![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт усім Була моя переустановка драйверів модему інший день, і завжди СР, перш ніж руки, але вирішив спробувати Avast. Тому, коли я була installling, Avast дав це спливаюче попередження ![]() Це сповіщення це з моєї модему установочного диска від мого провайдера такий цікавий цікаво щось смішне тут відбувається. Я перевіряв це з партнером, щоб з'ясувати, якщо це просто помилкове спрацьовування від Avast, але я був вражений, побачивши, що він не отримав таке попередження зі своїм провайдером драйвер модему для CD і він використовує ті ж моделі модемів, як і я, все ж таки з його установкою Бар ISP, ГЕС з plusnet як я з supanet. Anyhows, він не отримав попередження, і я зробив, так нахиляє бути помилкова тривога від Avast тільки в тому, щоб вимогливий про речі. привіт Моя система: Фред
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучить як помилкові позитивні, не знаю, чому, хоча.
| |||
| |||
| Було б непогано, щоб повідомити про це в Avast. Щоб повідомити про помилкових спрацьовувань зареєструватися в своїх форумів а потім на посаду Віруси та хробаки форум. Я не можу зрозуміти, що файл, який на скріншоті, так що ви можете вводити одні і повний шлях до файлу при відправленні. Вони також хочуть, щоб ви застібати її копію та відправити її до них. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за повтор хлопці, якщо його помилкові позитивні Аль робити те, що з Avast. жаль погано ПІК, однак шкідливого файлу і ім'я, дане було ..... Malware ім'я ... Win32Agent-wid1 (Spy) файлу ........... C: \ \ Windows \ autoclock.exe Привіт |