mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Spyware alert iš Modemo tvarkyklės įdiegimas

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 20, 2008, 02:03
Donorų grupės

Default Spyware alert iš Modemo tvarkyklės įdiegimas

hi all

Buvo įdiegti savo modemo tvarkykles kitą dieną ir visada Vid iki pusės, bet nusprendžiau pabandyti Avast. Taigi, kai buvau installling, Avast pridėjo šį iššokantį perspėjimą,

Šis įspėjimas yra viduje mano modemo diegimo kompaktinį diską iš mano IPT taip kinda wondering kas juokinga vyksta čia.

Aš išbandyti šį mate kad išsiaiškintumėte, ar tai tik klaidingas teigiamas Avast, bet aš buvau nustebęs, matydamas, kad jis gavo ne tokio įspėjimo su savo ISP modemo tvarkyklė CD ir jis naudoja tą patį modelį kaip man modemas, viskas tas pats su savo nustatymus baras ISP, HES su plusnet nes esu su supanet.

Anyhows, jis gavo ne perspėjimo ir aš, todėl vykti melagingą perspėjimą iš avast tiesiog būti su smulkmeniškas apie dalykus.

linkėjimai
Attached Thumbnails
Spyware Alert From Modem Driver Install-supanet-spyware-alert.jpg  

Mano sistema: Fred

Procesorius (-iai):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Pagrindinė plokštė:
ASUS P5B Premium Vista Edition
RAM atmintis:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Graphics Card (-ai):
NVIDIA Gainward GTX260 GoldenSample
Garso plokštė:
Greičiau:)
Kietasis diskas (-ai):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Aušinimas:
Xigmatek Dark Knight
Tinklas / Internetas:
3.6Mbps ADSL
Monitorius (-ai):
Targa 19 "TFT, plačiaekranis 16:9
Operacinė sistema (-os):
XP64Bit
Old Liepa 20, 2008, 08:43
Administrator Grupė

Panašiai kaip klaidingai teigiamo, no idea why though.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Liepa 20, 2008, 16:34
Moderatorius Grupė

Tai būtų gera idėja apie tai praneša Avast. Norėdami pranešti apie neteisingus teigiamus registruotis jų Forumai tada paštu virusai ir kirminai forumas.

Aš negaliu padaryti, kokia byla, kuri yra screenshot todėl jums gali tekti įvesti iš failo, kai visiškai parašėte. Jie gali taip pat norime, kad Jūs Zip iki jo kopiją ir nusiunčia ją jiems.

Old Liepa 21, 2008, 07:46
Donorų grupės

Ačiū už pakartojimą vaikinai, jei klaidingai teigiamų tada al daryti su avast.

Atsiprašome Bad pic, bet vardą ir kenkėjiškų programų pavadinimas, suteiktas jam buvo .....

Malware vardą ... Win32Agent-wid1 (Spy)
Filename ........... C: \ Windows \ autoclock.exe

Linkėjimai
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Hot įdiegti naują CD-ROM tvarkyklę? aj2608 Drives & Removable Media 1 Lapkritis 25, 2009 04:31
Padėti! Kiekvieną kartą Re Įkėlimo aš iš naujo įdiegti modemo tvarkykles? chrisagilitydogs Networking, Modems & VoIP 1 Gegužė 20, 2009 11:16
Kaip įdiegti SP3 ŽŪN vairuotojas? user1987 Multimedia & Codecs 1 Kovas 30, 2008 22:38
Kaip įdiegti tvarkyklės XP smudge2977 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 Lapkritis 24, 2007 12:46
* n00b Alert "* - I Need Help With My grafikos plokštę Iron_Aden Multimedia & Codecs 5 2 rugpjūtis 2007 17:37
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.