![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ive mám nový počítač, můj starý počítač, switch a dva krátké rovné kabely. Im převést 4 GB hudby z mého starého comp na můj nový a jeho rčení 120mins! Jak je to, když je třeba jít až 100Mbps? Ant ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 100Mbps = 100 megabitů za sekundu.
100 megabitů = 1024 MB. Takže 1 MB za sekundu. 4000 sekund = 66 minut. Jak jste si kopii stroje zpožděním kvůli je online, a to jde v pozadí jedna mnoha dalších faktorech. Takže 120mins není off. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Má starý PC má 10 nebo 100 Mb / s kartou? Také věci jako firewally mohou pomalu dolů společně s Anti-Virus skenery. Zapněte ho a nedělají to. |
|
| |||
| |||
| 100Mbps = 12.5MBps! ne 1024! Ant ... |
|
| |||
| |||
| 100Mbps = 12.5MBps 4GB/12.5MB = 320Sec! 5:30 min! |
|
| |||
| |||
| Tak to bylo ve spěchu a kopírovány, že mimo jiné webové stránky poté, co dělá Google. Každopádně ... Jaké síťové karty, je ve starém PC? Zkoušeli jste mé další návrhy. |
|
| |||
| |||
| Také Windows čas průvodci jsou obvykle daleko, že si skutečně časovaným to? Jak dlouho to trvá? |
|
| |||
| |||
| Existuje 8 bitů v byte. 8bps = 1Bps 8kbps = 1KBps 8mbps = 1Mbps 8gbps = 1Gbps Ant ... |
|
| |||
| |||
| oh, pardon, špatné čas je teď. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Nebyl jsem přemýšlel pravdu. Díky. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Pomalé spuštění na Windows Vista Home Premium? | LegendaryFire | Operační systémy Windows | 12 | 20. březen 2009 12:25 |
| Im nové zde, můj PC je velmi pomalé, pomozte | crocit | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 8. prosince 2008 04:21 |
| Acronis Pravda Image Domů automatické zálohování software velmi pomalé | andrewanimation | Obecné Software Chat | 3 | 2. října 2007 19:30 |
| Je to všechno trochu pomalý ... | jelboy | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12. července 2007 05:13 |
| Thread Nástroje | |
| |