![]() |
|
| |||
| |||
| EF, יש להפעיל את Malware להסרה בהתאם להוראות. הכל נראה טוב עכשיו. הייתי מקבל Malware, Adware ופופ UPS המופיעים בו התחיל אתמול בערב. צירפתי יומני כנדרש ו מצפים יותר ייעוץ. Many thanks for your הדרכה. איאן. |
|
| |||
| |||
| עבודה טובה לעבוד על המדריך! אתה טיפלתי המון בעיות ![]() רק כמה שירים כדי לתקן אחר כך ניקוי סופי שלבים ואתה צריך להיות הברורים. פתח Hijackthis ובחר האם מערכת סריקה בלבד. מקום סימון ליד את הערכים הבאים: (אם יש) O22 - SharedTaskScheduler: endopsychic - (92050ffb-b796-4146-ae27-7e5e1d93b8a8) - (ללא קובץ) O22 - SharedTaskScheduler: auras - (f0d4f88e-e1f8-460f-a41c-6cfb7f73af79) - C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll (קובץ חסר) חשוב: סגור את כל החלונות למעט Hijackthis ולחץ על תקן בדק. יציאה Hijackthis. להוריד FileASSASSIN ושמור על שולחן העבודה שלך.
קוד: C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll
זהו זמן טוב כדי לנקות את נגועים נקודות שחזור מערכת חדשה נקייה להקים נקודת שחזור:
בדוק לשמור על עצמך בטוחה באינטרנט לטיפים וחופשי כלים כדי לשמור על בטוח בעתיד. ראה גם המחשב איטי? ייתכן שהוא לא היה Malware בחינם ניקוי / תחזוקה כלים כדי לסייע לשמור על המחשב פועל חלק. תן לנו לדעת אם משהו אחר בא למעלה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| יומני Malware שלי - Mooseknuckle | Mooseknuckle | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 20 אוקטובר 2009 18:14 |
| יומני מ צמוג | thingie2 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 17 | 20 דצמבר 2008 13:49 |
| HJT ועוד ביומנים | antbann | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 12th נובמבר 2008 14:32 |
| יומני שלי | thingie2 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 14th מרץ 2008 12:20 |
| שרשרת כלים | |
| |