az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Okul blokları tüm oyunlar

Reply

Konu Araçları
Old 6 Temmuz 2007, 08:35
Yeni Üye Grubu

Default Okul blokları tüm oyunlar

Ben okulda bir oyun artık devam edemez. Bu sözcüğü oyun Her şey bir otomatik yasaklanacak ve eğer bu kadar kısa sürede bunu bloke olur bırakın eserlerini bir oyun sitesi bulurum.: (Arkadaşım defilter hakkında ancak okul de bunları blok ise (tüm olanları en azından I), sadece benim fikrim bu sözcüğü oyun ama kendi sitem için muhtemelen yasaklı alırsınız bir denedim. Lütfen yardım, biri!
Old 6 Temmuz 2007, 08:42
Yasak Grubu

Okul yönetici erişim oyun siteleri ve böylece gereken tüm girişimleri engelledi.

Kendi sitenizde dostum olun.

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 6 Temmuz 2007, 21:09
Üye Grubu

ve ne zaman bu sitede ve Oyun size m3 falan L337 ... Okul G @ gerektiğini söylemek istiyorum: (FTW kuralları Breaking yapın!
Old 31 Temmuz 2007, 09:08
Yeni Üye Grubu

Hiç bir proxy kullanarak denediniz mi? Bazı okullar da blok yapmak, ama eğer bir de yasaklamadıysa bulmak gerekirse, o zaman I almak gerekir inanıyoruz. Olarak belki bulunabilir ve ertesi gün bloke üzerinde aynı proxy ve üzerinde de kullanarak, sayılmaz mı:)
Old 31 Temmuz 2007, 11:29
Üye Grubu

En çok okul engelleme sistemleri benim alan (en azından), bu sadece Firefox veya IE URL alanına siteye doğrudan ip yazıyor kurtulmak için basit bir şekilde url veya tüm URL'leri kelimeleri engelleme dayanmaktadır. Bu başlangıç giderek bulabilirsiniz> çalıştırmak> komut ve Ping.exe O sitenin adını yazmaya. Bunu sayılar bir dizi yazın bakalım bu sayı ve bir cevap almak gerekir.
Old 31 Temmuz 2007, 11:32
Moderatör Grubu

Eğer okul, kontrollerinde oynamak istiyorum bu site
Alıntı:
Oynat Ücretsiz İnternet Oyunlar anında yapabilirsiniz. Listemize çok büyük; şansını sen de tüm hayat tüm bu oyunları oynatabilirsiniz asla. Bu ücretsiz online oyun listesi hakkında harika bir diğer husus ise; böylece belki bulabilirsiniz demektir beri okul engellenen olmayabilir, tüm web ücretsiz çevrimiçi oyunlar, bazı ücretsiz online oyun sitelerin bir listesini sağlar Bazı büyük ücretsiz online oyunlar burada bile okulda, proxy siteleri kullanmadan oynatabilirsiniz

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 1 Ağustos 2007, 15:15
Yeni Üye Grubu

Haha, çok olsa da i ama okul için dizüstü alan technians benim dizüstü herhangi bir web sitesine gidebilirsiniz tüm erişim Çok vermek gibi bir WLAN bağlantısı kullanmak Ben yuvarlak tüm filtreleri almak okul technians yardımcı olur. Büyük Ha?

Travis
Old 13 Ağustos 2007, 16:59
alt
Üye Grubu

Ive her zaman çalışır bir yol var. Ama underraps tutun. İlk yolu açıktır. 1. Google çeviri ile oyunun sayfasına çevirin. Eğer o doesnt iş için hesap makinesi, o zaman git, sonra sonra pencerenin üst kısmında, sonra url'ye atlamak sağ tıklayıp konular yardımcı olur. Orada Türü Oyun sayfası .. Bu çalışması gerekir. :):):):):)
Old 19 Ağustos 2007, 13:14
Üye Grubu

okul çünkü online oyun oynamak değil ki, diye düşündüm akılda didn't için yaptım. Çünkü hiçbir sitede FireFox ama engellendi böylece indirebilirsiniz couldn't sözcüğü FireFox ile her sitesini bloke olduğunu online oyun oynamak mi Herkes Firefox için çalışıyordu. Dreamweaver FireFox lol bir temel boş sayfa ve önizleme kaydetmek açıktı Onlara zaman zaten okullar bilgisayara yüklenen bu gerçekleştirilmesine değil almaya çalışırken görmek komikti, tüm onlar yapmak zorunda kaldı.
Old 20 Ağustos 2007, 02:54
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by alt View Post
Ive her zaman çalışır bir yol var. Ama underraps tutun.
LOL! evet, bu kolay bir internet forum yayınlanmıştır's düşünüyor olacak.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer