![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nu pot să merg pe orice jocuri la scoala acum. Ceva cu cuvântul în joc este un mod automat interzise şi dacă am găsi un joc site-ului, care funcţionează în cel mai scurt timp vom lăsa el devine blocat.: (Prietenul meu mi-a spus despre defilter, dar la scoala le blochează, de asemenea (cel puţin toate cele Am incercat), singura mea idee este de a avea propriul meu site-ul fără cuvântul în joc, dar este, probabil, va primi ban. Te rog, ajută, cineva! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Scoala admin a blocat toate încercările de a accesa site-urile de jocuri şi aşa ar trebui.
| |||
| |||
| şi, atunci când face acest site şi doriţi să-l spun de joc ar trebui să aveţi G @ m3 sau ceva de genul ... L337 Scoala: (Nerespectarea regulilor FTW! |
|
| |||
| |||
| Aţi încercat vreodată folosind un proxy? Ştiu că unele scoli de asemenea, face cele bloc, dar dacă poţi găsi un că acestea nu s-au blocat, atunci ar trebui să fie în stare să mă cred. Nu conta pe utilizând aceeaşi peste proxy şi peste deşi, după cum, probabil, acesta va fi blocat şi a găsit a doua zi:) |
|
| |||
| |||
| Cea mai mare şcoală de blocare a sistemelor se bazează pe blocarea URL-uri sau de cuvinte în întreg URL-uri (cel puţin în domeniul meu), un mod simplu de a ajunge în jur de acest lucru este doar tastând ip-ul de la site-ul direct în Firefox sau URL adică zona. Acest lucru poate fi găsit de gând să încep> rula> cmd şi tastaţi în ping.exe apoi numele site-ului. Ar trebui să obţineţi un răspuns cu un set de numere de la aceasta, tastaţi în aceste numere şi poftim. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Dacă vrei să joci, la scoala, verifica acesta site-ul de Citat:
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Haha, sa te ajut la şcoală, aşa că am technians îmbrobodi toate filtrele deşi i utiliza o conexiune WLAN ca să-mi iau laptop la şcoală, dar da-mi technians laptop toate acces ca să pot merge pe orice site. Marea Huh? Travis |
|
| |||
| |||
| Ive luat-un mod care întotdeauna funcţionează. Dar păstrează underraps. Primul este un fel de evident. 1. Tradu pagina de joc prin intermediul Google traducere. În cazul în care doesnt work du-te la calculator, atunci ajuta, atunci ajuta subiecte apoi click dreapta pe partea superioară a ferestrei, apoi Salt la URL. Tip de pagină în joc acolo .. Asta ar trebui să funcţioneze. :):):):):) |
|
| |||
| |||
| meu a făcut asta la scoala, nu am crezut că minte, pentru că eu nu joc jocuri online. Toti care au jucat jocuri online a fost încercarea de a descărca FireFox deoarece site-ul nu a fost blocat pe Firefox, dar de fiecare site-ul cu cuvântul FireFox a fost blocat pentru ca acestea nu au putut descărca. A fost amuzant să vadă ei încearcă să-l atunci când nu este realizarea a fost deja instalat pe computerul şcoli, tot ce au avut de făcut a fost deschis Dreamweaver a salva o pagină goală de bază şi de previzualizare în FireFox lol. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
![]()