menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Mám používat on-přístup AntiSpyware?

Reply

Thread Nástroje
Old 13.února 2008, 14:45
Člen Skupina

Default Mám používat on-přístup AntiSpyware?

I am using avast domů, PC Tools firewall a spybot (na vyžádání)

měly používat i on-access antispyware? Pokud yes.which jeden? Chci používat TheatFire nebo Boclean.What činit u myslíte o tomto programu?

Sorry for my bad anglicky.

P4 3GHz, +1.5gigabajt ram ,.....
Xp sp2-Pro všechny záplaty.
Old 13.února 2008, 16:09
Moderátor skupiny

Default Mám používat on-přístup AntiSpyware?

Buď ThreatFire nebo BOClean bude v pořádku, ale jen jeden je nutná.

Nahlédněte tady Další návrhy.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
I Can't Update Antivirus a antispyware midnight11 Virus, spyware a bezpečnost 3 26.října 2009 09:37
Antivirus / Antispyware pro Windows Úvod Server? mctw Virus, spyware a bezpečnost 11 10. dubna 2009 15:43
Antispyware log stephencastellani Virus, spyware a bezpečnost 1 7. března 2008 16:04
Odstranění AntiSpyware Stěhovací Progams chrisleech11 Virus, spyware a bezpečnost 13 27. prosinec 2007 12:54
SWS AntiSpyware odstraňování virů connolly269 Virus, spyware a bezpečnost 1 4. prosinec 2007 01:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.