![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| бок сви Био је поново инсталирате управљачке програме модема мој неки дан и да је увек пре авг руци, али одлучио је да пробати аваст. Кад сам био инсталллинг, аваст је дала овај попуп алерт ![]() То упозорење је изнутра мој модем инсталирате цд од мог ИСП тако кинд питате нешто смешно дешава овде. И ово са испитиван мате сазнати ако се само лажно позитивних од аваст, али био сам задивљен како бисте видели да је он добио ниједан такав упозорења са својим ИСП модем дривер цд и он користи исти модел модема као мене, све је исто са његовом сетуп-бар на ИСП, хес са плуснет како сам са супанет. Аныхоус, он је добио без упозорења и ја учинио, тако да не могу бити лажно упозорење из аваст само да се о пицкы ствари. поздрави Мы Сыстем: Фред
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као лажно позитиван, али ниједан идеја зашто.
| |||
| |||
| Било би добро да овај извештај Аваст. Да би пријавио фалсе поситивес региструјете на њихове форуме и онда у пост вируса и црва форум. Не могу то направити датотеку која се налази у имиџа тако да мај желите тип из комплетне датотеку пут приликом објављивања. Они мај исто тако желим да зип уп копију га и пошаљите га на њих. |
|
| |||
| |||
| Хвала за поновно момци, ако њени лажне позитивне ал онда то са аваст. извињавамо се о лошем слика, али је име датотеке и штетних садржаја које је ..... злонамерних програма назив ... Уин32Агент-уид1 (шпијун) филенаме ........... Ц: \ \ уиндоус \ аутоцлоцк.ексе Поздрави |