![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nemôžem ísť o akejkoľvek hry na školu teraz. Čokoľvek sa slovom hry je automaticky zakázané, a ak zistíme, hernej stránke, ktorá funguje, akonáhle ju opustia, že dostane blokovaný.: (Môj priateľ povedal o defilter ale škola blokov je rovnako (aspoň tie, som sa pokúsil), moja jediná myšlienka je vytvoriť svoje vlastné webové stránky bez toho, aby sa slová hry ho ale budete mať pravdepodobne zakázaný. Prosím pomôžte, niekto! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Škola admin zablokoval všetky pokusy o prístup stránky hry, a tak by mal.
| |||
| |||
| a keď sa tohto webu a chcete povedať hier by ste mali mať G @ m3 alebo niečo L337 ... Škola: (Rozbiť pravidlá FTW! |
|
| |||
| |||
| Už ste niekedy vyskúšali použitie proxy? Viem, že niektoré školy aj do bloku ty, ale ak si môže nájsť, že nie je blokovaný, potom by ste mali byť schopní získať v věřím. Don't počítať pomocou rovnakej proxy viac a viac, aj keď, ako to bude pravdepodobne nalezen a blokovala ďalší deň:) |
|
| |||
| |||
| Väčšina školských blokujúcej systémy sú založené na blokovanie slov v URL alebo celej adresy URL (aspoň v mojej oblasti), čo je jednoduchý spôsob, ako obísť toto je jednoduchým zadaním IP stránky priamo do prehliadača Firefox alebo IE url oblasti. To môže byť zistené, že prejdete na štart> spustiť> cmd a písať do ping.exe potom mieste meno. Mali by ste dostať odpoveď sadou čísel v ňom, typ týchto čísiel a tam ísť. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ak chcete hrať hry v škole, pozrite sa tento lokalít Citácia:
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Haha, já pomoci škole technians tak aj obletět všetky filtre, aj keď i používať WLAN pripojenie ako si vziať notebook do školy, ale technians dať môj laptop všetky prístupové tak môžem ísť na akúkoľvek webovú stránku. Veľká Huh? Travis |
|
| |||
| |||
| Ive dostal tak, že vždy funguje. Ale zachovať ju underraps. Prvé cestou je zrejmá. 1. Preložte stránky pomocou google hra prekladu. Ak to doesnt práce ísť na kalkulačke, potom pomôže, potom pomôže témy potom kliknite pravým tlačidlom na hornom okraji okna, potom skok na url. Typ hry stránke tam .. To by malo fungovať. :):):):):) |
|
| |||
| |||
| mojej školy, aby urobil to, urobil som to nevadí, pretože som myslel, nebudú hrať online hry. Všetci, čo hrajú online hry sa snažil stiahnuť FireFox, pretože nie je na mieste, bola zablokovaná FireFox, ale každá strana sa slovom FireFox bola zablokovaná takže nemohol stiahnuť. Bola to sranda vidieť nich snaží dostať, keď nie realizácia je už bol nainštalovaný na školách počítač, všetko, čo musel urobiť bola otvorená Dreamweaver ušetriť základné prázdnu stránku a náhľad vo FireFox lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL! jo, to bude ľahké zváženie je to bol uverejnený na internetovej fórum. ![]()
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Idioti na Moja škola Tip nad ich Truck ... | cheesepuff | Vypnúť Téma diskusie | 5 | 22.října 2009 15:41 |
| Malware Virus / Trojan Bloky IE Obrázky! (HELP) | eslfish | Virus, spyware a bezpečnosť | 42 | 2. januára 2009 18:58 |
| Old School mobilné telefonické hore | pest79456 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 2. augusta 2008 12:39 |
| Kto je programovanie v škole? | gaza14 | Web Design, hosting & SEO | 22 | 29. marca 2008 04:09 |
| Pomoc Dam škola | adamshore | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 5. decembra 2007 11:38 |
| Thread Tools | |
| |