менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Чи повинен я використовувати на доступ шпигунів?

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 лютого 2008, 14:45
Член групи

Default Чи повинен я використовувати на доступ шпигунів?

Я використовую Avast Home, PC брандмауер інструментів і Spybot (за вимогою)

я повинен використовувати по-доступ шпигунів? якщо yes.which один? Я хочу використовувати TheatFire або Boclean.What Do U думаю про цю програму?

Вибачте за мій поганий англійська.

P4 3GHz, 1.5GB RAM ,.....
Xp-Pro SP2 всі латки.
Old 13 лютого 2008, 16:09
Модератор групи

Default Чи повинен я використовувати на доступ шпигунів?

Або ThreatFire або BOClean б добре, але потрібна тільки одна.

Погляньте тут Додаткові пропозиції.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Я не можу оновлювати антивірусні та антишпигунські midnight11 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 26 жовтня 2009 09:37
Antivirus / Antispyware Для Windows Home Server? mctw Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 11 10 квітня 2009 15:43
Antispyware журналу stephencastellani Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 7 березня 2008 16:04
Видалення AntiSpyware видалення Progams chrisleech11 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 13 27 грудня 2007 12:54
SWS AntiSpyware видалення вірусів connolly269 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 4 грудня 2007 01:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.