![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all Was pārinstalēt manu modemu draiveri otro dienu, un vienmēr bija avg pirms roku, bet nolēma izmēģināt Avast. Tad, kad es biju installling, Avast deva šo uznirstošo ziņojumu ![]() Šis ziņojums ir no iekšpuses mans modems install cd no mana ISP lai kinda domājām kaut ko funny notiek šeit. Es testē to ar mate lai noskaidrotu, vai tas ir tikai viltus pozitīvo no Avast, bet biju pārsteigts redzēt, ka viņš dabūja šādu brīdinājumu kopā ar savu ISP modema draiveri cd un viņš izmanto pašu modeli, modems, kā man, viss ir pats ar savu setup bar ISP, HES ar plusnet kā esmu ar supanet. Anyhows viņš dabūja no trauksmes un es darīju, tā aprunāt būt viltus trauksmes no Avast nav tikai uz picky par lietām. sveicieni Mana sistēma: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izklausās viltus pozitīvu, ne jausmas, kādēļ gan.
| |||
| |||
| Būtu vēlams ziņot par to Avast. Lai ziņotu par viltus pozitīvi reģistrēties viņu forumos un tad amatā vīrusi un tārpi forums. Es nevaru darīt, kādi failu ir screenshot, tādējādi jūs varat rakstīt veic pilnu faila ceļu, kad posting. Tās var arī vēlamies, lai jūs zip līdz tā kopiju un nosūta to uz tiem. |
|
| |||
| |||
| Thanks for replay puiši, ja to viltus pozitīvu tad al darīt ar Avast. sorry par slikto pic, bet nosaukumu un ļaunprātīgu programmatūru dotais nosaukums bija ..... malware vārdu ... Win32Agent-wid1 (spy) filename ........... C: \ \ windows \ autoclock.exe Sveicieni |