![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| EF, Majú spustiť Malware odstránenie podľa návodu. Všetko sa zdá byť aj dnes. Bol som dostať Malware, Adware a Pop ups objavujú, ktoré začalo včera večer. Mám pripojené logy, ako to požaduje a tešíme sa na ďalšie rady. Ďakujem za vašu informáciu. Ian. |
|
| |||
| |||
| Dobrá práca o prácu v sprievodcovi! Tie sa starajú o veľa problémov ![]() Len niekoľko leftovers stanoviť tak konečný upratovanie schodov a mali by ste byť v jasné. Otvorené Hijackthis a vyberte Do systému kontrolovať len. Umiestnite zatržítko vedľa týchto poznámok: (ak existuje) O22 - SharedTaskScheduler: endopsychic - (92050ffb-b796-4146-ae27-7e5e1d93b8a8) - (ne obrázok) O22 - SharedTaskScheduler: auras - (f0d4f88e-e1f8-460f-a41c-6cfb7f73af79) - C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll (súbor chýba) Dôležité upozornenie: Zatvorte všetky okná okrem Hijackthis a potom kliknite na Fix kontrolované. Koniec Hijackthis. Stiahnuť FileASSASSIN a uložiť do počítača.
Kód: C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll
To je dobrý čas na vašu nakazených jasné body obnovenia systému a vytvoriť nový bod obnovenia čistá:
Pozrite sa Udržiavanie bezpečného Yourself On The Web tipy pre voľný a nástroje pre Vás bezpečné v budúcnosti. Pozri tiež Pomalý počítač? Nemusí to byť Malware zdarma čistenie a údržba nástrojov, ktoré pomôžu udržať počítač spustený hladké. Dajte nám vedieť, keď príde niečo iné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moja Malware Záznamy - Mooseknuckle | Mooseknuckle | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 20.října 2009 18:14 |
| Záznamy z lepivými | thingie2 | Virus, spyware a bezpečnosť | 17 | 20. decembra 2008 13:49 |
| Hjt a iné guľatina | antbann | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 12. novembra 2008 14:32 |
| Moja guľatina | thingie2 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 14. marca 2008 12:20 |
| Thread Tools | |
| |