![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all Vajon újratelepíteni a modemet a járművezetők a nap, és mindig avg előtt kézzel, de úgy döntött, hogy megpróbálja avast. Szóval mikor installling, hagyd ezt a felugró figyelmeztető jelzést adtak ![]() Ez a figyelmeztető jelzés belül a modemet telepíteni cd-om isp kinda úgy gondoltam, valami furcsa történik itt. Teszteltem ezt egy haver, hogy megtudja, ha ez csak egy hamis pozitív az avast, de én is csodálkoztam, hogy látom, hogy neki nincs ilyen figyelmeztető jelzést a saját isp modem driver CD-t, és ugyanazt a modellt használ modemet, mint én, minden ugyanaz s bár az ISP beállítás, a HES plusnet ahogy vagyok supanet. Anyhows, akkor nincs riasztás, és én megtettem, hogy vidám legyen a hamis riasztás az avast csak az, hogy válogatós dolgokról. üdvözlettel My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a hamis pozitív, fogalmam sincs, miért van.
| |||
| |||
| Nem lenne jó ötlet, hogy jelentse ezt az Avast. Ha jelentés hamis pozitív nyilvántartás a fórum majd elküldeni a vírusok és férgek fórum. Nem tudom, hogy milyen fájl van a screenshot hát típus a teljes elérési utat, ha kiküldetésére. Azt is szeretnénk, ha a zip egy példányát, és küldje el nekik. |
|
| |||
| |||
| Kösz a replay srácok, ha a hamis pozitív, akkor az al csinálni, hogy hagyd. Elnézést a rossz kép, de a fájlnév és a rosszindulatú szoftverek nevét adni a volt ..... malware név ... Win32Agent-wid1 (kém) filename ........... C: \ \ windows \ autoclock.exe Üdvözlettel |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Forró telepítése Új CD-ROM meghajtó? | aj2608 | Drives & Removable Media | 1 | November 25, 2009 04:31 |
| Segítség! Minden egyes alkalommal, amikor Re Boot már a Re-install Modem Drivers? | chrisagilitydogs | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 20. május 2009 11:16 |
| Hogyan telepítsük az SP3 UAA Driver? | user1987 | Multimédia és kodekek | 1 | 30. március 2008 22:38 |
| Hogyan tudom telepíteni az XP Driver | smudge2977 | General Chat szoftver | 4 | 24. november 2007 12:46 |
| * * n00b Alert - I Need Help With My Graphics Card Driver | Iron_Aden | Multimédia és kodekek | 5 | 2. augusztus 2007 17:37 |
| Téma eszközök | |
| |