![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj všem Byla přeinstalovali modem ovladače na druhý den a vždy před AVG rukou, ale rozhodl se zkusit avast. Takže když jsem byl installling avast odlepeného dal tento záznam ![]() Tento záznam je z mého modem nainstalovat cd od mého ISP tak docela zajímalo něco vtipného děje. I toto zkoušejí s mate, abyste zjistili, jestli je to jen falešné pozitivní od avast, ale byl jsem užasl vidět, že se dostal k takovému záznamu s jeho ISP ovladač modemu cd a ten využívá stejný model jako modem mi, všechno je stejný s jeho nastavením bar ISP, HES s plusnet jak jsem s supanet. Anyhows, dostal bez záznamu, a to i tak, převýšení je falešný záznam ze avast je zrovna na vybíravej o věcech. pozdravy Můj systém: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako falešně pozitivní, ani ponětí, proč ne.
| |||
| |||
| Bylo by dobré, aby to Avast. Hlásit falešné positives zaregistrovat na jejich fóra a potom místo v viry a červy fóru. Nemůžu se na to, co je soubor, který ve snímku tak můžete psát na kompletní cestu k souboru při vysílání. Mohou se také chci, abys fičet kopii a poslat ji na ně. |
|
| |||
| |||
| Díky za odpověď chlapi, pokud je jeho nepravdivé pozitivní pak al udělat s avast. Omlouvám se za špatné pic, ale název souboru a malware název daný byl ..... malware jméno ... Win32Agent-wid1 (špión) filename ........... C: \ \ windows \ autoclock.exe Pozdravy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hot instalovat nový ovladač CD-ROM? | aj2608 | Drives & Removable Media | 1 | 25.listopadu 2009 04:31 |
| Nápověda! Pokaždé, když jsem Re Zavádecí Musím Re-nainstalovat ovladače modemu? | chrisagilitydogs | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 20. května 2009 11:16 |
| Jak na instalaci SP3 UAA Driver? | user1987 | Multimedia & Kodeky | 1 | 30. března 2008 22:38 |
| Jak nainstalovat ovladače na XP | smudge2977 | Obecné Software Chat | 4 | 24. listopadu 2007 12:46 |
| * n00b Alert * - Potřebuji pomoci s mým ovladač grafické karty | Iron_Aden | Multimedia & Kodeky | 5 | 2. srpna 2007 17:37 |
| Thread Nástroje | |
| |