![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| EF, Lebonyolítása a Malware eltávolítása utasításai. Minden úgy tűnik, hogy jól van. Én kapok Malware, Adware és a Pop ups kezdődött meg tegnap este. I have attached naplófájlokhoz kért, és várom, hogy több tanácsot. Sok köszönet részére iránymutatást. Ian. |
|
| |||
| |||
| Szép munka a munka az útmutatót! Ön gondoskodott tehermozgatásra problémák ![]() Csak néhány maradványokat rögzíti majd végleges cleanup lépések és akkor kell az egyértelmű. Nyitva Hijackthis és válasszuk Nem a rendszer csak scan. Tegyünk egy pipa mellett a következő bejegyzést: (ha van) O22 - SharedTaskScheduler: endopsychic - (92050ffb-b796-4146-ae27-7e5e1d93b8a8) - (no file) O22 - SharedTaskScheduler: aura - (f0d4f88e-e1f8-460f-a41c-6cfb7f73af79) - C: \ WINDOWS \ System32 \ xskmoqx.dll (fájl hiányzik) Fontos: Zárja be az összes Windows kivéve Hijackthis majd kattintson Fix ellenőrizni. Kilépés Hijackthis. Letöltés FileASSASSIN és menthetjük az asztalra.
Kód: C: \ WINDOWS \ System32 \ xskmoqx.dll
Ez egy jó ideje, hogy törli a fertőzött rendszer-visszaállítási pontot, és létrehoz egy új visszaállítási pontot tiszta:
Kijelentkezés Maradjunk Yourself biztonságos a világhálón A tippek és a szabad eszközöket, hogy Ön biztos a jövőben. Lásd még Lassú gép? Lehet, hogy nem Malware A takarítás / karbantartási eszközök segítenek megőrizni a számítógépen futó sima. Tudassa velünk, ha semmi más nem jöhet ki. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját Malware Naplók - Mooseknuckle | Mooseknuckle | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | Október 20, 2009 18:14 |
| Naplókat, ragacsos | thingie2 | Vírus, kémprogram és biztonság | 17 | 20. december 2008 13:49 |
| HJT és naplók | antbann | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 12. november 2008 14:32 |
| Saját logs | thingie2 | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 14. március 2008 12:20 |
| Téma eszközök | |
| |