![]() |
|
| |||
| |||
| Ben okulda bir oyun artık devam edemez. Bu sözcüğü oyun Her şey bir otomatik yasaklanacak ve eğer bu kadar kısa sürede bunu bloke olur bırakın eserlerini bir oyun sitesi bulurum.: (Arkadaşım defilter hakkında ancak okul de bunları blok ise (tüm olanları en azından I), sadece benim fikrim bu sözcüğü oyun ama kendi sitem için muhtemelen yasaklı alırsınız bir denedim. Lütfen yardım, biri! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Okul yönetici erişim oyun siteleri ve böylece gereken tüm girişimleri engelledi.
| |||
| |||
| ve ne zaman bu sitede ve Oyun size m3 falan L337 ... Okul G @ gerektiğini söylemek istiyorum: (FTW kuralları Breaking yapın! |
|
| |||
| |||
| Hiç bir proxy kullanarak denediniz mi? Bazı okullar da blok yapmak, ama eğer bir de yasaklamadıysa bulmak gerekirse, o zaman I almak gerekir inanıyoruz. Olarak belki bulunabilir ve ertesi gün bloke üzerinde aynı proxy ve üzerinde de kullanarak, sayılmaz mı:) |
|
| |||
| |||
| En çok okul engelleme sistemleri benim alan (en azından), bu sadece Firefox veya IE URL alanına siteye doğrudan ip yazıyor kurtulmak için basit bir şekilde url veya tüm URL'leri kelimeleri engelleme dayanmaktadır. Bu başlangıç giderek bulabilirsiniz> çalıştırmak> komut ve Ping.exe O sitenin adını yazmaya. Bunu sayılar bir dizi yazın bakalım bu sayı ve bir cevap almak gerekir. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Eğer okul, kontrollerinde oynamak istiyorum bu site Alıntı:
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Haha, çok olsa da i ama okul için dizüstü alan technians benim dizüstü herhangi bir web sitesine gidebilirsiniz tüm erişim Çok vermek gibi bir WLAN bağlantısı kullanmak Ben yuvarlak tüm filtreleri almak okul technians yardımcı olur. Büyük Ha? Travis |
|
| |||
| |||
| Ive her zaman çalışır bir yol var. Ama underraps tutun. İlk yolu açıktır. 1. Google çeviri ile oyunun sayfasına çevirin. Eğer o doesnt iş için hesap makinesi, o zaman git, sonra sonra pencerenin üst kısmında, sonra url'ye atlamak sağ tıklayıp konular yardımcı olur. Orada Türü Oyun sayfası .. Bu çalışması gerekir. :):):):):) |
|
| |||
| |||
| okul çünkü online oyun oynamak değil ki, diye düşündüm akılda didn't için yaptım. Çünkü hiçbir sitede FireFox ama engellendi böylece indirebilirsiniz couldn't sözcüğü FireFox ile her sitesini bloke olduğunu online oyun oynamak mi Herkes Firefox için çalışıyordu. Dreamweaver FireFox lol bir temel boş sayfa ve önizleme kaydetmek açıktı Onlara zaman zaten okullar bilgisayara yüklenen bu gerçekleştirilmesine değil almaya çalışırken görmek komikti, tüm onlar yapmak zorunda kaldı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL! evet, bu kolay bir internet forum yayınlanmıştır's düşünüyor olacak. ![]()
![]() |
|
| Bookmarks |