![]() |
|
| |||
| |||
| EF, Talimat olarak Kötü Amaçlı Yazılım Kaldırma çalıştırmak var. Şimdi her şey gibi görünüyor. Ben Kötü Amaçlı Yazılım, Adware ve Pop up ile dün akşam başladı görünmesini sağlıyordu. Ben günlükleri bağlı olarak talep var ve ileriye doğru daha fazla tavsiye için sabırsızlanıyoruz. Için rehberlik Many thanks for. Ian. |
|
| |||
| |||
| Iş kılavuzu çalışmaya İyi! Siz sorun yüklerin baktı ![]() Sadece birkaç daha sonra düzeltmek için son temizleme adımları ve berrak olmalıdır. Açık Hijackthis ve Bir sistem taraması yapın sadece. Bir onay işareti aşağıdaki girdileri yanındaki Yeri: (eğer varsa) O22 - SharedTaskScheduler: endopsychic - (92050ffb-b796-4146-ae27-7e5e1d93b8a8) - (no file) O22 - SharedTaskScheduler: auras - (f0d4f88e-e1f8-460f-a41c-6cfb7f73af79) - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) xskmoqx.dll Önemli: Hijackthis hariç tüm pencereleri kapatın ve tıklatın Ayarı kontrol. Çıkış Hijackthis. Indirmek FileASSASSIN ve masaüstünüze kaydedin.
Kodu: C: \ WINDOWS \ system32 \ xskmoqx.dll
Bu, virüslü sistem geri yükleme noktalarını temizleyin ve kurmak için iyi bir zaman bir geri yükleme noktası temiz yeni:
Check out Edin Web'de güvenli tutmak ipuçlarını ve ücretsiz araçlar için gelecekte güvenli tutmak için. Ayrıca bakınız Yavaş Bilgisayar? Buna Kötücül Yazılım Olabilir ücretsiz temizleme / bakım araçları bilgisayarınızın düzgün çalışmasını sağlamak yardımcı olmak için. Eğer başka bir şey gelir bize bildiriniz. |
![]() |
|
| Bookmarks |