μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Αργή υπολογιστή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Ιούλη 2007, 22:54
Μέλος Ομάδα

Default Αργή υπολογιστή

φορητό υπολογιστή μου να κρατάει βραδύτερη. στο σημείο όπου σήμερα είναι μικρότερη από ό, τι πριν από χρόνια, όταν ήμουν σε dialup. Γνωρίζω τον υπολογιστή τους, να προκαλέσουν ακόμη και να κάνουμε πράγματα εκτός του Διαδικτύου, ενώ λαμβάνουν πάντα. Χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου όλη την ώρα, αλλά είμαι υπολογιστής αναλφάβητος όταν πρόκειται για τη συντήρηση και τα προβλήματα. Χρήση CPU έχει πάρει μέχρι το σημείο όπου το συνήθως σε ή κοντά στο 100%. 42% ελεύθερο χώρο στον υπολογιστή, την ανασυγκρότηση και την άλλη μέρα δεν έκανε τίποτα. Υποθέτω ότι αυτό είναι οι ιοί; Τι να κάνουμε;
πειρασμό να αγοράσουν μόνο ένα νέο φορητό υπολογιστή, αλλά είναι περίπλοκο να μεταφέρει τα πάντα; και πάντα θα έχω κατεβάσει μεταφορά;
ευχαριστώ!
Old 24 Ιούλη 2007, 23:31
Συντονιστής Ομάδας

Default Αργή υπολογιστή

Έχετε και την εκτέλεση οποιουδήποτε κατά του ιού; http://www.thecomputerforums.co.uk/file1.html
Τι λέτε για Anti-Spyware; http://www.thecomputerforums.co.uk/file7.html
Επίσης ένα καλό δίσκο καθαρότερο. http://www.thecomputerforums.co.uk/file6.html

Το πρώτο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε διαφημίσεων / Remove Programs και να αφαιρέσετε κάτι ξέρετε εσείς δεν χρησιμοποιούν ή δεν θα πρέπει να είναι εκεί.

Αν έχετε κατά του ιού να βεβαιωθείτε ότι είναι ενημερωμένο, το εκτελέσετε και αφαίρεση βρέθηκε τίποτα.

Στη συνέχεια κατεβάστε Spy-bot αναζήτηση και να καταστρέφουν (anti-spyware) και τρέχει ότι και για την άρση τυχόν ύποπτα προγράμματα βρέθηκαν.

Στη συνέχεια κατεβάστε CCleaner (μονάδα_δίσκου καθαρότερα) μία φορά CCleaner είναι ανοικτή κλικ Run Καθαρότερες περιμένουμε και ας το καθαρό σας σύστημα των παλαιών σκουπίδια. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Θέματα (επάνω αριστερά) Μετά πατήστε Σάρωση για Θέματα> Στη συνέχεια, κάντε κλικ Fix επιλεγμένα θέματα.

Αν έχετε απορίες τότε μπορείτε ελεύθερα να ρωτήσετε.
Old 25η Ιουλ 2007, 02:15
Διαχειριστής Ομάδα

Default Αργή υπολογιστή

Συμφωνηθέντα, χρειάζεται ένα καλό καθαρισμό.

Run Hijackthis που μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ: http://www.merijn.org/files/HiJackThis_v2.exe

Μετά το αρχείο παρακάτω.

Θα μας προσφέρει όλα τα κακά πράγματα για τη μηχανή.

Επίσης είσαι λειτουργίας Norton ή McAfee; Αν ναι, είναι πολύ πεινασμένος πόρου και να τον υπολογιστή σας πολύ αργή.

Να μην αγοράσουν μόνο ένα νέο φορητό υπολογιστή, αυτό είναι fixable, απλά χρειάζεται μια μικρή προσπάθεια. :)

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25η Ιουλ 2007, 10:37
Μέλος Ομάδα

Default Αργή υπολογιστή

Απόσπασμα:
Έχετε και την εκτέλεση οποιουδήποτε κατά του ιού; http://www.thecomputerforums.co.uk/file1.html
Τι λέτε για Anti-Spyware; http://www.thecomputerforums.co.uk/file7.html
Επίσης ένα καλό δίσκο καθαρότερο. http://www.thecomputerforums.co.uk/file6.html

Το πρώτο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε διαφημίσεων / Remove Programs και να αφαιρέσετε κάτι ξέρετε εσείς δεν χρησιμοποιούν ή δεν θα πρέπει να είναι εκεί.

Αν έχετε κατά του ιού να βεβαιωθείτε ότι είναι ενημερωμένο, το εκτελέσετε και αφαίρεση βρέθηκε τίποτα.

Στη συνέχεια κατεβάστε Spy-bot αναζήτηση και να καταστρέφουν (anti-spyware) και τρέχει ότι και για την άρση τυχόν ύποπτα προγράμματα βρέθηκαν.

Στη συνέχεια κατεβάστε CCleaner (μονάδα_δίσκου καθαρότερα) μία φορά CCleaner είναι ανοικτή κλικ Run Καθαρότερες περιμένουμε και ας το καθαρό σας σύστημα των παλαιών σκουπίδια. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Θέματα (επάνω αριστερά) Μετά πατήστε Σάρωση για Θέματα> Στη συνέχεια, κάντε κλικ Fix επιλεγμένα θέματα.

Αν έχετε απορίες τότε μπορείτε ελεύθερα να ρωτήσετε.
Έχω τεμ εργαλεία spyware γιατρός, και
Symantec ιών

Θα ελέγχει σε καθαρότερες οδήγησης. ευχαριστεί μια δέσμη!
Old 25η Ιουλ 2007, 10:55
Συντονιστής Ομάδας

Default Αργή υπολογιστή

Θα πρέπει να προσπαθείτε Advanced WindowsCare Προσωπικά. 2,5
Θα μου sped σύστημα μέχρι πολύ

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 25η Ιουλ 2007, 11:18
Διαχειριστής Ομάδα

Default Αργή υπολογιστή

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας real77 View Post
Έχω τεμ εργαλεία spyware γιατρός, και
Symantec ιών

Θα ελέγχει σε καθαρότερες οδήγησης. ευχαριστεί μια δέσμη!
Το Norton είναι σκατά.

Αφαίρεση και μόνο ότι θα επιταχύνει το PC σας μια παρτίδα.
Old 1, Αυγούστου 2007, 04:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Αργή υπολογιστή

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Το Norton είναι σκατά.

Αφαίρεση και μόνο ότι θα επιταχύνει το PC σας μια παρτίδα.
Haha, ναι. Μόλις αφήσετε το Norton και να λάβει άλλα antivirus. Όπως avast ή NOD32. Επίσης, ένα καλό antivirus και δεν κάνουν τον υπολογιστή σας βαρύ. Πάντοτε να καθαρίσει το PC σας και εγώ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υπολογιστή που τρέχει πολύ αργή curlysmith Γενική Συζήτηση Hardware 5 12 Σεπτέμβρη 2009 02:48
Αργή νέο υπολογιστή .. Ξεφορτώθηκε του συστήματος των Windows σουίτα πριν από μία εβδομάδα και με αργούς ρυθμούς. bryan123 Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 25 Αυγούστου 2009 10:40
Αργή Νέα Υπολογιστών bryan123 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 23 Αυγούστου 2009 04:20
Κατάψυξη και Υπολογιστών XP GETS Slow Siouxpurman Γενική Συζήτηση Hardware 18 11 Ιουν 2009 23:59
Υπολογιστή που εκτελεί αργή antbann Virus, Spyware & Ασφάλεια 10 23 Μαρ 2008 12:21
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.