![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי כולם האם התקנה מחדש של מנהלי ההתקן של המודם שלי לפני כמה ימים והיה לו ממוצע תמיד לפני היד, אבל החלטתי לנסות avast. אז כשהייתי installling, avast נתנה התראה זה קופץ ![]() התראה זו היא מתוך תקליטור ההתקנה של המודם שלי מ ISP שלי אז קצת תוהה מה שקורה כאן משהו מצחיק. אני זה נבדק עם בן זוג, כדי לדעת אם היא רק שקר חיובי מ avast, אבל אני נדהם לראות כי הוא לא קיבל התראה כזו עם ספק האינטרנט שלו, המודם CD הנהג והוא משתמש באותו דגם כמו מודם לי, הכל אותו הדבר עם תוכנית ההתקנה של סרגל ISP, hes עם plusnet כפי AM עם supanet. Anyhows, הוא לא קיבל התראה ו עשיתי, אז צביעות להיות התראת שווא מ avast רק כדי להיות picky על דברים. דרישת שלום המערכת שלי: פרד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו שקר חיובי, אם כי לא ידע למה.
| |||
| |||
| זה יהיה רעיון טוב כדי לדווח על זה Avast. כדי לדווח על שקר positives להירשם בכתובת את הפורומים ואז לכתוב את וירוסים ותולעים הפורום. אני לא יכול להבין מה הוא קובץ של תמונת מסך לכן אולי כדאי להשלים את סוג הקובץ נתיב כאשר הפרסום. הם עשויים גם רוצה לרכוס עותק של אותו ולשלוח אותו אליהם. |
|
| |||
| |||
| תודה, חבר 'ה משחק חוזר, אם את חיובית של שקר אז אל תעשה את זה עם avast. מצטער על pic רע, אבל את שם הקובץ ואת השם שניתן כדי malware היה ..... תוכנות זדוניות שם ... Win32Agent-wid1 (מרגל) שם הקובץ ........... C: \ \ Windows \ autoclock.exe דרישת שלום |