![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| мој лаптоп успомена узимајући спорије. до места где је сада спорије него година када сам био на диалуп. Знам својих рачунара, чак и узроковати радиш ствари са Интернета док се заувек. користим моје рачунар свих времена, али сам неписмен рачунар када је у питању одржавање и проблеме. ЦЕНТРАЛНА ПРОЦЕСОРСКА ЈЕДИНИЦА обичај је стечен до места где се обично на својим или близу 100%. 42% слободног простора на рачунар, а неки дан Дефрагментирање учинио ништа. претпостављам ово вирусе? Шта радити? искушењу да једноставно купите нову лаптоп, али је то компликовано за пренос све? и који би све сам скинути трансфера? хвала! |
|
| |||
| |||
| Имате ли и да покреће било коју Анти-вирус? хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/филе1.хтмл Како о Анти-Спыуаре? хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/филе7.хтмл Исто тако добро возити чистија. хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/филе6.хтмл Прва ствар коју можемо учинити јесте да иде оглас / Уклони програме и уклоните све што знате да не користе или не би требао бити тамо. Ако имате Анти-вирус побрините се да је до данас, покрените га и премештање било што нађено. Тада скините Спы-БОТ тражи и уништи (анти-спыуаре) и да покреће да и уклоните све програме осумњиченог пронађено. Тада скините ЦЦлеанер (чистији погон) једном ЦЦлеанер је отворен кликните Покрени чисти сачекате и нека га очистити систем старудије. Затим кликните на дугме питања (горе лево) затим кликните Сцан фор питања> Затим кликните Поправи одабране проблеме. Ако имате било каквих питања слободно онда питати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Договорено, потребно добро поспремити.
Покрени Хијацктхис који можете скинути овде: хттп://ууу.меријн.орг/филес/ХиЈацкТхис_в2.ексе Пост лог датотеку у наставку. То ће нам рећи све прљаве ствари на машини. Такође су вам покретање или Нортон МцАфее? Ако је тако да су врло гладна ресурса и учинити ваш рачунар врло споро. Не праведан купити нови лаптоп, ово је поправљив, само треба мало труда. :) Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Сымантец Анти-вирус Ја ћу проверити у погон чистија. Хвала хрпа! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Треба да покушати Адванцед УиндоусЦаре Персонал. 2,5 То мој систем шпед уп увелико
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Уклањање да ће убрзати вас ПЦ пуно. |
|
| |||
| |||
| Хаха, да. Само оставите север Антивирусни и другима. Као нод32 или аваст. Његова је добар Антивирусни и не би Ваш ПЦ тешка. Увек поспремити рачунар превише. |