![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all Ήταν επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης μόντεμ μου τις προάλλες και είχε πάντα avg πριν από το χέρι, αλλά αποφάσισε να δοκιμάσει avast. Έτσι, όταν ήμουν installling, avast έδωσε αυτό το αναδυόμενο συναγερμού ![]() Αυτή η καταχώρηση είναι από το εσωτερικό μου μόντεμ εγκατάσταση από cd μου isp έτσι κάπως αστείο αναρωτιούνται κάτι συμβαίνει εδώ. Θα δοκιμαστεί αυτό με mate για να μάθετε αν είναι απλώς μια ψευδή θετικά από avast, αλλά θα ήταν έκπληξη για το γεγονός ότι δεν πήρε τέτοια ειδοποίησης με isp του cd, ενώ το πρόγραμμα οδήγησης μόντεμ χρησιμοποιεί ίδιο μοντέλο μόντεμ όπως εγώ, τα πάντα είναι το ίδιο με την μπάρα την εγκατάσταση isp, με HES plusnet όπως είμαι με supanet. Anyhows, πήρε συναγερμού και δεν το έκανα, ώστε να επίκλισης ψευδή καταχώρηση από avast μόνο να είναι επιλεκτικοί για τα πράγματα. χαιρετισμοί Το σύστημά μου: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν μια ψευδή θετική, αν και δεν γνωρίζει για ποιο λόγο.
| |||
| |||
| Θα ήταν καλή ιδέα να το αναφέρετε στους Avast. Για να αναφέρετε ψευδώς θετικά στο μητρώο τους φόρουμ και, στη συνέχεια, μετά στην ιών και worms φόρουμ. Δεν μπορώ να κάνει ό, τι αρχείο που βρίσκεται στην οθόνη έτσι ώστε να μπορεί να θέλουν να τον τύπο του φακέλου διαδρομή όταν απόσπασης. Μπορούν επίσης να σας ζητήσει να zip ένα αντίγραφό του και να το στείλει σε αυτούς. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για replay παιδιά, αν τα ψευδή θετικά τότε al κάνουμε ότι με avast. Συγγνώμη για την κακή pic, αλλά το όνομα του αρχείου και του κακόβουλου λογισμικού όνομα είχε δοθεί στην ..... κακόβουλου λογισμικού όνομα ... Win32Agent-wid1 (κατάσκοπος) όνομα_αρχείου ........... C: \ \ windows \ autoclock.exe Χαιρετισμοί |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θερμό για να εγκαταστήσετε το νέο CD-Rom Driver? | aj2608 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 25 Νοεμβρίου 2009 04:31 |
| Βοήθεια! Κάθε φορά που Re εκκίνησης θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά τα προγράμματα οδήγησης μόντεμ;; | chrisagilitydogs | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 20 Μαΐου 2009 11:16 |
| Τρόπος εγκατάστασης του SP3 UAA Driver? | user1987 | Multimedia & Codecs | 1 | 30 Μαρ 2008 22:38 |
| Πώς Install Driver για XP | smudge2977 | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 24 Νοε 2007 12:46 |
| * * n00b Alert - I Need Help With My Graphics Card Driver | Iron_Aden | Multimedia & Codecs | 5 | 2 Αυγ 2007 17:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |