![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| EF, Ar skaičiuoti kenkėjiškų programų šalinimo instrukcijas. Visi atrodo gerai dabar. Aš vis kenkėjiškų programų, Adware "ir" Pop UPS rodomas kuris prasidėjo vakar vakare. I have attached Įrašai prašymu ir laukiame daugiau patarimų. Labai ačiū už jūsų nurodymus. Ian. |
|
| |||
| |||
| Good job darbo vadovas! Jūs rūpinosi krovinių problemų ![]() Tiesiog keletas užsiliko nustatyti galutiniai valymo priemonių, ir jums turėtų būti aiški. Atidaryti HijackThis ir pasirinkite Ar sistema nuskaito tik. Vieta varnelė prie šių įrašų: (jei yra) O22 - SharedTaskScheduler: endopsychic - (92050ffb-b796-4146-ae27-7e5e1d93b8a8) - (no file) O22 - SharedTaskScheduler: Auryla - (f0d4f88e-e1f8-460f-a41c-6cfb7f73af79) - C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll (file missing) Svarbu: Uždaryti visus išskyrus HijackThis langai ir spustelėkite Fix patikrinta. Išeitis HijackThis. Atsisiųsti FileASSASSIN ir išsaugoti savo kompiuteryje.
Kodas C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll
Tai geras laikas išvalyti užkrėstų sistemos atkūrimo taškai ir sukurti naujų ekologiškų atkurti punktas:
Išvykimo Išlaikyti Yourself saugiam internete Patarimai ir nemokamus įrankius, norint išlaikyti saugų ateityje. Taip pat žiūrėkite Lėtas kompiuterio? Ji negali būti kenkėjiškų programų nemokamai valymo / priežiūros priemones, padedančias išsaugoti savo kompiuteryje, kuriame veikia sklandžiai. Praneškite mums, jei kas nors pasirodo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano kenkėjiškų Įrašai - Mooseknuckle | Mooseknuckle | Virus, Spyware & Security | 3 | 20 spalis 2009 18:14 |
| Įrašai lipnių | thingie2 | Virus, Spyware & Security | 17 | 20 gruodis 2008 13:49 |
| HJT ir kitų Įrašai | antbann | Virus, Spyware & Security | 1 | Lapkritis 12, 2008 14:32 |
| Mano Įrašai | thingie2 | Virus, Spyware & Security | 3 | Kovas 14, 2008 12:20 |
| Temos įrankiai | |
| |