![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| здрасти на всички Беше ми модем шофьори преинсталирането онзи ден и винаги Ср преди ръка, но реших да опитам avast. Така че, когато бях installling, avast даде тази изскачащото Сигнал ![]() Този сигнал е от моя модем инсталирате CD от моя ISP толкова малко чудех нещо странно се случва тук. Аз тествани с този помощник, за да разберете дали тя е просто невярно положително от avast, но бях изумен да се види, че той няма нито такъв сигнал със своя Интернет доставчик модем драйвер CD и той ползва същия модел модем, като мен, всичко е едно и също с неговата настройка бар на ISP, ХЕС с plusnet като съм с supanet. Anyhows, той няма нито готовност и го направих, за да бъде невъзможен фалшива тревога от avast просто е да се претенции за нещата. с уважение Моята система: Фред
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като фалшиво положителни, няма представа защо все пак.
| |||
| |||
| Това би било добра идея да докладва за това Avast. За да съобщите за фалшиви положителни се регистрира в техните форуми и след това в вируси и червеи форум. Не мога да твърдя че това, което файл, който е в кадър, така може да искате да въведете на пълно досие път, когато изпращате. Те могат също така искам да цип на копие от него и го изпраща до тях. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за просвирване момчета, ако нейната фалшиво положителни тогава Ал направя, че с avast. Съжалявам за лошата снимка, но името на файла и зловреден софтуер името, дадено бе ..... зловреден софтуер име ... Win32Agent-wid1 (шпионин) файла ........... C: \ \ Windows \ autoclock.exe С уважение |