![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не можу піти на будь-яку гру в школі зараз. Нічого з грою слів у ньому автоматично забороняються, і якщо ми знайдемо ігровий сайт, який працює, як тільки ми залишаємо він отримує заблокований.: (Мій друг говорить про defilter але школа блокує їх, а також (по крайней мере, всі ті, Я пробував), моя тільки ідея, щоб зробити власний сайт, не гра в слова, але вона буде, швидше за все, заборонені. будь ласка, допоможіть, хто-то! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Адміністратор школи блокувала всі спроби отримати доступ до ігор сайти і тому вони повинні.
| |||
| |||
| і коли ви зробите цей сайт і ви хочете сказати грі ви повинні мати G @ м3 або щось ... Школа L337: (Порушення правил FTW! |
|
| |||
| |||
| Ви коли-небудь пробував використовувати проксі-сервер? Я знаю, що деякі школи також роблять ці блоки, але якщо ви зможете знайти той, який вони не заблоковані, то ви повинні мати можливість отримати у я вірю. Не розраховуйте на використання одного проксі знову і знову, хоча, як це, ймовірно, буде знайдений і заблокований на наступний день:) |
|
| |||
| |||
| Більшість шкіл блокують системи засновані на блокуванні слів в URL-адреси або цілі URL (принаймні в моїй області), простий спосіб обійти це просто ввівши IP-сайту безпосередньо в Firefox або URL тобто області. Його можна знайти, вибравши Пуск> Виконати> CMD і набравши в ping.exe то назва сайту. Ви повинні отримати відповідь з набором номера в ньому, тип номера в цих і там ви йдете. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Якщо ви хочете грати в ігри в школі, перевірте цей Сайт поза Цитата:
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Ха-ха, я можу допомогти школі technians тому я обійти всі фільтри, хоча я використовую WLAN підключення, як я беру ноутбук до школи, але technians дати мій ноутбук будь-який доступ, щоб я міг піти на будь-якому сайті. Великий Huh? Travis |
|
| |||
| |||
| Ive Got A Way, який завжди працює. Але тримати його underraps. Перший спосіб полягає в очевидною. 1. Перекласти сторінку гри через Google Translation. Якщо це оленяча шкіра робота Перейти на калькуляторі, то допомога, то довідки клацніть правою кнопкою на верхній частині вікна, а потім перейти до URL. Типи сторінка гри там .. Це має спрацювати. :):):):):) |
|
| |||
| |||
| моєї школи зробив це, я розуму не думала, тому що я не граю в онлайн ігри. Кожен чоловік, який зробив грати в онлайнові ігри намагався Завантажити Firefox, оскільки сайт не був заблокований на FireFox, але кожен сайт зі словом FireFox була заблокована, щоб вони не могли завантажити його. Дивно було бачити їх намагаються отримати його, коли він, НЕ розуміючи, він уже був встановлений на комп'ютері, шкіл, всі вони повинні були робити відкрито Dreamweaver зберегти основні порожню сторінку і переглянути її у LOL FireFox. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL! Так, це буде легко розглядають це були розміщені на інтернет-форумі. ![]()
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ідіоти на Моя школа перевернутися їх вантажівка ... | cheesepuff | Off Topic Discussion | 5 | 22 жовтня 2009 15:41 |
| Шкідливих вірусів / Trojan Блоки IE Images! (HELP) | eslfish | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 42 | 2 січня 2009 18:58 |
| Стара школа мобільних дозвону | pest79456 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 2 серпня 2008 12:39 |
| Хто є програмування в школі? | gaza14 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 22 | 29 березня 2008 04:09 |
| Допомога школі Гребля | adamshore | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 5 грудня 2007 11:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |