![]() |
|
| |||
| |||
| EF, Vai palaist Malware izraidīšanai, kā norādīts. Visi, šķiet, ir arī tagad. Man bija panākt, Malware, Adware un Pop ups parādās kas sākās vakar vakarā. Man ir pievienots logs pieprasīto un ceram uz vairāk padomu. Liels paldies par jūsu ieteikumiem. Ian. |
|
| |||
| |||
| Labu darbu, darba guide! Jūs rūpējās par slodzes problēmas ![]() Tikai dažas neizpildītie noteikt tad gala tīrīšana soļus, un Jums ir jābūt dzidram. Open HijackThis un izvēlieties Vai sistēmas skenēšanu tikai. Vieta atzīme blakus šādiem ierakstiem: (ja ir) O22 - SharedTaskScheduler: endopsychic - (92050ffb-b796-4146-ae27-7e5e1d93b8a8) - (no file) O22 - SharedTaskScheduler: auras - (f0d4f88e-e1f8-460f-a41c-6cfb7f73af79) - C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll (file missing) Svarīgi: Aizveriet visus logus, izņemot HijackThis un pēc tam noklikšķiniet uz Fix pārbaudīja. Iziet HijackThis. Lejupielādēt FileASSASSIN un saglabājiet to savā datorā.
Kods: C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll
Tas ir labs laiks, lai notīrītu savu inficēto sistēmu atjaunošanas punktus un izveidot jaunu tīru atjaunošanas punktu:
Izbraukšana Uzturētu sevi droši On Web par padomiem un bezmaksas rīki, lai saglabātu jums droši nākotnē. Apskatiet arī Lēns dators? To nedrīkst Malware bezmaksas tīrīšanas / uzkopšanas līdzekļus, lai palīdzētu saglabāt jūsu datorā, kurā darbojas gluda. Dodiet mums zināt, ja kaut kas vēl nāk uz augšu. |
![]() |
|
| Bookmarks |