![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nie mogę go w każdej gry w szkole teraz. Wszystko ze słowem gra jest automatycznie zakazane, a jeśli znajdziemy grę w miejscu, które działa tak szybko jak to leave it on zablokowany.: (Mój przyjaciel powiedział o defilter ale blokuje ich szkoły oraz (przynajmniej wszystkie te I've tried), tylko mój pomysł jest do mojej witrynie bez słowa w grze, ale to będzie prawdopodobnie uzyskać zakazane. Proszę pomóc, kogoś! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W szkole admin zablokował wszelkie próby dostępu do witryn z grami i tak powinny.
| |||
| |||
| i po dokonaniu tej witryny i chcesz powiedzieć gry należy posiadać G @ m3 lub coś L337 ... szkoła: (Nieprzestrzeganie zasad FTW! |
|
| |||
| |||
| Czy kiedykolwiek próbował za pośrednictwem serwera proxy? Wiem, że niektóre szkoły również zablokować tych, ale jeśli można znaleźć taki, który nie zostały one zablokowane, wówczas należy się udać w wierzę. Nie liczą się przy użyciu tego samego serwera proxy przez cały choć, jak to będzie prawdopodobnie znaleźć i zablokowane na następny dzień:) |
|
| |||
| |||
| Najczęściej szkoły blokowania systemów opiera się na blokowanie słów w adresach URL lub całych adresów (przynajmniej w mojej dziedzinie), prosty sposób ominąć to tylko wpisując adres IP witryny bezpośrednio do przeglądarki Firefox lub tj. url obszarze. To można znaleźć, przechodząc do Start> Uruchom> i wpisując polecenie cmd w ping.exe potem nazwa witryny. Powinieneś otrzymać odpowiedź z zestawem liczb w to, wpisz numery i nie wyjedziesz. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Jeżeli chcesz odtwarzać gry w szkole, sprawdź to na stronie Cytat:
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Haha, I pomóc szkole technians tak i ominąć wszystkie filtry chociaż i używać połączenia WLAN, jak i podjąć mój laptop do szkoły, ale technians podać mój laptop dostępu więc mogę iść na każdej stronie. Great Hę? Travis |
|
| |||
| |||
| Ive got sposób zawsze działa. Ale zachować underraps. Pierwszym sposobem jest oczywiste. 1. Przetłumacz stronę gry poprzez Google tłumaczenie. Jeżeli okaże się, że doesnt work przejdź do kalkulatora, a następnie pomóc, a następnie pomóc tematów następnie kliknij prawym przyciskiem myszy na górze okna, a następnie przejść do adresu URL. Rodzaj gry strona tam .. To powinno działać. :):):):):) |
|
| |||
| |||
| mojej szkoły, że nie, nie myśl myśli, bo nie grają w gry online. Wszyscy, że nie grać w gry online próbuje pobrać FireFox, ponieważ witryna nie została zablokowana, ale w każdym miejscu, FireFox ze słowem FireFox został zablokowany więc nie mogli go pobrać. To było zabawne widząc je staramy się ją wykorzystać, jeśli nie to było już zainstalowane na komputerze szkołach, wszystkie one miały do zrobienia została otwarta Dreamweaver zapisać podstawowe pusta strona podglądu i to w Firefoksie lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL! tak, że będzie to łatwe biorąc zostały zamieszczone na internetowym forum. ![]()