![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi svi Bio je ponovo instalirati upravljačke programe modema moj neki dan i da je uvijek prije avg ruci, ali odlučio je da probati avast. Kad sam bio installling, avast je dala ovaj popup alert ![]() To upozorenje je iznutra moj modem instalirati cd od mog ISP tako kinda pitate nešto smiješno događa ovdje. I ovo s ispitivanim mate saznati ako se samo lažno pozitivnih od avast, ali bio sam zadivljen kako biste vidjeli da je on dobio nijedan takav upozorenja sa svojim ISP modem driver cd i on koristi isti model modema kao mene, sve je isto s njegovom setup-bar na ISP, hes s plusnet kako sam s supanet. Anyhows, on je dobio bez upozorenja i ja učinio, tako da ne mogu biti lažno upozorenje iz avast samo da se o picky stvari. pozdravi My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao lažno pozitivan, ali nijedan ideja zašto.
| |||
| |||
| Bilo bi dobro da ovaj izvještaj Avast. Da bi prijavio false positives registrirate na njihove forume i onda u post virusa i crva forum. Ne mogu to napraviti datoteku koja se nalazi u sliki tako da svibanj želite tip iz kompletne datoteku put prilikom objavljivanja. Oni svibanj isto tako želim da zip up kopiju ga i pošaljite ga na njih. |
|
| |||
| |||
| Hvala za ponovno momci, ako njezini lažne pozitivne al onda to sa avast. ispričavam se o lošem slika, ali je ime datoteke i štetnih sadržaja koje je ..... zlonamjernih programa naziv ... Win32Agent-wid1 (špijun) filename ........... C: \ \ windows \ autoclock.exe Pozdravi |