manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Spyware logove

Reply

Thread Tools
Old 2. ožujka 2008, 15:33
Novi član grupe

Default Spyware logove

EF,

Jeste trčanje kao zaštita od zlonamjernih programa uklanjanjem uputama. Sve izgleda kao da se i sada.

Sam bio uzimajući štetni sadržaji, adware i pop up prozore koji se pojavljuju koja je počela jučer navečer.

Imam logove priložen kao zatražili i radovati se više savjet.

Mnogobrojan hvala za svoje vodstvo.

Ian.
Attached Files
File Type: zip Logs.zip (5,0 KB, 4 pogleda)
Old 2. ožujka 2008, 15:58
Moderator / ica grupe

Default Spyware logove

Good job radnim vodiča! Vi se pobrinuli za hrpe problema

Samo nekoliko ostaci popraviti onda završno čišćenje stepenica i trebali biste biti u jasan.

Hijackthis Otvori, a zatim odaberite Da li je sustav skenirati samo.

Stavite oznaku uz sljedeće stavke: (ako postoji)

O22 - SharedTaskScheduler: endopsychic - (92050ffb-b796-4146-ae27-7e5e1d93b8a8) - (no file)
O22 - SharedTaskScheduler: auras - (f0d4f88e-e1f8-460f-a41c-6cfb7f73af79) - C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll (file missing)

Važno: Zatvori sve prozore osim Hijackthis a zatim kliknite Fix checked.

Izlaz Hijackthis.

Preuzimanje FileASSASSIN i spremiti na radnu površinu.
  • Dvaput kliknite na fa-setup i neka ga instalirali na default lokaciju.
  • Otvori mapu te dvostrukim klikom na FileASSASSIN.exe.
  • Kopirajte datoteku put u kodu okvir, a zatim zalijepite ga u FileASSASSIN's prozoru.
Code:
C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll
  • Počnite s zadani uklanjanje metoda:
  • "Pokušaj FileASSASSIN je metoda uklanjanja datoteka" stavljanjem kvačicom označite u sljedećim okvirima.
    • Otključati zaključan file ručke
    • Rasteretiti moduli
    • Raskinuti datoteke procesa
    • Brisanje datoteke
  • Kliknite Execute i postupak uklanjanja će početi.
  • Ako to nije rad, ponovno pokretanje programa, odaberite datoteku (e) na isti način kao i prije i ovaj put provjerili "Use brisanje na pokretanje funkcija iz prozora".
  • Datoteka svibanj neće biti pronađen jer mi se HJT, ali to će biti drugog mišljenja ", kako bi bili sigurni da je nestalo. Ako nije pronađen onda ne brinite, to je dobra stvar.
----------

Ovo je dobar put očistiti zaražene točke vraćanja sustava i uspostaviti novu točku vraćanja čiste:
  • Idi na Početak > Svi programi > Pribor > System Tools > System Restore
  • Odaberi Napravite točku vraćanja, A zatim kliknite Dalje.
  • Zatim idite u Početak > Pokrenuti te vrste u cleanmgr
  • Odaberite Više opcija tab
  • Uz kliknite System Restore Clean up ...
Ovo će ukloniti sve točke vraćanja osim novo koju ste upravo kreirali.

Check out Imajući Yourself sigurno na Webu Za savjete i slobodne alate da bi vas sigurno u budućnosti.

Također pogledajte Computer Sporo? To ne može biti zaštita od zlonamjernih programa besplatno za čišćenje / održavanje alata za pomoć držati tvoj računalo trčanje glatka.

Javite nam ako ništa drugo dolazi gore.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj Malware Trupci - Mooseknuckle Mooseknuckle Virus, Spyware i sigurnost 3 20 listopad 2009 18:14
Evidencije iz priljepljiv thingie2 Virus, Spyware i sigurnost 17 20. prosinac 2008 13:49
HJT i drugim dnevnicima antbann Virus, Spyware i sigurnost 1 12. studeni 2008 14:32
Moj logove thingie2 Virus, Spyware i sigurnost 3 14. ožujak 2008 12:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.