менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Школа блоки всіх іграх

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 липня 2007, 08:35
Нові члени групи

Default Школа блоки всіх іграх

Я не можу піти на будь-яку гру в школі зараз. Нічого з грою слів у ньому автоматично забороняються, і якщо ми знайдемо ігровий сайт, який працює, як тільки ми залишаємо він отримує заблокований.: (Мій друг говорить про defilter але школа блокує їх, а також (по крайней мере, всі ті, Я пробував), моя тільки ідея, щоб зробити власний сайт, не гра в слова, але вона буде, швидше за все, заборонені. будь ласка, допоможіть, хто-то!
Old 6 липня 2007, 08:42
Забороненої угруповання

Адміністратор школи блокувала всі спроби отримати доступ до ігор сайти і тому вони повинні.

Зробіть ваш власний сайт Мат.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 6 липня 2007, 21:09
Член групи

і коли ви зробите цей сайт і ви хочете сказати грі ви повинні мати G @ м3 або щось ... Школа L337: (Порушення правил FTW!
Old 31 липня 2007, 09:08
Нові члени групи

Ви коли-небудь пробував використовувати проксі-сервер? Я знаю, що деякі школи також роблять ці блоки, але якщо ви зможете знайти той, який вони не заблоковані, то ви повинні мати можливість отримати у я вірю. Не розраховуйте на використання одного проксі знову і знову, хоча, як це, ймовірно, буде знайдений і заблокований на наступний день:)
Old 31 липня 2007, 11:29
Член групи

Більшість шкіл блокують системи засновані на блокуванні слів в URL-адреси або цілі URL (принаймні в моїй області), простий спосіб обійти це просто ввівши IP-сайту безпосередньо в Firefox або URL тобто області. Його можна знайти, вибравши Пуск> Виконати> CMD і набравши в ping.exe то назва сайту. Ви повинні отримати відповідь з набором номера в ньому, тип номера в цих і там ви йдете.
Old 31 липня 2007, 11:32
Модератор групи

Якщо ви хочете грати в ігри в школі, перевірте цей Сайт поза
Цитата:
Ви зможете грати у безкоштовні Інтернет Ігри миттєво. Наш список такий великий, швидше за все, Вам ніколи не буде на все життя бути в змозі грати у всі ці ігри. Інша річ, яка більше про нашу список безкоштовних онлайн ігор; оскільки ми пропонуємо перелік усього мережа безкоштовних онлайн ігор, деякі сайти безкоштовних онлайн ігор не можуть бути заблоковані зі школи, значить, ви, імовірно, зможе знайти Деякі великі безкоштовних онлайн ігор, тут ви можете грати, навіть в школі, без використання проксі-сайтів

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 1 серпня 2007, 15:15
Нові члени групи

Ха-ха, я можу допомогти школі technians тому я обійти всі фільтри, хоча я використовую WLAN підключення, як я беру ноутбук до школи, але technians дати мій ноутбук будь-який доступ, щоб я міг піти на будь-якому сайті. Великий Huh?

Travis
Old 13 серпня 2007, 16:59
Член групи

Ive Got A Way, який завжди працює. Але тримати його underraps. Перший спосіб полягає в очевидною. 1. Перекласти сторінку гри через Google Translation. Якщо це оленяча шкіра робота Перейти на калькуляторі, то допомога, то довідки клацніть правою кнопкою на верхній частині вікна, а потім перейти до URL. Типи сторінка гри там .. Це має спрацювати. :):):):):)
Old 19 серпня 2007, 13:14
Член групи

моєї школи зробив це, я розуму не думала, тому що я не граю в онлайн ігри. Кожен чоловік, який зробив грати в онлайнові ігри намагався Завантажити Firefox, оскільки сайт не був заблокований на FireFox, але кожен сайт зі словом FireFox була заблокована, щоб вони не могли завантажити його. Дивно було бачити їх намагаються отримати його, коли він, НЕ розуміючи, він уже був встановлений на комп'ютері, шкіл, всі вони повинні були робити відкрито Dreamweaver зберегти основні порожню сторінку і переглянути її у LOL FireFox.
Old 20 серпня 2007, 02:54
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав на південь View Post
Ive Got A Way, який завжди працює. Але тримати його underraps.
LOL! Так, це буде легко розглядають це були розміщені на інтернет-форумі.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ідіоти на Моя школа перевернутися їх вантажівка ... cheesepuff Off Topic Discussion 5 22 жовтня 2009 15:41
Шкідливих вірусів / Trojan Блоки IE Images! (HELP) eslfish Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 42 2 січня 2009 18:58
Стара школа мобільних дозвону pest79456 Мережа, Модеми & VoIP 1 2 серпня 2008 12:39
Хто є програмування в школі? gaza14 Веб дизайн, хостинг & SEO 22 29 березня 2008 04:09
Допомога школі Гребля adamshore Мережа, Модеми & VoIP 1 5 грудня 2007 11:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.