menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Školské bloky všetkých hier

Reply

Thread Tools
Old 6. júla 2007, 08:35
Nový člen skupiny

Default Školské bloky všetkých hier

Nemôžem ísť o akejkoľvek hry na školu teraz. Čokoľvek sa slovom hry je automaticky zakázané, a ak zistíme, hernej stránke, ktorá funguje, akonáhle ju opustia, že dostane blokovaný.: (Môj priateľ povedal o defilter ale škola blokov je rovnako (aspoň tie, som sa pokúsil), moja jediná myšlienka je vytvoriť svoje vlastné webové stránky bez toho, aby sa slová hry ho ale budete mať pravdepodobne zakázaný. Prosím pomôžte, niekto!
Old 6. júla 2007, 08:42
Banned Skupina

Škola admin zablokoval všetky pokusy o prístup stránky hry, a tak by mal.

Vytvorte si vlastné stránky kámo.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 6. júla 2007, 21:09
Člen Skupina

a keď sa tohto webu a chcete povedať hier by ste mali mať G @ m3 alebo niečo L337 ... Škola: (Rozbiť pravidlá FTW!
Old 31. júla 2007, 09:08
Nový člen skupiny

Už ste niekedy vyskúšali použitie proxy? Viem, že niektoré školy aj do bloku ty, ale ak si môže nájsť, že nie je blokovaný, potom by ste mali byť schopní získať v věřím. Don't počítať pomocou rovnakej proxy viac a viac, aj keď, ako to bude pravdepodobne nalezen a blokovala ďalší deň:)
Old 31. júla 2007, 11:29
Člen Skupina

Väčšina školských blokujúcej systémy sú založené na blokovanie slov v URL alebo celej adresy URL (aspoň v mojej oblasti), čo je jednoduchý spôsob, ako obísť toto je jednoduchým zadaním IP stránky priamo do prehliadača Firefox alebo IE url oblasti. To môže byť zistené, že prejdete na štart> spustiť> cmd a písať do ping.exe potom mieste meno. Mali by ste dostať odpoveď sadou čísel v ňom, typ týchto čísiel a tam ísť.
Old 31. júla 2007, 11:32
Moderátor skupiny

Ak chcete hrať hry v škole, pozrite sa tento lokalít
Citácia:
Budete mať možnosť Play Free Internet Hry okamžite. Náš prehľad je tak veľký, šanca sa už nikdy v celom živote mohli hrať všetky hry. Iná vec je, že o našej skvelej online hry zadarmo zoznam je, pretože sme sa poskytnúť zoznam celého weby zadarmo online hry, niektoré z free online hry stránok nesmie byť blokovaný z vašej školy, tak to znamená, že budete pravdepodobne schopní nájsť niektoré skvelé zadarmo online hry, ktoré tu môžete hrať aj v škole, bez použitia proxy stránky

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 1. augusta 2007, 15:15
Nový člen skupiny

Haha, já pomoci škole technians tak aj obletět všetky filtre, aj keď i používať WLAN pripojenie ako si vziať notebook do školy, ale technians dať môj laptop všetky prístupové tak môžem ísť na akúkoľvek webovú stránku. Veľká Huh?

Travis
Old 13. august 2007, 16:59
sub
Člen Skupina

Ive dostal tak, že vždy funguje. Ale zachovať ju underraps. Prvé cestou je zrejmá. 1. Preložte stránky pomocou google hra prekladu. Ak to doesnt práce ísť na kalkulačke, potom pomôže, potom pomôže témy potom kliknite pravým tlačidlom na hornom okraji okna, potom skok na url. Typ hry stránke tam .. To by malo fungovať. :):):):):)
Old 19. augusta 2007, 13:14
Člen Skupina

mojej školy, aby urobil to, urobil som to nevadí, pretože som myslel, nebudú hrať online hry. Všetci, čo hrajú online hry sa snažil stiahnuť FireFox, pretože nie je na mieste, bola zablokovaná FireFox, ale každá strana sa slovom FireFox bola zablokovaná takže nemohol stiahnuť. Bola to sranda vidieť nich snaží dostať, keď nie realizácia je už bol nainštalovaný na školách počítač, všetko, čo musel urobiť bola otvorená Dreamweaver ušetriť základné prázdnu stránku a náhľad vo FireFox lol.
Old 20. augusta 2007, 02:54
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal sub View Post
Ive dostal tak, že vždy funguje. Ale zachovať ju underraps.
LOL! jo, to bude ľahké zváženie je to bol uverejnený na internetovej fórum.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Idioti na Moja škola Tip nad ich Truck ... cheesepuff Vypnúť Téma diskusie 5 22.října 2009 15:41
Malware Virus / Trojan Bloky IE Obrázky! (HELP) eslfish Virus, spyware a bezpečnosť 42 2. januára 2009 18:58
Old School mobilné telefonické hore pest79456 Siete, Modemy & VoIP 1 2. augusta 2008 12:39
Kto je programovanie v škole? gaza14 Web Design, hosting & SEO 22 29. marca 2008 04:09
Pomoc Dam škola adamshore Siete, Modemy & VoIP 1 5. decembra 2007 11:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.