![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ahoj všetkým
Bola přeinstaloval modem ovládača na druhý deň a vždy pred AVG rúk, ale rozhodol sa skúsiť avast. Takže keď som bol installling avast popup dal tento záznam ![]() Tento záznam je z môjho modem nainštalovať cd od môjho ISP tak docela zaujímalo niečo vtipného deje. I toto odskúšať mate, aby ste zistili, či je to len falošné pozitívne od avast, ale bol som odošle tiež vidieť, že sa dostal k takémuto záznamu s jeho ISP ovládač modemu cd a ten využíva rovnaký model ako modem mi, všetko je rovnaký s jeho nastavením bar ISP, HES s plusnet jak jsem s supanet. Anyhows, dostal bez záznamu, a to aj tak, prevýšenie je falošný záznam zo avast je zrovna na vybíravej o veciach. pozdravy Môj systém: Fred
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Znie to ako falošne pozitívne, ani potuchy, prečo nie.
|
|||
|
|||
|
Bolo by dobré, aby to Avast. Hlásiť falošné positives zaregistrovať na ich fóra a potom miesto v vírusy a červy fóre.
Nemôžem sa na to, čo je súbor, ktorý v snímke tak môžete písať na kompletnú cestu k súboru pri vysielaní. Môžu sa tiež chcem, abys fičet kópiu a poslať ju na ne. |
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka za odpoveď chlapi, ak je jeho nepravdivé pozitívne potom al urobiť s avast.
Omlouvám se za zlé pic, ale názov súboru a malware názov daný bol ..... malware meno ... Win32Agent-wid1 (špión) filename ........... C: \ \ windows \ autoclock.exe Pozdravy |