![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| EF Czy uruchomić Malware usunięcie zgodnie z instrukcją. Wszystko wydaje się być również teraz. Byłem coraz Malware, Adware i Pop up wyświetlane który rozpoczął się wczoraj wieczorem. Mam załączone dzienników zgodnie z wnioskiem i czekamy na więcej porad. Wielkie dzięki za wskazówki. Ian. |
|
| |||
| |||
| Good job pracy na przewodnika! Jesteś zadbał ciężarów problemów ![]() Kilka ustalenie salda końcowego oczyszczania następnie kroki i wszystko powinno być w jasny. Otwórz HijackThis i wybierz Czy system skanowania tylko. Miejsce zaznaczyć na następujące pozycje: (jeśli istnieje) O22 - SharedTaskScheduler: endopsychic - (92050ffb-b796-4146-ae27-7e5e1d93b8a8) - (no file) O22 - SharedTaskScheduler: auras - (f0d4f88e-e1f8-460f-a41c-6cfb7f73af79) - C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll (plik brakuje) Ważne: Zamknij wszystkie okna wyjątkiem hijackthis a następnie kliknij przycisk Napraw zaznaczone. Wyjdź HijackThis. Pobrać FileASSASSIN i zapisać na pulpicie.
Kod: C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll
Jest to dobry czas, aby wyczyścić zainfekowanych systemu punktów przywracania i ustanowić nowy czysty punkt przywracania:
Check out Prowadzenie Yourself bezpieczny w sieci porady i darmowe narzędzia dla siebie w bezpiecznej przyszłości. Zobacz także Slow komputer? Nie może być Malware za darmo czyszczenia / konserwacji narzędzi, które pomogą zachować komputer działa sprawnie. Daj nam znać, jeśli coś jeszcze wyjdzie. |
![]() |
|
| Zakładki |