mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Man vajadzētu izmantot piekļuves antispyware?

Reply

Thread Tools
Old Februāris 13, 2008, 14:45
Loceklis

Default Man vajadzētu izmantot piekļuves antispyware?

es lietoju Avast mājas, pc instrumenti ugunsmūri un Spybot (pēc pieprasījuma)

man vajadzētu izmantot piekļuves antispyware? ja yes.which one? Es vēlos izmantot TheatFire vai Boclean.What do u domas par šo programmu?

sorry for my bad angļu valodā.

P4 3GHz, 1.5Gb ram ,.....
XP Pro SP2 visu Patched.
Old Februāris 13, 2008, 16:09
Moderator Group

Default Man vajadzētu izmantot piekļuves antispyware?

Nu ThreatFire vai BOClean būtu labi, bet tikai viena ir nepieciešama.

Vai meklēt šeit vairāk ierosinājumus.

Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Es nevaru Update Antivirus un Antispyware midnight11 Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 3 26 oktobris 2009 09:37
Antivirus / Antispyware Windows Home Server? mctw Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 11 10 aprīlis 2009 15:43
Antispyware log stephencastellani Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 1 7 marts 2008 16:04
Noņemot AntiSpyware Pārcelšanās progams chrisleech11 Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 13 27 decembris 2007 12:54
SWS AntiSpyware Virus Removal connolly269 Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 1 4 decembris 2007 01:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.