![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi all Buvo įdiegti savo modemo tvarkykles kitą dieną ir visada Vid iki pusės, bet nusprendžiau pabandyti Avast. Taigi, kai buvau installling, Avast pridėjo šį iššokantį perspėjimą, ![]() Šis įspėjimas yra viduje mano modemo diegimo kompaktinį diską iš mano IPT taip kinda wondering kas juokinga vyksta čia. Aš išbandyti šį mate kad išsiaiškintumėte, ar tai tik klaidingas teigiamas Avast, bet aš buvau nustebęs, matydamas, kad jis gavo ne tokio įspėjimo su savo ISP modemo tvarkyklė CD ir jis naudoja tą patį modelį kaip man modemas, viskas tas pats su savo nustatymus baras ISP, HES su plusnet nes esu su supanet. Anyhows, jis gavo ne perspėjimo ir aš, todėl vykti melagingą perspėjimą iš avast tiesiog būti su smulkmeniškas apie dalykus. linkėjimai Mano sistema: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip klaidingai teigiamo, no idea why though.
| |||
| |||
| Tai būtų gera idėja apie tai praneša Avast. Norėdami pranešti apie neteisingus teigiamus registruotis jų Forumai tada paštu virusai ir kirminai forumas. Aš negaliu padaryti, kokia byla, kuri yra screenshot todėl jums gali tekti įvesti iš failo, kai visiškai parašėte. Jie gali taip pat norime, kad Jūs Zip iki jo kopiją ir nusiunčia ją jiems. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už pakartojimą vaikinai, jei klaidingai teigiamų tada al daryti su avast. Atsiprašome Bad pic, bet vardą ir kenkėjiškų programų pavadinimas, suteiktas jam buvo ..... Malware vardą ... Win32Agent-wid1 (Spy) Filename ........... C: \ Windows \ autoclock.exe Linkėjimai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Hot įdiegti naują CD-ROM tvarkyklę? | aj2608 | Drives & Removable Media | 1 | Lapkritis 25, 2009 04:31 |
| Padėti! Kiekvieną kartą Re Įkėlimo aš iš naujo įdiegti modemo tvarkykles? | chrisagilitydogs | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 20, 2009 11:16 |
| Kaip įdiegti SP3 ŽŪN vairuotojas? | user1987 | Multimedia & Codecs | 1 | Kovas 30, 2008 22:38 |
| Kaip įdiegti tvarkyklės XP | smudge2977 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Lapkritis 24, 2007 12:46 |
| * n00b Alert "* - I Need Help With My grafikos plokštę | Iron_Aden | Multimedia & Codecs | 5 | 2 rugpjūtis 2007 17:37 |
| Temos įrankiai | |
| |