![]() |
|
| |||
| |||
| EF, Να εκτελέσετε το Malware απομάκρυνσης σύμφωνα με τις οδηγίες. Όλα φαίνεται να είναι καλά τώρα. Ήμουν να Malware, Adware και Pop ups εμφανίζονται η οποία ξεκίνησε χθες το βράδυ. Έχω συνημμένο κορμοί όπως ζήτησε και προσβλέπουμε σε περισσότερες συμβουλές. Πολλές ευχαριστίες για τη δική σας καθοδήγηση. Ian. |
|
| |||
| |||
| Μπράβο εργασίας για τον οδηγό! Μπορείτε φρόντισε φορτίων των προβλημάτων ![]() Μόλις μερικά αποφάγια να καθοριστεί στη συνέχεια και η τελική εκκαθάριση βήματα σας θα πρέπει να είναι το σαφές. Ανοίξτε Hijackthis και επιλέξτε Να σαρώσετε μόνο ένα σύστημα. Τοποθετήστε ένα σημάδι ελέγχου δίπλα στις ακόλουθες ενδείξεις: (αν υπάρχει) O22 - SharedTaskScheduler: endopsychic - (92050ffb-b796-4146-ae27-7e5e1d93b8a8) - (δεν αρχείου) O22 - SharedTaskScheduler: auras - (f0d4f88e-e1f8-460f-a41c-6cfb7f73af79) - C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll (αρχείο που λείπει) Σημαντικό: Κλείστε όλα τα παράθυρα εκτός από το Hijackthis και στη συνέχεια κάντε κλικ Fix ελέγχονται. Έξοδος Hijackthis. Λήψη FileASSASSIN και να το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας.
Κωδικός: C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll
Αυτή είναι μία καλή στιγμή για να καταργήσετε το σύστημα μολυσμένα σημεία επαναφοράς και να δημιουργήσουν ένα νέο σημείο επαναφοράς καθαρά:
Check out Διατηρώντας ασφαλή Yourself On The Web για συμβουλές και δωρεάν εργαλεία για να σας ασφαλή στο μέλλον. Δείτε επίσης Αργό υπολογιστή; Δεν μπορεί να είναι Malware δωρεάν καθαρισμό / συντήρηση εργαλείων, για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. Ας γνωρίζουν εάν τίποτα άλλο έρχεται. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Malware Logs μου - Mooseknuckle | Mooseknuckle | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 20 Οκτωβρίου 2009 18:14 |
| Logs από κολλώδης | thingie2 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 17 | 20 Δεκ. 2008 13:49 |
| HJT και άλλα αρχεία καταγραφής | antbann | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 12 Νοε 2008 14:32 |
| My κορμοί | thingie2 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 14 Μαρ 2008 12:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |