![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| EF, Jeste trčanje kao zaštita od zlonamjernih programa uklanjanjem uputama. Sve izgleda kao da se i sada. Sam bio uzimajući štetni sadržaji, adware i pop up prozore koji se pojavljuju koja je počela jučer navečer. Imam logove priložen kao zatražili i radovati se više savjet. Mnogobrojan hvala za svoje vodstvo. Ian. |
|
| |||
| |||
| Good job radnim vodiča! Vi se pobrinuli za hrpe problema ![]() Samo nekoliko ostaci popraviti onda završno čišćenje stepenica i trebali biste biti u jasan. Hijackthis Otvori, a zatim odaberite Da li je sustav skenirati samo. Stavite oznaku uz sljedeće stavke: (ako postoji) O22 - SharedTaskScheduler: endopsychic - (92050ffb-b796-4146-ae27-7e5e1d93b8a8) - (no file) O22 - SharedTaskScheduler: auras - (f0d4f88e-e1f8-460f-a41c-6cfb7f73af79) - C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll (file missing) Važno: Zatvori sve prozore osim Hijackthis a zatim kliknite Fix checked. Izlaz Hijackthis. Preuzimanje FileASSASSIN i spremiti na radnu površinu.
Code: C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll
Ovo je dobar put očistiti zaražene točke vraćanja sustava i uspostaviti novu točku vraćanja čiste:
Check out Imajući Yourself sigurno na Webu Za savjete i slobodne alate da bi vas sigurno u budućnosti. Također pogledajte Computer Sporo? To ne može biti zaštita od zlonamjernih programa besplatno za čišćenje / održavanje alata za pomoć držati tvoj računalo trčanje glatka. Javite nam ako ništa drugo dolazi gore. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj Malware Trupci - Mooseknuckle | Mooseknuckle | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 20 listopad 2009 18:14 |
| Evidencije iz priljepljiv | thingie2 | Virus, Spyware i sigurnost | 17 | 20. prosinac 2008 13:49 |
| HJT i drugim dnevnicima | antbann | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 12. studeni 2008 14:32 |
| Moj logove | thingie2 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 14. ožujak 2008 12:20 |
| Thread Tools | |
| |