![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi all Meu a fost de a reinstala driverele de modem de altă zi şi au avut întotdeauna med înainte de mână, dar a decis să încerce să stai. Deci, când am fost installling, stai a dat acest tip pop-up de alertă ![]() Acest lucru este de alertă din cadrul meu modem instala cd de la meu ISP întrebam cam aşa se întâmplă ceva ciudat aici. Am testat acest lucru cu o colega de a afla dacă aceasta este doar un fals pozitive din stai, dar am fost uimit să văd că el a luat nici o astfel de alertă cu ISP driverului de modem în CD-uri si el foloseşte acelaşi model ca modem-mă, totul este în acelaşi setup cu bara de ISP, Hes cu plusnet ca sunt cu supanet. Anyhows, el a luat nici o alertă şi am făcut, aşa că cant fi un fals de alertă de la stai doar fiind de a lingav despre lucruri. cu respect Sistemul meu: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pare a fi un fals pozitiv, nici o idee de ce, totuşi.
| |||
| |||
| Ar fi o idee bună să stai la acest raport. Pentru a raporta fals pozitive la registru lor forum şi apoi în post de viruşi şi viermi de forum. Eu nu pot face ceea ce fişier care este în screenshot astfel că puteţi să tip afară dosarului complet calea când postaţi. Ei pot, de asemenea, vreau sa zip o copie a acestuia şi să îl trimiteţi-le. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru replay baieti, în cazul în care un fals pozitiv atunci al face asta cu stai. Îmi pare rău de pic rău, dar numele de fişier şi malware numele dat a fost ..... malware numele ... Win32Agent-wid1 (spion) filename ........... C: \ \ windows \ autoclock.exe Cu respect |
![]() |
|
| Marcaje |