![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| merhaba tüm Benim modem sürücüleri geçen gün yeniden yükleme ve her zaman elden önce ortalama vardı, ama avast denemeye karar verdi. Peki ne zaman i installling olduğunu, avast pop-up uyarı verdi ![]() Bu uyarı içinde benim modemi benim ISS, bu nedenle çok şey komik burada oluyor merak CD yüklemek değil. Bir dostum ile eğer bir avast olumlu, ama yanlış Ben kendi ISS modem sürücüsü CD ile böyle bir uyarı var ve beni aynı modeli modemi kullanır görmek için hayran olduğunu, her şeyi aynı bulmak için bu test kendi kurulum çubuğu ISS olarak plusnet ile HES ile supanet ile beraberim. Anyhows, o, bu yüzden cant sahte bir uyarı avast olmak yaptı hiçbir uyarı ve i var sadece konusunda seçici olmak için. saygılar Benim Sistemi: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olumlu, yanlış bir fikir gibi neden olsa geliyor.
| |||
| |||
| Bu avast bu rapor iyi bir fikir olabilir. Yanlış pozitif bildirmek için kayıt kendi forumları ve sonra gönderilmeye virüsler ve solucanlar forumu. Ne yani tam dosya yolunu zaman ilanıyla dışarı türü isteyebilirsiniz bu ekran görüntüsünde bir dosya yapamazsınız. Ayrıca bunun bir kopyasını sıkıştırmak ve onlara göndermek isteyebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Tekrar çocuklar için teşekkürler, eğer onun bir sonra el olumlu yanlış da avast ile. kötü resim hakkında Maalesef dosya ve kötü amaçlı yazılım adı verilir ..... oldu kötü amaçlı yazılım adı ... Win32Agent-wid1 (casus) dosyaadı ........... C: \ \ windows \ autoclock.exe Saygılar |
![]() |
|
| Bookmarks |