manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Trebam li koristiti na pristup protušpijunskih?

Reply

Thread Tools
Old 13 veljača 2008, 14:45
Member Group

Default Trebam li koristiti na pristup protušpijunskih?

ja sam koristeći avast home, pc tools firewall i spybot (na zahtjev)

bi trebao ja koristiti na pristup antispyware? ako yes.which jedan? Želim koristiti TheatFire ili Boclean.What obaviti u misliti o ovaj program?

žalostan za moj loš engleski jezik.

P4 3GHz, 1.5GB ram ,.....
XP-Pro SP2 svi skrpan.
Old 13 veljača 2008, 16:09
Moderator / ica grupe

Default Trebam li koristiti na pristup protušpijunskih?

Ili ThreatFire ili BOClean bi biti sve u redu, ali samo jedan je potreban.

Imaju izgled ovdje za više prijedloga.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ne mogu Ažurirati AntiVirus i antispyware midnight11 Virus, Spyware i sigurnost 3 26 listopad 2009 09:37
Antivirus / protušpijunskih za Windows Home Server? mctw Virus, Spyware i sigurnost 11 10. travanj 2009 15:43
Protušpijunskih log stephencastellani Virus, Spyware i sigurnost 1 7. ožujak 2008 16:04
Uklanjanje protušpijunski Uklanjanje Progams chrisleech11 Virus, Spyware i sigurnost 13 27. prosinac 2007 12:54
SWS protušpijunski Virus Removal connolly269 Virus, Spyware i sigurnost 1 4. prosinac 2007 01:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.