kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Spyware Alert A Modem Illesztőprogram telepítése

Reply

Téma eszközök
Old Július 20 2008, 02:03
Donor Group

Default Spyware Alert A Modem Illesztőprogram telepítése

Hi all

Vajon újratelepíteni a modemet a járművezetők a nap, és mindig avg előtt kézzel, de úgy döntött, hogy megpróbálja avast. Szóval mikor installling, hagyd ezt a felugró figyelmeztető jelzést adtak

Ez a figyelmeztető jelzés belül a modemet telepíteni cd-om isp kinda úgy gondoltam, valami furcsa történik itt.

Teszteltem ezt egy haver, hogy megtudja, ha ez csak egy hamis pozitív az avast, de én is csodálkoztam, hogy látom, hogy neki nincs ilyen figyelmeztető jelzést a saját isp modem driver CD-t, és ugyanazt a modellt használ modemet, mint én, minden ugyanaz s bár az ISP beállítás, a HES plusnet ahogy vagyok supanet.

Anyhows, akkor nincs riasztás, és én megtettem, hogy vidám legyen a hamis riasztás az avast csak az, hogy válogatós dolgokról.

üdvözlettel
Attached Thumbnails
Spyware Alert From Modem Driver Install-supanet-spyware-alert.jpg  

My System: Fred

Processzor (ok):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Alaplap:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM memória:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafikus kártya (k):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Hangkártya:
Hamarosan:)
Merevlemez (ek):
WD 250 GB 16MB
Optikai meghajtó (k):
LG DVD RW SATA
Case / tápegység:
CM Elite/OCZ780MXS
Hűtés:
Xigmatek Dark Knight
Hálózat / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ok):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operációs rendszer (ek):
XP64Bit
Old Július 20 2008, 08:43
Administrator Group

Úgy hangzik, mint a hamis pozitív, fogalmam sincs, miért van.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Július 20 2008, 16:34
Moderátor Csoport

Nem lenne jó ötlet, hogy jelentse ezt az Avast. Ha jelentés hamis pozitív nyilvántartás a fórum majd elküldeni a vírusok és férgek fórum.

Nem tudom, hogy milyen fájl van a screenshot hát típus a teljes elérési utat, ha kiküldetésére. Azt is szeretnénk, ha a zip egy példányát, és küldje el nekik.

Old Július 21 2008, 07:46
Donor Group

Kösz a replay srácok, ha a hamis pozitív, akkor az al csinálni, hogy hagyd.

Elnézést a rossz kép, de a fájlnév és a rosszindulatú szoftverek nevét adni a volt .....

malware név ... Win32Agent-wid1 (kém)
filename ........... C: \ \ windows \ autoclock.exe

Üdvözlettel
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Forró telepítése Új CD-ROM meghajtó? aj2608 Drives & Removable Media 1 November 25, 2009 04:31
Segítség! Minden egyes alkalommal, amikor Re Boot már a Re-install Modem Drivers? chrisagilitydogs Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 20. május 2009 11:16
Hogyan telepítsük az SP3 UAA Driver? user1987 Multimédia és kodekek 1 30. március 2008 22:38
Hogyan tudom telepíteni az XP Driver smudge2977 General Chat szoftver 4 24. november 2007 12:46
* * n00b Alert - I Need Help With My Graphics Card Driver Iron_Aden Multimédia és kodekek 5 2. augusztus 2007 17:37
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.