![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја не могу да иду на било игара у школу сада. Ништа с речју игра то је забрањено и аутоматски ако откријемо игре страницу која ради чим напустите га добије блокиран.: (Мој пријатељ је рекао о дефилтер али школе им блокови као и (барем све оне Иве 'суђен), само моја идеја је да се моја страница без речи игра у њој али то ћете вероватно добити забрањен. Угодити помоћ, неко! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Школа је админ блокирао сви покушаји за приступ уеб страницама игре и тако што би требало.
| |||
| |||
| а када направите сите-а и да вам желим рећи Гаме требали сте Г @ м3 или нешто Л337 ... Школа: (Бреакинг правила ФТУ! |
|
| |||
| |||
| Јесте ли икад покушали да користи проксы? Знам да је неким школама и то оне блок, али ако можете пронаћи ону која нису блокирани, а затим бисте требали бити у могућности за добити у верујем. Немојте рачунати на користећи исти проксы више иако, како је то вероватно ће се наћи и блокиран сутрадан:) |
|
| |||
| |||
| Већина школа блокирањем система заснивају се на блокирање речи у УРЛ-ове или целог УРЛ-а (барем у моје подручје), једноставан начин за добити около то је само уписивањем ип од сите директно у Фирефокс или ИЕ урл подручју. То се може наћи тако да одете на Старт> трчање> цмд и онда куцате у пинг.ексе месту именом. Треба да добијете одговор са скупом бројева у њој, типа оне бројеве и тамо идете. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ако желите да играте игре у школи, проверите ово сите оут Куоте:
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Хаха, могу помоћи у школи тако да сам тецхнианс преварити све филтере иако сам користити УЛАН везу, као и узети мој лаптоп у школу, али тецхнианс да да све приступне мој лаптоп па да могу ићи на било којој уеб страници. Греат Хух? Травис |
|
| |||
| |||
| Иве је добио тако да увек ради. Но, имајте га ундеррапс. Први пут је очигледан. 1. Преведи страницу игру преко гоогле превод. Ако то се посао идите на калкулатор, затим помоћ, затим помоћ теме затим кликните десним тастером на врху прозора, а затим прећи на урл. Тип игре страницу тамо .. То би требало да раде. :):):):):) |
|
| |||
| |||
| моја школа учини да, нисам мислила ума, јер ја не играју онлине игре. Сви који играју онлине игре није био тежак за преузимање ФиреФокс јер сите је блокиран на ФиреФокс али сваки сите са речју ФиреФокс био блокиран па нису могли скинути. То је смешно гледајући их покушавају добити кад не схватајући да је већ инсталиран на рачунару школе, сви они су морали направити је отворити Дреамуеавер чување основних празну презентацију и преглед у ФиреФокс лол. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЛОЛ! Да, да ће бити лако с обзиром да је била објављена на интернет форуму. ![]()