr darbojas. Bet paturiet to underraps. Pirmais veids ir acīmredzama. 1. Pārtulkot spēli lapu caur google translation. Ja šī doesn't darbs iet uz kalkulatoru, tad palīdzēt, tad palīdzības tēmas, tad nospiediet labo peles taustiņu virs loga, tad pārlēkt uz URL. Tipa spēle lapā tur .. Ka vajadzētu strādāt. :):):):):) |
|
| |||
| |||
| Manā skolā darīja, ka to, man nav prātā doma, jo man nav play online games. Ikviens, kas bija play online games centās lejupielādēt FireFox jo nav vietā bija bloķēta FireFox bet katru vieta ar vārdu FireFox tika bloķēta, lai viņi nevarētu lejupielādēt to. Tas bija smieklīgi redzējis, ka tās mēģina iegūt to, kad nevar īstenot to tā jau bija uzstādīta uz skolas datora, visi viņi bija jādara tika atvērts Dreamweaver saglabāt pamata tukšu lapu un priekšskatīt to FireFox lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL! Jā, tā būs viegli, ņemot vērā tā ir publicēta interneta forumu. ![]()
![]() |
|
| Bookmarks |