az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Spyware Uyarısı Modem Sürücüsü Yükle Gönderen

Reply

Konu Araçları
Old 20 Temmuz 2008, 02:03
Bağış Grubu

Default Spyware Uyarısı Modem Sürücüsü Yükle Gönderen

merhaba tüm

Benim modem sürücüleri geçen gün yeniden yükleme ve her zaman elden önce ortalama vardı, ama avast denemeye karar verdi. Peki ne zaman i installling olduğunu, avast pop-up uyarı verdi

Bu uyarı içinde benim modemi benim ISS, bu nedenle çok şey komik burada oluyor merak CD yüklemek değil.

Bir dostum ile eğer bir avast olumlu, ama yanlış Ben kendi ISS modem sürücüsü CD ile böyle bir uyarı var ve beni aynı modeli modemi kullanır görmek için hayran olduğunu, her şeyi aynı bulmak için bu test kendi kurulum çubuğu ISS olarak plusnet ile HES ile supanet ile beraberim.

Anyhows, o, bu yüzden cant sahte bir uyarı avast olmak yaptı hiçbir uyarı ve i var sadece konusunda seçici olmak için.

saygılar
Attached Thumbnails
Spyware Alert From Modem Driver Install-supanet-spyware-alert.jpg  

Benim Sistemi: Fred

İşlemci (ler):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Anakart:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM hafıza:
280Mhz @ 4GB Corsair XMS2 DDR2
Grafik Kartı (ler):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Ses Kartı:
Yakında:)
Sabit Disk (ler):
WD 250 GB 16MB
Optik Sürücü (ler):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Soğutma:
Xigmatek Dark Knight
Ağ Bağlantısı / İnternet:
ADSL 3.6Mbps
Monitör (ler):
Targa 19 'TFT Geniş ekran 16:9
İşletim Sistemi (ler):
XP64Bit
Old 20 Temmuz 2008, 08:43
Yönetici Grubu

Olumlu, yanlış bir fikir gibi neden olsa geliyor.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Temmuz 2008, 16:34
Moderatör Grubu

Bu avast bu rapor iyi bir fikir olabilir. Yanlış pozitif bildirmek için kayıt kendi forumları ve sonra gönderilmeye virüsler ve solucanlar forumu.

Ne yani tam dosya yolunu zaman ilanıyla dışarı türü isteyebilirsiniz bu ekran görüntüsünde bir dosya yapamazsınız. Ayrıca bunun bir kopyasını sıkıştırmak ve onlara göndermek isteyebilirsiniz.

Old 21 Temmuz 2008, 07:46
Bağış Grubu

Tekrar çocuklar için teşekkürler, eğer onun bir sonra el olumlu yanlış da avast ile.

kötü resim hakkında Maalesef dosya ve kötü amaçlı yazılım adı verilir ..... oldu

kötü amaçlı yazılım adı ... Win32Agent-wid1 (casus)
dosyaadı ........... C: \ \ windows \ autoclock.exe

Saygılar
Reply

Register

Bookmarks